Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті

Рак можна подолати!

Наш земляк, хмельничанин Микола Савчук розробив препарат, котрий допомагає боротися з раком
Рак можна подолати!
За словами Миколи Андрійовича, препарат підвищує ефективність лікування, зменшує прояви побічних симптомів хіміотерапії.


Чимало медиків та фармацевтів усього світу багато років намагаються вирішити проблему раку. На жаль, досі не винайшли засобу, котрий би на сто відсотків позбавляв від страшної недуги. Проте, є препарати, котрі суттєво допомагають в лікуванні, значно покращують якість життя хворого і надовго продовжують тривалість життя. А у деяких випадках і допомагають повністю одужати. Серед таких винаходів – препарат «ПропреС» – протипухлинний препарат Савчука. До речі, це не перший винахід хмельничанина. Свого часу ми розповідали про його препарат, котрий бореться з цукровим діабетом, є хорошим засобом профілактики багатьох захворювань, значно покращує стан при гінекологічних недугах.

Щоправда, офіційна медицина дуже неохоче визнає винаходи Миколи Андрійовича. Однак, потр [...цензура...] справа все ж просувається. А самі хворі передають його координати від одного до іншого – кожен, кому допомогли Микола Андрійович та його однодумці, хоче також допомогти іншим, хто страждає на важкі хвороби.

Хлопчик, виписаний з лікарні помирати, одужав
Велику допомогу в дослідженні винаходу подільських фармакологів надав президент організації «Союз-Чорнобиль-Україна» Юрій Андрєєв. І сприяв цьому один випадок. Онуку його співробітника встановили діагноз – рабдоміома. Це одне з найстрашніших злоякісних новоутворень. Дитину двічі оперували, один раз – за кордоном. «На деякий час хвороба відступила, – розповідає Микола Савчук. – Та незабаром виявили багаточисельні метастази. Лікарі порадили кріпитися… й – не мучити дитину, а дати їй спокійно померти. Як останню надію – дитина почала приймати наш препарат. Зараз хлопчик ходить до школи, яку не відвідував більше року. Для оцінки стану дитини зібрався цілий консиліум медиків-вчених. Вони були просто вражені: метастазів в печінці та легенях не знайшли».

Досить позитивні висновки про препарат дали у центрі радіаційної медицини Академії медичних наук України. «Дієтичну добавку призначали у вигляді 14-денного курсу у перерві між циклами стандартної поліхіміотерапії двадцятьом хворим на лімфопроліферативні захворювання, - йдеться у відгуку цього центру про хмельницький препарат. – Для з’ясування терапевтичної дії і безпечності дієтичної добавки проводилося клінічне спостереження, оцінювалися гематологічні та біохімічні показники, хворих опитували щодо су-б’єктивних почуттів та якості життя. Порівнювали загальний стан, гематологічні та біохімічні показники пацієнтів тоді, коли вони приймали дієтичну добавку, і тоді, коли хворі не включали її до раціону. Попередні оцінки ефективності дії дозволяють розглядати «ПропреС» не тільки як дієтичну добавку, а і як лікарський засіб».

Препарат подолянина можна застосовувати разом з традиційними методами лікування – хіміотерапією та променевою терапією. За словами Миколи Андрійовича, препарат підвищує ефективність лікування, зменшує прояви побічних симптомів хіміотерапії (нудота, болі у животі, загальна слабкість).
Сьогодні подільський винахідник звернувся з пропозицією про співпрацю до обласних фахівців. Як розповідає головний лікар обласного онкодиспансеру Леонід Бриндіков, лікарі закладу вивчають препарат. Хворі, за бажанням, купують його й застосовують паралельно з традиційним лі- куванням. Як зазначає Леонід Миколайович, шкоди цей препарат точно не нанесе. А щодо його ефективності, висновки можна буде зробити десь через півроку.


Олена ЩЕГЕЛЬСЬКА.
Фото Сергія ПРИЩЕПИ.
джерело



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 185
Спонсорська реклама
загрузка...
Обговорення та розповіді жителів Красилова та його гостей : новини, факти, розповіді та особисті думки відвідувачів

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: