Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті

Особливості проходження ЗНО-2010

Зовнішнє незалежне оцінювання 2010 року викликає чимало запитань у майбутніх абітурієнтів і їх батьків. Серед них: « Чи будуть шкільні іспити для випускників 11 класів? », « Чому ЗНО перенесли на червень? », « Чи варто купувати різноманітні посібники в магазинах і книжкових ринках? », « Коли відбудуться випускні вечори в ЗНЗ? »... На ці та інші запитання вже є окремі коментарі на сайтах Міністерства оствіти і науки України та Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти », у пресі. Однак офіційних документів МОН України в нас ще немає. Очікується, що незабаром ми отримаємо наказ МОН України , в якому чітко будуть визначені всі організаційні заходи щодо організації роботи по завершенню навчального року. Відповідно до наказів Українського центру оцінювання якості освіти визначено нормативно-правові засади, терміни, порядок і методичний супровід проведення пробного тестування випускників 11-х класів, та реєстрації учнів на ЗНО . Також до всіх навчальних закладів доведено нормативно-правові документи щодо порядку проведення ЗНО-2010 року, яке пройде в такі терміни:
- українська мова та література - 2,3,4 червня;
- іноземна мова - 7 червня;
- біологія - 9 червня;
- географія - 11 червня;
- математика - 14, 15 червня;
- історія України - 17,18 червня;
- хімія-21 червня;
- фізика-23 червня.

Результати ЗНО з усіх предметів будуть оприлюднені до 14 липня.

З 15 грудня 2009 р. розпочалася реєстрація бажаючих взяти участь у зовнішньому оцінюванні навчальних досягнень , яке відбудеться у 2010 р., та завершиться о 18-00 год. 31 березня 2010р. Для проходження реєстрації бажаючим необхідно звернутися до пункту тестування, який розташований у райметодкабінеті відділу освіти Красилівської РДА (пл.Незалежності, 2, II поверх, каб.213).

Правилах реєстрації осіб, які виявили бажання пройти зовнішнє незалежне оцінювання у 2010 році, розміщені на сайті Вінницького РЦОЯО ( vintest.org.ua ) пункти реєстрації.

ПАМ'ЯТАЙТЕ! Якщо після реєстрації ви вирішили змінити перелік предметів, із яких будете проходити тестування, виникла потреба внести інші дані до реєстраційної картки - знову зверніться до пункту реєстрації. Але не забудьте надати відповідальному за пункт реєстрації одержаний вами сертифікат зовнішнього оцінювання . Його потрібно анулювати. Бережіть сертифікат зовнішнього оцінювання , одержаний після реєстрації. Пам'ятайте, що його ви будете пред'являти під час проходження тестувань і вступу до вищого навчального закладу . У зв'язку з цим ламінувати сертифікат не можна. Радимо зберігати його в пластиковому файлі.


В.СНІГУР, начальник відділу освіти райдержадміністрації.

Джерело: Красилівський Вісник №9-10 (9009-9010)



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 242
Спонсорська реклама
загрузка...
Обговорення та розповіді жителів Красилова та його гостей : новини, факти, розповіді та особисті думки відвідувачів

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: