Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Цікаві факти » Коли відомі чоловіки втратили цноту?



Коли відомі чоловіки втратили цноту?

Наполеон двічі був одружений офіційно і мав кілька десятків відомих любовних зв'язків . За його власним визнанням, він став чоловіком у 18 років за допомогою повії, яку він знайшов на одному з бульварів у Парижі. Цей комерційний успіх не позбавив Наполеона від відомої боязкості у відносинах з жінками.

Для Роберта Де Ніро все почалося в 1962 році, коли 19-річний Боббі примудрився спокусити 40-річну актрису Шеллі Уінтерс, зірку шістдесятих.

Лев Миколайович Толстой втратив цноту в 16-річному віці за допомогою повії, що було звичайним явищем у 19 столітті. Пізніше він згадував про це так: "Коли брати затягнули мене в публічний будинок, я і вчинив статевий акт в перший раз у своєму житті, я сів потім у ліжку цієї жінки, та й заплакав".

34-річний Марк Твен був, цілком ймовірно, незайманим, коли він одружився на Лайв в 1870 році. Він закохався в неї відразу, коли її брат показав йому її фотографію. Її сім'я була багатою і шанованою, і Твену довелося докласти чимало зусиль, щоб переконати її батьків дозволити Лайв вийти за нього заміж.

Ще в школі Амедео Модільяні зрозумів, що подобається жінкам. Він, ймовірно, став чоловіком після сексуального зв'язку зі служницею, яка працювала в їхній сім'ї. Це сталося, коли йому було 15 або 16 років.

Олександр Дюма-старший (автор «Монте-Крісто») втратив цноту в 17-річному віці.

Перший урок любові Людовика XIV навчала головна камеристка королеви мадам де Бове, у молодості колишня неабиякою розпусниці. Одного разу вона підстерегла короля і захопила його в свою кімнату. Людовика XIV було п'ятнадцять років, мадам де Бове - сорок два.



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 1 Переглядів 777
Спонсорська реклама
Читайте про цікаві факти та нариси з історії світу
#1 написав: AkYLA (17 грудня 2009 13:31)
Фото

Журналісти
Коментарів: 1135
Публікацій: 206
так як і обичні пацани winked


--------------------------

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: