Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best







Янукович не мой президент!!!, За отставку президента! 
Сообщение  Сообщение # 21  
Avatar

Резидент
  • 68

Репутация: --
Группа: Користувачі
Сообщений: 62

Предупреждения:
Влада заборонила везти опозицію до Києва вже в усіх областях - "Свобода"
Вівторок, 07 вересня 2010, 09:43 ВО "Свобода" заявляє, що в понеділок влада вдалася до залякування автоперевізників уже в усіх областях України.

Як повідомляє прес-служба ВО, свободівці-учасники акції просту проти "режиму Віктора Януковича" отримали відмови навіть від тих перевізників, які ще вранці 6 вересня погоджувалися транспортувати їх в Київ.

"Під різними приводами транспортники відмовляють свободівцям у перевезенні людей до Києва. Зокрема і ті, котрі вже взяли аванс", - сказано в повідомленні.

"Якщо у понеділок повідомлення про залякування перевізників надходили з кількох областей - Луганської, Полтавської, Львівської та Волинської, то вчора ввечері свободівцям з усіх областей було відмовлено у доправленні до Києва", - наголошують у "Свободі".

7 вересня о 9:00 Всеукраїнське об'єднання "Свобода" розпочинає перед Верховною Радою "масштабну акцію протесту проти соціальної українофобії режиму Януковича".

"О 14:00 біля стадіону "Динамо" імені В.Лобановського розпочнеться Марш "За український футбол!" проти об'єднання футбольних чемпіонатів України та Росії, проти міліцейського свавілля на стадіонах та засилля легіонерів в українських клубах", - сказано в повідомленні.

ВО "Свобода" заявляє, що "розцінює факти тиску на перевізників як брутальне порушення Конституції, втручання в діяльність об'єднання та неприхований тиск на опозицію в Україні".


7 вересня 2010 10:42
ICQ: -- | Зарегистрирован: 2.04.2009 |
Сообщение  Сообщение # 22  
Avatar

Резидент
  • 68

Репутация: --
Группа: Користувачі
Сообщений: 62

Предупреждения:
Серпнева інфляція у 2010 році була найзначнішою за останні 14 років.

Про це заявив БЮТівець Сергій Соболєв, повідомляє прес-служба блоку.

"Цей місяць традиційно характеризувався відсутністю інфляції, чи навіть дефляцією - тобто зниженням споживчих цін. Адже в серпні овочі, фрукти та інші продукти харчування зазвичай дешевшають", - зазначив він.

"Натомість за урядування команди Януковича сільськогосподарська продукція та продукти харчування у серпні в основному подорожчали", - сказав Соболєв.

Він прогнозує, що у вересні продовольча складова загальної інфляції зросте ще більше.

"І це не дивує - зважаючи на те, що уряд Азарова фактично позбавив селян, виробників сільгосппродукції, фінансової підтримки держави", - зазначив депутат.

"Ще одним фактором небачено потужної серпневої інфляції Соболєв назвав збільшення на 50% цін на газ для населення", - йдеться у повідомленні прес-служби.

"Газ подорожчав не лише для населення, але й для житлово-комунального господарства", - сказав Соболєв.

"Серпневий сплеск цін означає, що в країні почав діяти спеціальний інфляційний податок, яким кожного громадянина України обкладено в особистих інтересах Януковича", - зазначив він.


8 вересня 2010 14:37
ICQ: -- | Зарегистрирован: 2.04.2009 |
Сообщение  Сообщение # 23  
Avatar

Резидент
  • 68

Репутация: --
Группа: Користувачі
Сообщений: 62

Предупреждения:
Янукович очолює "п’яту колонну" Москви – Тимошенко
Четвер, 09 вересня 2010 Президент Віктор Янукович безпосередньо очолює "п'яту колонну" Росії в Україні.
Про це заявила лідер БЮТ Юлія Тимошенко у відповідь на прохання прокоментувати дії влади у відносинах з Росією.

"Росія захищала, захищає і буде захищати свої радикальні інтереси на території інших держав. І Україна входить до переліку цих держав. Але справа не в цьому, а в тому, чи є в Україні "п'ята колонна", яка за рахунок здачі національних інтересів буде вибудовувати національні інтереси іншої держави", - сказала вона.

"Я вважаю, що сьогодні в Україні така "п'ята колонна" існує. Вона працює на чолі з президентом Віктором Януковичем і здача ця відбувається кожного дня", - зазначила Тимошенко.

Крім того, лідер БЮТ нагадала, що низка високопосадовців іноді переслідує в цих процесах свій комерційний інтерес.

Тимошенко знову наголосила, що повернення грошей РосУкрЕнерго в контексті рішення Стокгольмського арбітражу обов'язково призведе до банкрутства "Нафтогазу", що, в свою чергу, стане підставою для втрати Україною газотранспортної систему.

"Повернення грошей РосУкрЕнерго дасть можливість незаконно отримати мільярди доларів найближчому оточенню президента - це глава СБУ Хорошковський, керівник адміністрації президента Льовочкін, міністр палива та енергетики Бойко і це тіньовий фінансист Януковича Фірташ", - сказала вона.

"На моє глибоке переконання, значну долю цих грошей отримає безпосередньо Янукович, а Україна віддасть на це до 20% свого державного бюджету", - зазначила Тимошенко.


9 вересня 2010 17:36
ICQ: -- | Зарегистрирован: 2.04.2009 |
Сообщение  Сообщение # 24  
Avatar

Резидент
  • 68

Репутация: --
Группа: Користувачі
Сообщений: 62

Предупреждения:
Відкритий лист Юлії Тимошенко до Віктора Януковича щодо рейдерського захоплення осередків партії "Батьківщина"
Лідеру Партії регіонів

В.Ф. Януковичу

Пане Януковичу!

Вирішила написати вам відкритого листа, виключно для того, щоб привселюдно навести приклад відмінності ваших слів від ваших дій. На початок нагадаю дві ваші заяви.

Першу ви зробили на відкритті VII сесії Верховної Ради України. Ось вона:

Незабаром – 31 жовтня – місцеві вибори. Я як ніхто зацікавлений, щоб вони пройшли прозоро і чесно. І я вважаю, що якщо ми з вами це спільно зробимо, то цим самим ми спільно зробимо черговий крок у розбудові демократичної держави, яка буде в подальшому розвиватися, і яку будуть поважати в світі". (http://www.president.gov.ua/news/18043.html).

Другу заяву ви зробили під час зустрічі з Федеральним президентом Німеччини Крістіаном Вульфом. Ви запевняли його, ніби приділяєте достатньо уваги тому, щоб демократичні процеси в Україні й надалі набирали обертів. Зокрема, говорячи про перебіг підготовки до місцевих виборів в Україні, наголосили, що це буде перший іспит для нової влади. "Я як ніхто інший зацікавлений, щоб ці вибори відбулися прозоро і демократично", – сказали ви.
(http://www.president.gov.ua/news/17955.html).

Цей перший іспит ви вже провалили.

Всі ці слова є "експортним варіантом" Януковича, який суттєво відрізняється від Януковича для "внутрішнього споживання". Неправедні справи, які ви чините в Україні, контрастують із правильними словами, якими ви жонглюєте у Європі.

Залишаються лічені дні до офіційного старту виборчої кампанії в місцеві ради. І саме за лічені дні до виборів ви прийняли суттєві зміни до виборчого закону, який повністю підлаштували під свою політичну силу. Ви вирішили боротися з БЮТом – вашим головним конкурентом – не силою переконань та ефективністю дій, а за допомогою нових шулерських правил, закріплених вашим новим законом. Наприклад, заборонили брати участь у виборах партійним блокам, а отже нам. Передбачили такий порядок формування виборчих комісій, де є лише ваш керований адмінресурс і немає представників нашої політичної сили.

Таку ж аферу зі зміною закону за кілька днів до виборів ви зробили під час президентських перегонів та забезпечили їх фальсифікацію. Але мій лист вже не про це. Цей лист про вашу нову креативну ідею крадіжки партії "ВО "Батьківщина".

Хочу привселюдно розповісти, як ви це робите.

Наша партія "ВО "Батьківщина" звільнила з посад голів обласних партійних організацій у Київській та Львівській областях за свідомий розвал роботи та виключила їх з лав партії. Це право нашої політичної сили, яке гарантовано нам Конституцією та законами. Саме Конституцією, законами та рішеннями Конституційного Суду органам державної влади (виконавчим структурам, судам та парламенту) прямо заборонено втручатися у внутрішні справи партій, громадських організацій та будь-яких інших об’єднань громадян. Як і більшість громадян України, я підозрюю, що Конституцію та закони ви ніколи не читали, живете за "інстинктами зграї". Саме з цієї причини ви взяли під свій "дах" двох звільнених керівників обласних партійних організацій нашої партії та використали їх як інструмент крадіжки наших обласних партійних осередків. Діяли ви швидко та цинічно.

По-перше – дали команду Міністру юстиції не реєструвати нових, законно обраних керівників, а залишити в реєстрах звільнених.

По-друге – дали вказівку "придворному" суду Печерського району м. Києва, всупереч закону, втрутитися у внутрішні справи партії та заборонити членам партії проводити свої партійні конференції, обирати своїх керівників, висувати своїх кандидатів у депутати та й взагалі жити і працювати (для наочності додаю до цього листа копії відповідних рішень Печерського суду, щоб ви та всі інші мали можливість побачити, до яких «висот» може опуститися судочинство у цій вашій "новій країні", яку ви заходилися будувати).

По-третє – за вашим, пане Януковичу, дорученням Міністр внутрішніх справ Могильов незаконно видав звільненим керівникам нашої партії фальшиві партійні печатки, а Міністр юстиції Лавринович незаконно видав їм фальшиві свідоцтва про реєстрацію. Колективний злочин завершено.

Обласні партійні осередки нашої партії "ВО "Батьківщина" вкрадені. Зараз керівник вашої адміністрації пан Льовочкін складає списки кандидатів в депутати від нашої партії у себе в кабінеті, ставить на ці списки фальшиві печатки нашої партії та в найближчі дні зареєструє ці сфабриковані списки в Центральній виборчій комісії, де ви вже встигли створити керовану більшість, як в 2004 році.

Додам, що суд Печерського району м. Києва "випадково" розглянув справи не своєї підсудності з усіх областей. Зрозуміло, "випадково" один і той самий суддя на прізвище Вовк незаконно розглядав і виносив неправосудні рішення за всіма без винятку справами.

Після "першої проби пера" вам сподобалася ідея крадіжки чужої партії і ви почали розповсюджувати досвід створення псевдо- "ВО "Батьківщини" в інших областях: Луганській, Івано-Франківській, Харківській.

ДОСИТЬ КРАСТИ! ЗУПИНІТЬСЯ!

Поверніть партію "ВО "Батьківщина" людям, які їй вірять і хочуть за неї голосувати.

Ви позбавляєте мільйони громадян нашої країни права вибору, зазіхаєте на свободи людей. Не ви їх давали і не вам їх забирати.

Пишу вам для того, пане Януковичу, щоб задокументувати для історії вашу персональну відповідальність за згортання демократичних процесів в Україні.

Не тішу себе ілюзіями, але закликаю вас усвідомити, що запущений особисто вами сценарій проведення нечесної виборчої кампанії завдасть удару не лише по вашій репутації. Ваші дії зашкодять міжнародному іміджеві України.

Вимагаю від вас зняти блокаду з виборчої кампанії партії "ВО "Батьківщина".

Припинити рейдерські дії керівника вашої адміністрації Льовочкіна, Міністра юстиції Лавриновича, Міністра внутрішніх справ Могильова та підконтрольного вам Печерського районного суду м. Києва.

Вимагаю зареєструвати нових, законно обраних керівників партійних організацій та не перешкоджати партії "ВО "Батьківщина" брати участь у виборах.

Якщо ви цього не зробите, ми змушені будемо оголосити бойкот виборам, як публічний вирок вашій, пане Януковичу, антиконституційній діяльності, як публічний вирок вам як могильщику свободи.

Ви так і не змогли стати президентом усіх громадян України. Щиро кажучи, ви не змогли стати навіть президентом тих людей, які за вас проголосували. Ви стали президентом лише тіньових комерційних структур, інтереси яких неподільні з вашими особистими.

Ваше справжнє обличчя вже вимальовується з-під шару рекламної штукатурки, і цей процес вийшов з-під вашого контролю.

Це і є старт вашого фінішу.

Сьогодні ви помпезно проголошуєте свою програму "Будуємо нову країну". На жаль, ви почали її будувати з авантюр, провокацій та шахрайства.


Юлія Тимошенко


10 вересня 2010 13:13
ICQ: -- | Зарегистрирован: 2.04.2009 |
Сообщение  Сообщение # 25  
Avatar

Новачок
  • 17

Репутация: --
Группа: Користувачі
Сообщений: 9

Предупреждения:
"Погана в нас країна" - це, та інші вислови такого плану, чуються на вулицях. Але люди, які так думають, не замислюються, що країна в нас ПРЕКРАСНА. Не вистачає лише людей, які дійсно би керували Україною заради людей, а не заради власної вигоди. Такі люди з'являться, але для цього потрібен час.


12 вересня 2010 10:09
ICQ: -- | Зарегистрирован: 25.08.2010 |
Сообщение  Сообщение # 26  
Avatar

Новачок
  • 17

Репутация: --
Группа: Гости
Сообщений: 0
[video=<OBJECT%20width="470"%20height="353"><PARAM%
20name="movie"%20value="http://video.rutube.ru/497fa122f50cde029d
f9cebf4a79351c"></PARAM><PARAM%20name="wmode"%20value
="window"></PARAM><PARAM%20name="allowFullScreen"
;%20value="true"></PARAM><EMBED%20src="http://video.r
utube.ru/497fa122f50cde029df9cebf4a79351c"%20type="application/x-shock
wave-flash"%20wmode="window"%20width="470"%20height=&qu
ot;353"%20allowFullScreen="true"%20></EMBED></OBJECT&
gt;]


13 вересня 2010 22:31
ICQ: -- | Зарегистрирован: -- |
Сообщение  Сообщение # 27  
Avatar

Резидент
  • 68

Репутация: --
Группа: Користувачі
Сообщений: 62

Предупреждения:
Влада оголосила відкриту війну Хмельницькій "Свободі"
16 сен 2010, 18:01

На Хмельниччині режим Януковича та його прислужники розпочали відкриту війну проти обласної організації ВО "Свобода".

Тотальний тиск на керівників Хмельницької обласної організації ВО "Свобода" "випадково" збігся з наближенням виборів до місцевих рад. Влада різних мастей і кольорів намагається нещадно розправитися з опонентами. Відчуваючи своє абсолютне безсилля у відкритій конкуренції, повністю втративши довіру серед людей та розуміючи невідворотність поразки, опоненти ВО "Свобода" вдаються до застосування своїх улюблених методів – тиску на керівників та активістів, фальсифікацій, поширення відвертої брехні.

Місцеві прислужники режиму Януковича та представники тих сил, які називають себе опозиційними, мирно співіснують, демонструючи повну лояльність один до одного. В таких умовах активна та дієва позиція ВО "Свобода" не влаштовує ні тих, ні інших. Домовитися за кулісами, обманути своїх виборців та їсти з владного корита разом - улюблена тактика фарбованих лисів та вірних прислужників кримінально-олігархічних кланів.

Після низки телеефірів за участі голови Хмельницької обласної організації ВО "Свобода" Ігора Сабія та його заступника Олександра Симчишина свободівців просто перестали допускати в ЗМІ.

З руки влади багатотисячна акція протесту проти грабіжницької політики режиму Януковича-Азарова-Тігіпка у Хмельницькому 3 вересня 2010 року відбулася без участі місцевих телеканалів. Після заходу журналісти скаржилися на тиск з боку влади і чіткі рекомендації не висвітлювати діяльність ВО "Свобода" та її очільників. Обласні телеканали без жодних пояснень відмовили у наданні телеефіру голові ВО "Свобода" Олегу Тягнибоку.

Підтримка "свободівців" лякає також і представників так званих "націонал-демократичних" опозиційних сил, які мають більшість у місцевих радах. Хмельницький міський голова, який очевидно боїться чесних змагань за посаду мера з кандидатом від ВО "Свобода" разом з представниками режиму Януковича виступає проти діяльності "Свободи". В ході сесії Хмельницької міської ради мер не поставив на голосування звернення учасників акції протесту проти грабіжницької політики режиму Януковича-Азарова-Тігіпка, незважаючи на те, що на майдан Незалежності вийшли тисячі хмельничан.

Піком у застосуванні брудних методів стало намагання влади сфабрикувати справу проти голови Хмельницької обласної організації ВО "Свобода" Ігора Сабія. Член Політради ВО "Свобода", один із засновників об’єднання на Хмельниччині та авторитетний політик в регіоні є реальною загрозою владі. І тиск на нього загострився напередодні місцевих виборів.

Хмельницька обласна організація ВО "Свобода" розцінює факт тиску на Ігора Сабія як намагання влади знищити реального конкурента на місцевих виборах, аби повністю узурпувати владу в Україні.

Діяльність ВО "Свобода" спрямована на захист прав українців в усіх сферах життя. Люди розуміють, що ВО "Свобода" єдина опозиційна сила в регіоні і готові підтримати партійні організації на виборах до місцевих рад.

Усі брудні технології, будь-який тиск на керівників організацій ВО "Свобода" приречені на невдачу, вони будуть отримувати адекватну реакцію з боку українців.

Панічний страх влади, а також тих, хто вже домовився за своє тепле місце після місцевих виборів перед ВО "Свобода" тільки додає бажання активно протистояти прокремлівській окупаційній адміністрації, її прислужникам та впевненості у перемозі Української Національної революції. Українці будуть панувати на своїй землі.


18 вересня 2010 14:58
ICQ: -- | Зарегистрирован: 2.04.2009 |
Сообщение  Сообщение # 28  
Avatar

Резидент
  • 68

Репутация: --
Группа: Користувачі
Сообщений: 62

Предупреждения:
В этот день Янукович был" тяжело ранен" яйцом! [u][/u] 24 сентября 2004 года во время президентской избирательной кампании в Ивано-Франковске было совершено "яичное покушение" на баллотровавшегося в президенты премьер-министра Украины Виктора Януковича. Когда 17-летний студент первого курса Прикарпатского национального университета Дмитрий Романюк попал яйцом в Виктора Федоровича, тот тут же потерял сознание, был доставлен в реанимацию, а после выздоровления заявил о получении "черепно-мозговой травмы".

Руководитель его избирательного штаба Сергей Тигипко сначала сообщил о том, что в его шефа бросили аккумулятор от телевизионной камеры, а затем, что это был булыжник. А пресс-секретарь премьер-министра Анна Герман заявила, что в Януковича летели "тупые предметы".

Прокуратура Ивано-Франковской области тут же возбудила два дела – сначала по факту хулиганства, а позднее – по факту угрозы или насилия в отношении государственного деятеля. Арестованному на месте "преступления" Дмитрию Романюку в течение трех месяцев, пока 14 декабря 2004 года не было закрыто уголовное дело, грозило тюремное заключение на срок от 2 до 4 лет. Но кто знает, может и сел бы студент в тюрьму за покушение на Януковича, если бы оператор-стрингер с телеканала "1+1" не зафиксировал на пленке момент попадания яйца в грудь кандидата в президенты, и эта запись не была показана на нескольких телеканалах, а затем выставлена в Интернет


24 вересня 2010 11:16
ICQ: -- | Зарегистрирован: 2.04.2009 |
Сообщение  Сообщение # 29  
Avatar

Резидент
  • 68

Репутация: --
Группа: Користувачі
Сообщений: 62

Предупреждения:
Почему Азаров хочет уничтожить малый бизнес?



Причина прозаична.
Рынки, маленькие магазинчики, киоски, палатки это форма торговли, производства, оказания услуг альтернативная крупным корпорациям.
Крупные корпорации (владельцами которых прямо или косвенно является сама власть, депутаты, чиновники и прочая хня ) имеют прямой интерес руками подконтрольного им правительства в лице Азарова уничтожить своих мелких конкурентов.
Например, возьмём абстрактный рынок, на котором работает 500 украинцев, зарабатывающие каждый свои 3000 грн в месяц.
Это 1 500 000 грн прибыли не дающие покоя владельцу рядом стоящего супермаркета, мечтающего о том, чтобы закрыть рынок,
нанять 50 батраков из потерявших доход людей за тыщу в месяц.
Дальше..
Кто-то производит например веники, пришёл в супермаркет с желанием сдать их на реализацию, а ему говорят: заплати за вход, за полку, дай откат управляющему,
жди денег и вообще мы будем продавать веники, которые производит наш Моня. Человек плюнул, пошёл на рынок, заплатил налог и продал.
Теперь он будет лишён такой возможности, и ему надо наниматься к Моне батрачить за копейки, и то если повезёт.
То есть мелкий производитель должен умереть.
Дальше..
Получится исскуственно созданная дармовая рабочая сила.
Что будут делать потерявшие доход миллионы украинцев?
Идти наниматься за плату малую к господам и пахать на Ахметова, Коломойского и прочих Бень и Монь. Или начинать борьбу против преступной власти.


26 вересня 2010 12:55
ICQ: -- | Зарегистрирован: 2.04.2009 |
Сообщение  Сообщение # 30  
Avatar

Резидент
  • 68

Репутация: --
Группа: Користувачі
Сообщений: 62

Предупреждения:
Эксперт: Янукович и Азаров могут уйти, если этого захочет народ
13:11 | 04.10.2010

Премьер-министру Николаю Азарову грозит увольнение, а Президенту Виктору Януковичу – импичмент, в связи с отменой политреформы 2004 года. Об этом сегодня сообщил директор Института трансформации общества Олег Соскин.

"Мы имеем четкое решение Конституционного Суда…. Он сказал, были нарушения и что Конституцию нужно признать неконституционной… Не не легитимной, а именно неконституционной… В таком случае, учитывая этот факт, все, что было до этого тоже есть неконституционным. И что главное? Теперь Верховная Рада Украины и Кабинет Министров являются неконституционными. И логически, согласно этой же статье – 152 – должна быть компенсирована материальный и моральный вред всем участникам процесса. Во-вторых, должны быть восстановлены все органы, которые действовали по Конституции 1996 года. Если Конституция 2004 года стала неконституционной, то и все документы, которые были приняты при ней, - неконституционные… Но если начала действовать Конституция 1996 года, то и все законодательные акты, что действовали по ее принципу, теперь – законные… Рада, которая действовала до 8 декабря 2004 года – конституционная… Поэтому на протяжении 60 дней должны быть проведены выборы в ВР или восстановлены депутаты, которые были… И отправьте товарища Азарова в отставку и назначьте Временное Правительство", - отметил О. Соскин.

По его словам, в Конституции 1996 года есть очень серьезные нормы о том, что Президенту в таком случае грозит импичмент. "В конституции есть серьезны нормы о легитимности Президента… Если он не захочет сделать то, о чем я говорил, то нужно будет ставить вопрос о импичменте и немедленной отставке. Согласно КУ 1996 года есть серьезные нормы относительно того, как сделать это легитимно… можно использовать 5 статью, когда единственная власть – народ. Если ему это нужно, - вперед и с песней", - резюмировал О. Соскин.


5 жовтня 2010 12:32
ICQ: -- | Зарегистрирован: 2.04.2009 |
Сообщение  Сообщение # 31  
Avatar

Резидент
  • 68

Репутация: --
Группа: Користувачі
Сообщений: 62

Предупреждения:

04.10.10 11:21
Предлагаю начать ВСЕУКРАИНСКОЕ СОПРОТИВЛЕНИЕ этой наглой и циничной власти на всех уровнях!

Предлагаю начать ВСЕУКРАИНСКОЕ СОПРОТИВЛЕНИЕ этой наглой и циничной власти на всех уровнях! 1. Начать с того, что оплачивать повышенные тарифы на газ и услуги ЖКХ максимум на 50%! (около 90% предприятий, предоставляющих эти услуги населению, находятся в руках регионалов). 2. В каждом городе есть бизнес у регионалов! У кого магазин, у кого бензозаправка, у кого ночной клуб, у кого предприятие. Поэтому утраиваем БОЙКОТ продукции их преприятий, не покупаем товары в их магазинах, заправляемся по возможности на других бензозаправках, ходим отдыхать в другие заведения!
3. В каждом городе составляем \"чёрный список\" регионалов: чем занимался, чем занимается, в каких уголовных делах замешан, желательно также указывать адреса, где эти ублюдки обитают, желательно потом эту информацию любыми доступными методами распространять в городах.
4. Всячески уничтожать их биллборды как в населённых пунктах, так и на трассах. Они в таких методах себе не отказывают! В моём небольшом городке только таких преимеров большое количество!
5. Любая провокация со стороны регионалов должна стать достоянием общественности! (недавний случай в моём городе, Александрия Кировоградская обл., регионалы прислали за пол часа ДО ОТКРЫТИЯ ТВК своего человека, который без проблем зарегистрировал ПРастов под N1) Об этом в городе практически никто не знает, т.к. газеты и ТВ каналы работают на них! Поэтому придумать другие методы распространения подобной информации.
6. Вести видео/аудио запись собраний, на которых людей принуждают вступать в ПР и этот материал немедленно выкладывать в интернет, рассылать на ТВ каналы, политические интернет проекты. В частности, у нас в городе, только то, что я знаю, собирает некий кандидат в мэры Степан Цапюк (это не кличка, а фамилия:) уже два срока мэрствовал в городе, развалил что только можно, а ему всё мало, урод!) врачей, учителей, работников д/с и рассказывает, какая замечательная ПР, какую \"Нову країну\" она хочет построить и если кто-то не вступит в партию, т.е. будет мешать им в этой стройке века, то этому человеку как минимум, каждый день будут делать замечания на рабочем месте вплоть до увольнения.
7. Так же есть такая проблема, как запрет рекламодателям размещать полит. рекламу от других партий, кроме ПР. Поэтому предлагаю размещать этот материал на территории частных домов в городах, на балконах многоэтажек. Сюда уже ПРасты не смогут добраться!
Пополнение пунктов в списке приветствуется!

Джерело: случайный_прохожий http://www.pravda.com.ua/news/2010/10/4/5441561/view_comments/add_ok/#comments


7 жовтня 2010 00:13
ICQ: -- | Зарегистрирован: 2.04.2009 |
Сообщение  Сообщение # 32  
Avatar

Резидент
  • 68

Репутация: --
Группа: Користувачі
Сообщений: 62

Предупреждения:
Партія Брехіонів
Коли життя бере за горло, коли депресія не відпускає, коли світ втрачає барви і песимізм стає незборимим, ми відкриваємо передвиборчу програму Януковича "Україна для людей".

Бо нічого смішнішого в житті не читали.

Спробуйте й ви. Особливо ті сторінки, де йдеться про 500 нових футбольних полів, 50 катків та 50 басейнів на рік.

А як вам таке: "Вчитель, лікар, працівник культури, військовослужбовець, міліціонер одержать ключі від квартир при підписанні трудового контракту на 20 років"?

А ще нижче - "Одержання житла молодими офіцерами протягом першого року служби" - як же тоді обіцяні раніше ключі при підписанні контракту??

Ян Таксюр разом з Петросяном від заздрощів просто-таки посивіли. А може, саме вони і є правдивими авторами тексту?

Дуже піднімає настрій також порівняння обіцянок Януковича із реальними ініціативами нової влади - наприклад пункт про "відкриті виборчі списки". Не кажучи вже про "ліквідацію депутатських пільг" та "виборність суддів".

Реформуючи школу, міністерство торгівлі освітою проігнорувало обіцянку боса: "Вступ до ВНЗ за шкільним атестатом для випускників шкіл до 2009 року". А зменшення держзамовлення до ВНЗ, оголошене нещодавно, чітко ілюструє пункт "Доступна і якісна освіта".

Зазирніть до бюджету - чи побачите там обіцяне "фінансування медицини не менше 10% ВВП"?

Звісно, коли доходиш до "мінімальної пенсії на 20% вищої за прожитковий мінімум", сміх сам собою уривається. Особливо на тлі запланованого підвищення пенсійного віку. Проте, насправді, все залежить від рівня цього самого прожиткового мінімуму, точніше від того, хто і як його рахує.

До речі, ви буваєте у магазинах та на базарі? Ви платите за квартиру, за газ? Ну і як це кореспондується з офіційними даними про інфляцію в Україні? А з оголошенням влади, що ціни на продукти харчування та безалкогольні напої у серпні знизилися на 0,1%?

Сміх не вщухає.

Звісно, програма писалася на 5 (а дехто каже, що й на 10!!!) років, так що час іще є. А п'ять років сміху - це "Здорові люди - впевнене майбутнє", дивись відповідний пункт програми.

Ну, гаразд, посміялися, і досить.

Тепер давайте про серйозне. Про першопричини наших теперішніх веселощів. Про те, як все починалося.

Десять років тому партія Регіонів, виринувши буквально нізвідки, впевнено відтерла від влади комуно-соціалістичну публіку: симоненківців, медведчуківців, морозівців та вітренківців.

Чи не дивно, що партія олігархів, бізнесменів та чиновників заввиграшки "привласнила" весь лівий електорат? Люди, які періодично б'ють себе в груди, називаючись "пролетаріатом" та "робочою кісточкою", сьогодні всі, як один, голосують за "буржуїв-кровопивць" і не натішаться з результатів свого вибору.

Ви щось розумієте? Ми - ні. А значить, треба розібратися.

Чим же так схожі регіони з комуністами, що електорат легко поміняв одних на інших? Що ж саме взяли регіонали у "щасливому минулому" щоб забезпечити собі "світле майбутнє"?

Теорію Маркса пропонуємо одразу відкинути. По-перше, комсомольці-олігархи нею не володіють, по-друге, вона їм за великим рахунком протипоказана.

Ну а без Маркса що залишається від комунізму?

Перш за все - боротьба. Комуністи завжди боролися, перемагали, йшли в атаку і т.д. Це - дуже цінна теза. Вона дозволяє сприймати "голод і холод" не як побутові негаразди, за які владу треба було б відвести у лісочок, а як елемент боротьби за справедливість.

Виховані комсомолом регіонали з легкістю перейняли цю ефективну методику. Ну то й що, що десятикласники вчаться без підручників - зате Бандера не буде Героєм України. Ми перемогли! Хто це "ми", і що "нам" зробив Степан Бандера - справа десята. Головне - перемога.

Тому зараз знову вигадуються вороги, супротивники, на всі заставки використовуються заяложені радянські штампи типу "руки Вашингтона", "кривавого націоналізму" тощо. На образ ворога все придасться.

З чарівною легкістю виправдовуються і будь-які, навіть найбезчесніші, методи боротьби. Ну то й що, що фальсифікували голосування у "Великих українцях", зате втерли носа галичанам! Не кажучи вже про виборчі підтасовки та порушення, які потрібні саме для того, щоб не допустити до влади клятих ворогів.

Ну і друга, найцінніша комуністична методологія - тотальна брехня.

Один з провідних ідеологів соціалізму Адольф Гітлер сказав "Широкі маси швидше стають жертвами великої брехні, ніж маленької". Потім цю фразу неодноразово повторював Йозеф Ґеббельс, і до нас вона дійшла вже у вигляді його "крилатого вислову": "Чим більша брехня, тим швидше у неї повірять".

Треба зауважити, що цей принцип вигаданий не Гітлером - іще до того, як Жовтневий переворот стали називати Жовтневою революцією, комісари та чекісти використовували брехню як дуже ефективну зброю.

Зокрема, одним з найрозповсюдженіших різновидів брехні було приписування ворогам тих злочинів, що їх робили самі комуністи - масових розстрілів, пограбування селян та буржуазії, насильства та терору.

Та й пізніше метод не зняли з озброєння. Згадайте звірства, що чинили загони НКВД, перевдягнуті на бійців УПА.

Звісно, порівняно з цим, напад на фестиваль "Гайдамака" виглядає дрібницею, але, попри різницю у масштабах, методологія залишається тою ж таки - оголошення, що "унтер-офіцерська вдова сама себе висікла", а "гайдамаки" самі на себе напали.

Ну а заяви про "порушення прав російськомовних", які тою ж таки російською мовою, без жодного українського перекладу і навіть без субтитрів оголошують депутати на Першому Національному, державному телеканалі? Для порівняння - у сусідній Росії, де порушення мовних прав немає, законом заборонено використання в ефірі будь-яких мов без перекладу державною.

Не варто й літер витрачати, щоб довести повну перевагу російськомовного інформаційного простору в Україні - навіть якщо до "україномовних" зарахувати ті передачі, де ведучий говорить кілька ритуальних фраз державною на початку та в кінці.

Очевидність брехні про мовні утиски в Україні грає на руку послідовникам Гітлера-Ґеббельса, а нахабство замінює будь-які аргументи.

Подивіться на економіку. Податковий терор називають зниженням податкового тиску, а відверте здирництво - боротьбою з рейдерством.

Але у велику брехню легше вірять. І коли підвищення пенсійного віку назвати "турботою про пенсіонерів", масам просто немає куди дітися. Вони вірять. Так само, як і в утиски російськомовних та у міфічне зниження рівня інфляції, про яке оголошує Держкомстат.

Ну і нарешті про головне. Політреформу.

У якого Сірка треба позичати очі, щоб після п'ятирічного публічного захисту цього потворного дітища Медведчука-Ющенка взяти всі ходи назад?

Навіть Олена Лукаш не витримала - уся країна з подивом побачила, що цій записній юристці може бути соромно перед об'єктивами телекамер. Ти диви - 2004-го захищала виборчій безпредєл, і нічого, а тут: "Дякую за увагу", і навтьоки.

Усі спроби пояснити справжні причини маніпуляцій з Конституцією не витримують критики.

Повноважень Януковичу не вистачало? Зі слухняною коаліцією та Кабміном?

Готові посперечатися - якщо Янукович прийняв би рішення про відставку Азарова, той власноруч вибивав би з депутатів позитивне голосування з цього питання.

Так само непереконливо звучать аргументи про те, що депутати будуть тепер дешевшими - де це бачено, шановні - усе дорожчає, а депутати дешевшають? Або ж про намагання прикрити незаконне рішення КС по коаліції - як його прикриєш, коли з-під фігового листка все одно стирчить головний аргумент влади?

Усе це вигадки. Справжньою ж метою відміни політреформи був державний іспит для членів партії регіонів. Для кожного її спікера та рядового багнета. Іспит на вірність та відданість.

Процедура іспиту проста. Треба вийти і публічно - перед усім світом, перед своїми друзями, рідними, батьками і дітьми, собою самим визнати таке:

"Я, ім'ярек, є останнім покидьком. Моє слово нічого не важить. Я називатиму чорне білим а біле - чорним, якщо накажуть згори, бо не маю ані честі ані совісті".

От що насправді збурило українців у відміні політреформи. Не нюанси політичного устрою 1996 чи 2004-го, а саме цей масовий та відкритий парад негідників.

Тепер керівництво партії Регіонів може бути спокійним за своїх членів. Вони публічно попрощалися зі своєю людською гідністю, і шляху назад у світ порядних людей їм немає.

Подібні випробування влаштовував свого часу соратникам товариш Сталін. Щоправда, погані оцінки тоді записували у вироках, а відмінникам дуже скоро влаштовували нові іспити.

Вивчаючи свого часу в інституті історію КПРС, ми не встигали дивуватися поворотам сюжету. Боротьба з правим ухилом від курсу партії, потім - з лівим, потім - з право-лівацьким. Необхідність писати доноси на соратників, зраджувати, друзів, відмовлятися від рідних...

Погодьтеся, що порядній людині пройти цю смугу перепон було неможливо. Тому на посадах залишилися ті, у кого місце честі і совісті посідала відданість партії і особисто її Вождю.

Роки кривавих тренувань і смертельних іспитів народили і загартували унікальне політичне формування - партію професійних брехунів. Пам'ятаєте "1984" Орвела? Він дуже прозоро описав методу формування комуністичного світогляду.

Цікаво, що Орвел ніколи не жив у Союзі. Але йому полегшило роботу те, що всі комуністи-соціалісти світу, не змовляючись, використовували однакові технології - Сталін, Гітлер, Мао, Кім Ір Сен, Фідель Кастро...

І саме тому, позичивши у комуністів дві основні складові їхньої методи, а саме - постійну боротьбу з ворогами та тотальну брехню - ідеологи нового українського капіталізму не помилилися. Вдячні пострадянські виборці віддали їм свої голоси, з легкістю помінявши червоні прапори на синьо-білі.

Звісно, таке коротке ситуативне дослідження не може претендувати на вичерпність - науковцям варто вивчити цей феномен докладніше і знайти нові нюанси. Проте для розуміння політичних процесів в Україні цього цілком вистачить.

І ще одне - ми згодні, що не тільки нинішня влада використовує комуністичну технологію великої брехні. Але вона робить це найбільш яскраво. І найбільш успішно.

Тому саме партія Регіонів може слугувати за приклад, на якому нам із вами треба вчитися.

Щоб не дати вкотре себе обдурити.

Щоби знову не повторилися розкуркулення, Голодомор, Голокост та інші гено- етно- та лінгвоциди. Бо всі вони починалися з брехні.


ТИМОШЕНКО: СБУ НАКАЗАЛИ КИНУТИ МЕНЕ ДО В'ЯЗНИЦІ
Понеділок, 11 жовтня 2010, 16:53
Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє про переслідування її особисто та членів її команди з боку Служби безпеки України.

Про це вона заявила в інтерв'ю німецькому виданню "Frankfurter Allgemeine", повідомляє сайт Тимошенко.

"СБУ отримала завдання до квітня 2011 року кинути мене до в'язниці", - стверджує Тимошенко

"Мене постійно переслідує невідоме авто. Його номер офіційно не зареєстрований. Я переконана, що наші розмови по мобільному також прослуховуються", - заявила вона.

Однак Тимошенко запевнила, що команді президента Віктора Януковича не вдасться її залякати.

"Я можу боротись зі своїм страхом. Я залишусь в країні і нікуди не втечу", - заявила вона.

"Я - православна, моя родина також православні. Я вірю в Бога, я вірю в мою країну, і я вірю, що ми здатні щось змінити", - додала лідер "Батьківщини".

Водночас, Тимошенко стверджує, що влада Януковича чинить "політичні репресії" щодо членів її команди.

"Лише в Криму проти членів нашої партії відкрито понад 15 справ, в Луганській області - 17", - повідомляла лідер "Батьківщини".

"Крім того, на мерів, які опираються, тиснуть, щоб вони вступили до Партії регіонів. В Кам'янці-Подільському мера змусили вийти з нашої партії. Йому сказали: якщо ти вийдеш з партії, ми залишимо тебе в спокої. Він так і зробив, але все ж таки висунув свою кандидатуру на виборах, і одразу проти нього відкрили справу", - сказала Тимошенко.

Крім того, вона нагадала про справи колишнього голови митниці Анатолія Макаренка та колишнього заступника голови НАК "Нафтогаз України" Ігоря Діденка, які досі знаходяться під вартою.

"Це - удар по нашій партії. Обидва затриманих... належать до нашої команди. Обидва вже сто днів знаходяться у в'язниці - і це пряме порушення закону", - стверджує Тимошенко.


11 жовтня 2010 16:38
ICQ: -- | Зарегистрирован: 2.04.2009 |
Сообщение  Сообщение # 33  
Avatar

Резидент
  • 68

Репутация: --
Группа: Користувачі
Сообщений: 62

Предупреждения:
Системный беспредел

В июне текущего 2010 года, сообщает "Корреспондент", "придя к власти, Виктор Янукович и его команда превратили власть в семейное дело - сегодня около сотни руководителей разных уровней, начиная от президента и членов Кабмина, связаны родственными узами.

По данным газеты "Коммерсант", лишь за первые 100 дней у власти президент Янукович не только сменил тысячу чиновников всех уровней, но и назначил на ответственные должности ряд подсудимых.

Притчей во языцех стала биография нынешнего крымского премьера Джарты, в Макеевке известного как Вася-бита.

Общеукраинские криминальные тенденции проецируются на предвыборную действительность. В первую очередь, на примере Крыма показательна силовая атака партии власти.

Афишируя вседозволенность, регионалы устраняют главных конкурентов на предстоящих выборах 31 октября, чтобы взять под свой контроль ЮБК и перераспределить земли на побережье Черного моря.

Запугивания, аресты несогласных с курсом ПР руководителей поселков и организаций, активная зачистка избирательных комиссий с внедрением туда своих кандидатур, массовый завоз в Автономию донецких и прописка массово по одному адресу, печатание теневых дубликатов избирательных бюллетеней...

Запуганы руководители организаций, здравниц, учреждений и бизнеса Крыма, прежде всего, от Фороса до Алушты.

Регионалы при этом далеки от задачи по наведению порядка. Будь это не так, то силовики искали бы пути к решению и других вопросов: например, кто и почему выделял тому же Виктору Януковичу землю в Ботаническом саду или сотне-полторы киевским чиновникам



Недавно проведенные для внутреннего пользования исследования социологической службы «Партии Регионов», показали, что уровень доверия населения к партии власти упал до рекордных 8 процентов. Это – действительно рекорд скоростного падения. С чем, собственно мы «ПР» и поздравляем. Особо хочется отметить немало потрудившегося ради этой цифры борца с предпринимателями и короткими юбками Николая Яновича Азарова, «прославившего» спецслужбу страны далеко за ее пределами Валерия Ивановича Хорошковского, любителя «кадиллаков» Анатолия Могилева, борца с «секонд-хендами» Михаила Бродского, ну и самого Виктора Януковича, так и не перепрыгнувшего уровень директора автобазы, ну и всех-всех-всех. Понятно, что и с 8 процентами вполне можно руководить страной, Кучма руководил и побеждал на выборах вообще с тремя процентами доверия. Но… после каждых выборов будет возникать все больше и больше вопросов об их легитимности, и о легитимности нынешней власти вообще. Кстати, по слухам, после этих результатов “регионалы” объявят социологию лже-наукой, социологическую службу распустят, а на телевидении запретят употреблять слова “рейтинг”, “социология”, “доверие” и ”идиоты”.


12 жовтня 2010 13:04
ICQ: -- | Зарегистрирован: 2.04.2009 |
Сообщение  Сообщение # 34  
Avatar

Резидент
  • 68

Репутация: --
Группа: Користувачі
Сообщений: 62

Предупреждения:
Первоклашек Харькова заставляют оформлять подписку на вестник ПР "Время Регионов"
Своеобразную подписную кампанию на официальный вестник областной организации Партии регионов газету "Время Регионов Харьковщины" проводят в харьковских школах.

По информации издания "Главное", в гимназиях и школах Киевского района города каждый класс с 1-го по 11-й заставили выписать партийную прессу. Ответственные за подписку - классные руководители. Об этом нам сообщили в нескольких школах района. По словам источников, такая же ситуация и в других районах города.

Отметим, что стоимость подписки на газету на 2011 год составляет 54 грн. Вряд ли классные руководители будут выкладывать эти деньги из собственного кармана. Помочь партии придется школьникам.


15 жовтня 2010 11:47
ICQ: -- | Зарегистрирован: 2.04.2009 |
Сообщение  Сообщение # 35  
Avatar

Резидент
  • 68

Репутация: --
Группа: Користувачі
Сообщений: 62

Предупреждения:
Почему и зачем восточный украинец, с детства говоривший по-русски, внук красноармейцев, провел вчерашний вечер на Марше УПА?

http://hvylya.org/index.php?option=com_content&view=article&id=7812:2010-10-15-1
4-22-59&catid=4:2009-04-12-12-01-18&Itemid=10


16 жовтня 2010 13:23
ICQ: -- | Зарегистрирован: 2.04.2009 |
Сообщение  Сообщение # 36  
Avatar

Резидент
  • 68

Репутация: --
Группа: Користувачі
Сообщений: 62

Предупреждения:
Президент Віктор Янукович і його команда діють як фашисти під час окупації Криму.

Про це заявив депутат, перший секретар Кримського рескому Компартії Леонід Грач, повідомляє прес-служба кримської організації партії.

За його словами, Партія регіонів в Криму "творить свавілля".

"Навіть тут, де проходить мітинг, ми бачимо плоди свавілля: величезний будинок Музичного театру з усіх сторін обклеєно гігантськими агітаційними плакатами Партії регіонів, тоді як за законом на держпідприємствах і установах держвласності ніяких атрибутів передвиборної агітації бути не може", - уточнив депутат.

За словами Грача, Партія регіонів "розв'язала в Криму справжню війну за землю-матінку".

"Вони варварськи по Південному берегу Криму зробили все, щоб там не було представників не бажаних їм партій ні на чолі, ні у складі селищних і особливо дільничних комісій", - розповів комуніст.



17 жовтня 2010 13:32
ICQ: -- | Зарегистрирован: 2.04.2009 |
Сообщение  Сообщение # 37  
Avatar

Резидент
  • 68

Репутация: --
Группа: Користувачі
Сообщений: 62

Предупреждения:




В Харькове неизвестные в масках повторно избили активистку "Батькивщины" Ляшенко – 68-летней женщине сломали челюсть. Сначала они начали приставать к девушке, которая работала в палатке. Когда Ляшенко заступилась за нее, один из мужнин ударил женщину по лицу, вследствие чего она потеряла сознание. После этого нападавшие сломали палатку и разбросали агитационную литературу.



БРАТКИ, ПОДМОЖЕМ ПРЕЗЕДЕНТУ!

Семён Битый



Ну, ссуки, вовсе охренели -

На Презедента, блин, попёрли,

А потому, братаны, цели -

Лошару – бритвою по горлу!



По горлу бритвой – и в колодец,

А нет – по морде сапогою,

Ну, до чего дрянной народец -

По челюсти её, ногою!



Он, Презедент – из нас, брателло,

На зоне чалился, два раза,

Гля, тётка вовсе оборзела -

По челюсти её, заразу!



Пахан теперь – большой начальник -

За всё на свете отвечает,

И раз погром не замечает -

То так и надо – слышь, напарник?



Он сам бы – ножичком моргала,

Он сам бы – пальцами гляделки,

Да, блин, политика задрала -

Перед Брюсселом строить целку!



Видать, пришла с горы малява -

Менты на нашенских – сквозь пальцы,

Видать, в бумаге пишут прямо -

Мочи оранжевых засранцев!



В Днепропетровске их избили,

И в Харькове – досталось швали,

Пять лет бодягу тут мутили,

Да типа не на тех напали!



Теперь у нас – один начальник,

Один пахан над всей страною,

Чуть что – начистим всем е...льник,

Догоним – и добавим снова!



Поставим в позу – всех как надо,

Опустим вас, лохов позорных,

Ну что, портвейнчика, бригада? -

Давай, братан, врубай Кобзона!



26 жовтня 2010 13:05
ICQ: -- | Зарегистрирован: 2.04.2009 |
Сообщение  Сообщение # 38  
Avatar

Резидент
  • 68

Репутация: --
Группа: Користувачі
Сообщений: 62

Предупреждения:
Олег Тягнибок: «Наш голос – наша зброя, скористаймося нею 31 жовтня
25 жовтня 2010 року Голова Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Олег Тягнибок провів низку зустрічей з місцевими громадами у Хмельницькій області.

У Красилові Олег Тягнибок взяв участь у мітингу на центральному Майдані міста. Громаді він представив кандидатів від ВО "Свобода" до місцевих рад, наголосивши, що всі вони – єдина свободівська команда, яка йде в ради захищати права людей. Лідер Всеукраїнського об’єднання "Свобода" звернувся до красилівчан з проханням не продавати свої голоси, прийти на вибори і скориставшись своєю зброєю – своїм голосом зупинити наступ антиукраїнських сил і перейти у наступ для збереження Української Держави.


Віктор Янукович: "Будуємо нову країну. У межах "Межигір'я"
http://www.pravda.com.ua/articles/2010/10/27/5519970/


27 жовтня 2010 15:47
ICQ: -- | Зарегистрирован: 2.04.2009 |
Сообщение  Сообщение # 39  
Avatar

Резидент
  • 68

Репутация: --
Группа: Користувачі
Сообщений: 62

Предупреждения:
Оргкомітет протидії знищенню малого та середнього бізнесу ухвалив рішення готувати всеукраїнську акцію протесту під стінами Верховної Ради орієнтовно на 04.11.2010 р.

28 жовтня 2010 року відбулося засідання Організаційного комітету протидії знищенню малого та середнього бізнесу Податковим кодексом і пенсійними та іншими соціальними внесками.

Ухвалено рішення готувати всеукраїнську акцію протесту під стінами Верховної Ради України орієнтовно на 04.11.2010 р.

Вимогами малого та середнього бізнесу України є:

– відхилення Верховною Радою України проекту Податкового кодексу реєстр. номер 7101-1;

– скасування додаткових пенсійних внесків підприємцями за себе шляхом ухвалення законопроектів реєстр. номер 7105 або реєстр. номер 7212;

– зменшити ставки єдиного соціального внеску в Законі України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування» або відтермінувати його набуття чинності з 01.01.2012 р.

Першого листопада 2010 року у Верховній Раді відбудеться засідання Погоджувальної ради, на якому затвердять порядок денний народних депутатів з 01.11.2010 р. до 01.11.2010 р., про рішення якого буде повідомлено додатково.

Організаційний комітет закликає всіх підприємців приєднуватися до всеукраїнської акції протесту й захищати своє право на роботу

Організаційний комітет це:

Регіон
Відповідальна особа
Координати

м. Київ
Андреєв Віталій Миколайович
050-334-13-33

andreevvitali@yandex.ru

Вінницька область
Алєксєнцева Алла Ростиславівна
050-583-90-18

alex@pf.org.ua

Дніпропетровська область
Залога Галина Анатоліївна
067-838-88-08

andy@alicetele.com

Жих Віктор Володимирович
067-561-14-83

utt@a-teleport.com

Запорізька область
Кривенко Лідія Олександрівна
050-838-73-54

kalyaka@mail.zp.ua

Київська область
Яценко Людмила Степанівна
093-412-42-81

liga769@mail.ru

Луганська область
Радченко Ірина Леонідівна
050-704-04-90

Radchenko@astra.lg.ua

Львівська область
Шаповаленко Євген Ігорович
067-289-49-49

samozakhyst@gmail.com

Миколаївська область
Герасимчук Олена Андріївна
050-394-31-28

ednanya_mk@mail.ru

Кожевіна Наталя Дмитрівна
067-515-56-60

ubica-ict@ukr.net

Одеська область
Борщенко Юрій Миколайович
050-490-09-82

ChernomorochkaFC@ukr.net

Кулинич Василь Васильович
097-350-06-60

narod-7km@ukr.net

Щибря Руслан Миколайович
095-177-79-92

Полтавська область
Лєпьошкін Микола Миколайович
067-359-04-89

lepeschkin.sanek@yandex.ua

Сумська область
Іченська Світлана Анатоліївна
097-478-83-31

spilkasumy@online.ua

Тернопільська область
Колісник Сергій
067-756-88-69

Загородній Олег
099-731-72-64

winnertr@mail.ru

Куждеба Ігор
099-278-34-32

igosha@i.ua

Харківська область
Чумак Олександр Валерійович
050-300-19-47

skela2002@ukr.net

Херсонська область
Токарєва Віра Павлівна
095-194-72-82

elentt@mail.ru

Овчаренко Олена
050-396-05-47

ruta208@mail.ru

Хмельницька область
Кнець Надія Володимирівна
098-479-90-89

profspilka4@gmail.com

Супрунюк Олександр Олексійович
067-382-33-56

sankrai@ukr.net

Черкаська область
Ракова Ольга Федорівна
093-879-31-44

rakova_olga@bk.ru

Кравчук Лідія Трохимівна
050-768-98-93

Чернівецька область
Бордіян Валерій Гаврилович
050-101-22-49

Чернігівська область
Варнакова Олена Юріївна
066-723-84-52

elena.varnakova@mail.ru

Видолоб Дмитро Вікторович
067-537-83-87

dm.vydolob@gmail.com

Данилюк Олександр Володимирович
067-505-85-82

acba@acba.com.ua

Кожевіна Наталя Дмитрівна
067-515-56-60

ubica-ict@ukr.net

Ляпін Дмитро Вадимович
097-409-87-67

dmitry.lyapin@gmail.com

Овчаренко Неля
097-428-2028

ovchv@mail.ru

Попик Василь Іванович
050-469-82-89

pstu@bk.ru

Продан Оксана Петрівна
050-570-97-53

prodanop@ukr.net




29 жовтня 2010 16:03
ICQ: -- | Зарегистрирован: 2.04.2009 |
Сообщение  Сообщение # 40  
Avatar

Резидент
  • 68

Репутация: --
Группа: Користувачі
Сообщений: 62

Предупреждения:
На Первом канале вышла злая пародия на "дружественного" Януковича: вспомнили острые вопросы и прихлопнули венком Видео---------------------http://newsru.com/russia/01nov2010/raznitsa.html


2 листопада 2010 11:56
ICQ: -- | Зарегистрирован: 2.04.2009 |