Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Цікаві факти » Пес з'їв 17 предметів одягу і залишився живий



Пес з'їв 17 предметів одягу і залишився живий

Пес з'їв 17 предметів одягу і залишився живий


Золотистий ретрівер на прізвисько Бейлі з'їв 17 предметів одягу і шматочок рушника, проте це не завдало ніякої шкоди здоров'ю тварини. Випадок, який відбувся у Великобританії, описує газета Tge Daily Telegraph.

Про те, що з шлунком Бейлі щось не так, господарів собаки повідомили ветеринари. Заводчиця пса Нікола Перретт відвела Бейлі на регулярне обстеження у ветеринарну клініку, в ході якого фахівці встановили, що собаці необхідна операція. Проте спочатку ретрівера збиралися оперувати у зв'язку з підозрою на пухлину в животі.

Але хірургічне втручання дозволило встановити, що собака здоровий, але в його шлунку знаходяться пара рукавичок для гольфу, панчоха, рукавичка, дев'ять шкарпеток і дві рукавички для гри в регбі. Також хірурги витягнули з травного органу собаки невеликий шматочок рушника. Зараз семирічний Бейлі практично повністю отямився після перенесеної операції.

Про те, скільки років всі ці речі знаходилися в шлунку собаки, ветеринари не встановили, проте син господині Бейлі, Джек, заявив, що він ще два роки тому звернув увагу на те, що його рукавички для регбі пропали. "Дивно, що за цей час Бейлі не захворів і навіть не став відчувати себе гірше, ніж звичайно. Ветеринари часто витягують з шлунків тварин різні предмети, проте не думаю, що подібне коли-небудь повториться в моїй практиці", - заявив ветеринар Кіт Мур, що проводив Бейлі операцію.



Обговорити на форумі
Автор Maksimum Коментарів 2 Переглядів 788
Спонсорська реклама
Читайте про цікаві факти та нариси з історії світу
#1 написав: AkYLA (22 грудня 2009 23:45)
Фото

Журналісти
Коментарів: 1135
Публікацій: 206
  lol да уж видно песика давно не годували 


--------------------------
#2 написав: EXTRIMAL (24 грудня 2009 14:05)
Фото

Користувачі
Коментарів: 13
Публікацій: 7
як він ще живий

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: