Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Цікаві факти » Росіяни створили найдорожчий у світі позашляховик



Росіяни створили найдорожчий у світі позашляховик

Росіяни створили найдорожчий у світі позашляховик


У квітні майбутнього року на автомобільному шоу Top Marques Monaco буде представлений найдорожчий позашляховик у світі , створений компанією Dartz на базі російського позашляховика « Комбат ». Новинка отримала назву Prombron Monaco Red Diamond Edition .

Ексцентричний позашляховик побудований за образом і подобою американського Hummer, але виглядає серйозніше від свого заокеанського колеги. Найбільш важливою перевагою «монстра» є той факт, що автомобіль броньований і здатний витримати чергу з автомата або постріл з гранатомета. Правда скло автомобіля має товщину 7 сантиметрів. Кузов для додаткової міцності покритий кевларом.

За заявою компанії-розробника, вони вирішили зібрати всі найбожевільніші за своєю вартістю замовлення своїх клієнтів і помістити їх в один автомобіль.

Ексклюзивний автомобіль покритий яскраво-червоною матовою фарбою «червоний рубін». З найдорожчих і неймовірних деталей позашляховика можна відзначити позолочене куленепробивне скло. У ньому встановлена найдорожча стерео-система Rogue, інтер'єр машини прикрашений золотом, платиною, діамантами і рубінами. Але, поза сумнівом, хітом всього обширного списку опцій даної машини є оформлення салону шкірою, зробленою із статевого органу кита, - ексклюзивний матеріал є одним із найдорожчих у світі. Окрім нового позашляховика, цей сорт шкіри використовувався для оформлення деталей інтер'єру на яхті відомого мільярдера Аристотеля Онассіса – поки найдорожчому приватному судну. Для автомобілів цей сорт шкіри поки що не використовувався.

Під капотом - 840-сильний двигун, здатний розігнати 3,7-тонний позашляховик до максимальних 240 кілометрів на годину. Очікується, що першою людиною, яка протестує ексклюзивний позашляховик на Top Marques Monaco, стане принц Монако Альберт II.

За супер-ексклюзивний броньований позашляховик компанія просить «всього» 1 мільйон євро. Попереднє творіння компанії, люксовий бронемобіль Dartz Kombat T98, представлений на Top Marques 2009 року, коштував в п'ять разів менше - 200 тисяч єв
Теги авто



Обговорити на форумі
Автор Maksimum Коментарів 3 Переглядів 1364
Спонсорська реклама
Читайте про цікаві факти та нариси з історії світу
#1 написав: Maksimum (14 грудня 2009 14:55)
Фото

Журналісти
Коментарів: 117
Публікацій: 131
Я собі такого хочу! lol
#2 написав: AkYLA (14 грудня 2009 14:58)
Фото

Журналісти
Коментарів: 1135
Публікацій: 206
Ого не слаба така машинка wassat


--------------------------
#3 написав: EXTRIMAL (14 грудня 2009 15:12)
Фото

Користувачі
Коментарів: 13
Публікацій: 7
Машина супер winked

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: