Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Цікаві факти » Страви. Що і як потрібно їсти



Страви. Що і як потрібно їсти

Страви. Що і як потрібно їсти Гарячі страви , такі, як млинці, млинці, запіканки і т. д., їдять десертною виделкою, тримаючи її в правій руці. Фруктові кнедлики ножем і виделкою, каші - десертною ложкою. Торти, тістечка та інші кондитерські вироби їдять вилочка для тістечок, тримаючи її в правій руці. Для пудинг ів, кремів і желе подають на стіл кавові ложечки. Пиріжки, булочки з начинкою з крему або варення їдять, тримаючи їх у руці.

У деяких країнах, наприклад у Франції, що славиться своєю кухнею, замість солодкого на десерт звичайно подають сир і фрукти . Тверді сорти сиру ріжуть ножем і їдять десертною виделкою. М'які сири, наприклад плавлений сир, намазують ножем на хліб з маслом. Сир, поданий з сиропом, фруктами або йогуртом, їдять кавовій ложечкою.
Фрукти прийнято є приладом, фрукти з дрібними кісточками їдять руками. Кісточки або зерна НЕ випльовують прямо на тарілку, а кладуть на неї вилкою або ложечкою. Яблука і груші розрізають ножем на чотири частини, чистять і видаляють серцевину. Потім їх їдять рукою або приладом. Також їдять персики й абрикоси , не слід відкушувати від цілого плоду. Банани можна їсти за допомогою ножа і виделки, але зазвичай їх їдять, тримаючи в руці і очистивши від шкірки. Садові та лісові ягоди їдять ложечкою. Апельсини беруть в ліву руку і нарізають уздовж нього шкірку до м'якоті. Потім його очищають і ділять на часточки, які їдять руками. Смородину та виноград з грона зривають пальцями, всі свіжі фрукти перед подачею на стіл повинні бути ретельно вимиті.

Після обіду бажано запропонувати і подати хороший, міцну каву. Слід пам'ятати, що ложечкою каву тільки помішують, після чого її відразу ж кладуть на блюдце. У чашці ложку не залишають. Кусковий цукор з цукорниці беруть спеціальними щипцями.




Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 2405
Спонсорська реклама
Читайте про цікаві факти та нариси з історії світу

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: