Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Цікаві факти » Камені для знаків зодіаку. Терези (22.09 - 23.10)

Камені для знаків зодіаку. Терези (22.09 - 23.10)



Камені для знаків зодіаку. Терези (22.09 - 23.10) Терези (22.09 - 23.10)
Для Терезів з Венерою в Скорпіоні гарним талісманом є аквамарин, колір якого можна порівняти з кольором води тропічного моря. Прекрасного якості блакитно-зелені аквамарини видобувають в Ільменських горах і на Волині (Україна). Забарвлені аквамарини звичайно рівномірно, але іноді в них спостерігаються тверді включення білого кольору, звані "хризантемами" і "сніговими знаками". Саме такі камені вибирають як амулета, тому що голчасті включення є хорошими діагностичними ознаками і дозволяють відрізнити аквамарин від синтетичної шпінелі, кварцу та скла.
Аквамарин з давніх часів вважається каменем закоханих. Це найкращий подарунок нареченого нареченій, що гарантує його вірність.
Терезам, що народилися у вересні, підходить також лазурит і сапфір.
Найкращими вважаються й дорожче інших цінуються цейлонські сапфіри. Вони волошково кольору з переливом у фіолетові відтінки, прозорі і горять яскравим вогником. Потім ідуть густого синього кольору з оксамитовим відливом, ніби вкриті інеєм, знамениті кашмірські сапфіри. Кілька поступаються їм по красі індійські і сіамські сині корунд. Самим же дорогим з усіх сапфірів вважається надзвичайно рідко зустрічається сапфір з переливчастою шестипроменева зіркою всередині каменю, так званий зірчастий сапфір.
Ще за тисячі років до н. е.. А цариця Шеви, як свідчить переказ, прислала з Блакитного Нілу царя Соломона, для будівлі Єрусалимського храму яшму, порфір і мармур, а на прикрасу порталів - золоті платівки. Нею були подаровані Соломона дорогоцінне каміння, у тому числі сапфіри для зображення в зведенні храму єрусалимського зоряного неба, під яким ця закохана ефіопка колись була так щаслива зі своїм обранцем.
Ціни на природні сапфіри волошково-синього кольору складають 450-2000 дол. карат. Якщо ви можете дозволити собі такий талісман, то постарайтеся знайти зірчастий блакитний сапфір, що видобувається в Бірмі.
Це камінь здобуття вищої духовності, трансцендентної трансформації особистості. Прекрасний засіб для медитації. Екстраверт - протипоказаний.
Лазурит - прекрасний яскраво-синій камінь, подібний темному південного неба, всіяному золотими зірками. Камінь, що добувається на озері Байкал, має білі плями і смуги, що сплітаються в красиві візерунки.
А. Е. Ферсман писав: "Яскравий і блискучий при денному світлі, лазурит стає темним і похмурим при свічках та електриці. Недарма його краса
цінувалася найбільше на півдні, де розкіш і пишність оздоблення була розрахована на сонячне світло. Однак Байкальський лазурит гарний і при вечірньому освітленні, в ньому до синього кольору домішуються фіолетові відтінки, добре гармоніюють з світлими плямами вапняку і слюди ".
Лазурит вважається каменем щирості. Як і сапфір, лазурит прояснює розум, підвищує здатність до інсайту, озарінням.
Благотворно діє на обмінні процеси в організмі, стабілізує молодість, підвищує фізичні сили.
Для Терезів, що народилися в жовтні, талісманами є турмалін і опал (див. Скорпіон).
Колір турмалінів різноманітний - рожеві, вишнево-червоні, сині, блакитні, зелені. Найбільш цінними є турмаліни глибоких червонуватих тонів. Такі
камені з минулого століття добувалися на Уралі. Турмалін підсилює магнетизм власника, дає впевненість у своїх силах, знімає страх і занепокоєння.
Допомагає при онкологічних захворюваннях.
Назва цього мінералу походить від Сингай. "турмалін" - камінь, притягає попіл. Прозорі різновиди турмаліну зустрічаються найбільш різноманітних відтінків. Причому, часто трапляються турмаліни з ефектом Поліхроїзм: з одного боку камінь виглядає жовтим або малиновим, з іншого -- лавандове-синім, темно-зеленим або безбарвним. У природі найбільш часто зустрічаються чорні турмаліни, звані "Шерлі". Містичні прекрасні
турмаліни з астерізм - "котяче око" зелених відтінків.
Червоні турмаліни не прозорі, але мають глибоку і чисту забарвлення вишнево-червоних тонів. Одним з найбільш знаменитих каменів Алмазного фонду є рожево-малиновий турмалін, оброблений у вигляді гроні -- "Великий рубін" або "Рубін Цезаря".
Турмаліни представляють інтерес з колекційної точки зору, тому що їх неювелірние різновиди зустрічаються в природі дуже часто. Їх можна знайти
на Західному Приазов'ї, на околицях Житомира, на Уралі.
Це камінь посилює позитивні якості власника - співчуття, емпатію, бажання прийти на допомогу. Якщо ваша робота пов'язана з медициною або
педагогікою, то такий талісман буде не тільки гарний, але й корисний. Всі різновиди турмаліну регулюють ендокринну систему організму. У Терезів,
які знаходяться під постійним пресингом неспокою, турбот і обов'язків, турмалін знімає напругу і почуття страху. Необроблений турмалін у вигляді
променистих зростків кристалів, що змінює свій колір від коливань проходить світла, може стати чудовою прикрасою вашої колекції.



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 983
Спонсорська реклама
Загрузка...
Читайте про цікаві факти та нариси з історії світу

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: