Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Цікаві факти » Класифікація ароматів парфумерії для жінок



Класифікація ароматів парфумерії для жінок

Нюх - одне з основних людських почуттів, що дає величезну частку вражень про навколишній світ. Не дивно, що підходити до вибору аромату, який буде представляти ваш вигляд оточуючим, необхідно як можна більш уважно. Тут ми пропонуємо вам деякі рекомендації з вибору парфумів.

Рекомендації представлені з урахуванням знаків Зодіак у.


Океанічний
Епітети: світлий, чистий, прохолодно-прозорий, свіжий подих морського бризу, що летить, тонізуючий, сплеск світла л свіжості. Але обов'язково на «чуттєвому ложі» деревних і мускусних-амбрових відтінків.
Загальна характеристика ароматів групи: легкі цитрусові та квіткові відтінки у хмарі динамічної свіжості, яскравою вологою зелені.
Спрямованість: весна, літо, тепла осінь, ранок, ділова зустріч, відпочинок на природі; для стрімких, ділових, світлошкірих жінок.
Знаки Зодіаку: Близнюки, Рак.


Квітково-Цитрусові
Епітети: свіжий, іскристий, що переливається, гра сонячних відблисків, радісний, що бадьорить, стрімкий, світло і обсяг. Ці аромати більш яскраві, ніж океанічні.
Загальна характеристика ароматів групи: яскравий, іскристий акорд цитрусових і свіжих квіткових нот в оточенні вологою зелені, м'яко підкреслений легкими деревними відтінками.
Спрямованість: весна, літо, морський берег, заняття спортом, ранкова ділова зустріч; для молодих і стрімких жінок, що віддають перевагу активний спосіб життя.
Знаки Зодіаку: Водолій, Телець, Рак, Скорпіон.

Драйв і завзяття, білосніжна посмішка і сяючі очі, захоплення від того, що світ прекрасний і світлий. Ти молода, і весь цей блискучий світ біля твоїх ніг.
Сімейство ароматів: квітково-цитрусові.
Характеристика: світлий, радісний, тонізуючий.


ЦВЕТОЧНЫЕ
Епітети: чарівний аромат свіжозрізаних квітки, відтінки кришталевою, вологого зелені-гарячий, оксамитовий або свіжий, чистий, весняний, наповнене сонцем чи повиті прохолодною ранковою росою.
Загальна характеристика ароматів групи: яскравий, виражений аромат квітки в оточенні відтінків зелені, фруктів, цитрусів, м'яких деревинно-мускусних нот.
Спрямованість: теплу пору року, ранок або день, яскравий одяг і макіяж, веселий або ліричний настрій на відпочинку; для веселих, життєрадісних жінок, що віддають перевагу природні аромати.
Знаки Зодіаку: Близнюки, Діва, Скорпіон.


КВІТКОВИЙ БУКЕТ
Епітети: яскравий, барвистий аромат свіжих квітів, що переливається, насичений безліччю кольорових відтінків, дзвінкий, грайливий, жіночний, але кокетливий.
Загальна характеристика ароматів групи; природний, чарівно-переливчастий аромат квіткового букета, витканий з різноманіття нот і відтінків кольорів в оточенні зелені, пряних і деревних нюансів. Гаряче звучання троянди, жасмину, туберози, або акорд білих квітів - магнолій, білої бузку, ніжного конвалії, млосних лілій, або-прохолода ірису визначають насиченість запаху. Але характерна риса ароматів цієї групи - наявність складної і яскравою квіткової складової.
Спрямованість: теплу пору року, день або вечір, ділова зустріч увечері або прогулянка у міському парку; для жінок яскравих, темпераментних і внутрішньо вільних.
Знак Зодіаку: Близнюки, Діва, Скорпіон


Квітково-фруктовий
Епітети: яскравий, чарівний, багатобарвний, багатий, калейдоског нот і відтінків, вібруючий, грайливий, кокетливий, яке хвилює.
Загальна характеристика ароматів групи: свіжий, але насичений, злегка п'янкий великою кількістю квіткових нот в ореолі фруктів і зелені аромат. Різноманітність фруктових відтінків - екзотичних фруктів, кавуна, дині, малини або КАССІС (зелені листя чорної смородини) - визначає характер звучання аромату - від свіжого і бадьорить до теплого, томного, але яскравого.
Спрямованість: теплу пору року, в будь-якій обстановці; для жінок енергійних, веселих, кокетливих, уважних до свого іміджу і тих, хто обирає аромат за всіма правилами,
Знаки Зодіаку: Водолій, Риби, Телець, Близнюки, Рак, Лев, Стрілець.

Сонячний світ у звучанні аромату - віддзеркалення весняної ейфорії! Стільки в ньому повітря, польоту! Жінка, довіри його крил свою красу, багато разів, як відлуння в горах, посилює свій вплив на оточуючих, даруючи їм радість, веселощі, оптимізм. Цей аромат - як енергетичний коктейль, як яскравий спалах блискавки на сірому небосхилі буднів. Для ділових, розкутих, стрімких жінок, що зберегли при цьому жіночність і ніжну усмішку.
Сімейство ароматів: квітково-фруктові.
Характеристика: веселий, енергійний, жіночний.


«Белла Белара»
Лагідний і ніжний, як поцілунок, злегка хвилюючий, наповнений свіжим подихом ранку аромат створює відчуття цілісності, якоїсь внутрішньої сили і таємниці. Томний подих квітів і чуттєвість амбри в прохолодному хмарі вологих фруктів - народження чудового способу щирою, відкритою, дуже сучасної жінки, що живе в гармонії з навколишнім світом.
Сімейство ароматів: квітково-фруктові.
Характеристика: світлий, хвилюючий, трохи таємничий.


Квітково-альдегідної
Епітети: романтичний, трохи замислений, статичний, повітряний, об'ємний, елегантний, тонкий, нескінченно жіночний, туманний, чарівний.
Загальна характеристика ароматів групи: елегантний, тонкий, жіночний аромат, витканий з теплого квіткового дихання у прохолодній серпанку альдегідів. Використання фруктових відтінків надає звучанню композиції легку грайливість, а присутність теплих деревних і бальзамових нот - благородство і вишуканість.
Спрямованість: будь-який час року, особливо на прохолодну погоду, друга половина дня; для елегантних, романтичних і ніжних жінок.
Знаки Зодіаку: Телець, Рак, Терези, Стрілець.


Квітково-пудрові
Епітети: м'який, теплий, оксамитовий, пухнастий, мерехтливий, чуттєвий, трепетне, але світлий, ласкаво чарівний, спокійний, але трохи хвилюючий.
Загальна характеристика ароматів групи: теплий, мерехтливий аромат - поєднання світла і чуттєвості, прекрасного квіткового букета на м'якому ложі пудрові відтінків. Пудрові ноти надають звучанню композиції якусь «пухнастість», повітряну прозорість і солодку справжньому. Цей запах нагадує аромат дорогою розсипний пудри.
Спрямованість: будь-який час року, друга половина дня; для романтичних, ніжних і елегантних жінок, які віддають перевагу класичному стилю в одязі.
Знаки Зодіаку: Водолій, Овен, Телець, Близнюки, Рак, Терези, Скорпіон, Стрілець.



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 1266
Спонсорська реклама
Читайте про цікаві факти та нариси з історії світу

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: