Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Цікаві факти » Американка зробила 9 операцій ради найбільших грудей у світі



Американка зробила 9 операцій ради найбільших грудей у світі

Американка зробила 9 операцій ради найбільших грудей у світі


Американська модель Шейла Херші (28 років) з Х'юстона, штат Техас зробила дев'ять пластичних операцій, щоб встановити світовий рекорд за розміром бюста.

Незважаючи на те, що лікарі попереджали жінку про те, що її гігантські грудей можуть просто вибухнути, вона не зупинилася і продовжувала йти до своєї сумнівної мрії, повідомляє NEWSru.

Як говорить Шейла, її великі груди здається їй дуже красивою і вона не бачить приводу для хвилювання. Американські лікарі відмовилися проводити Шейлі дев'ятого операцію, побоюючись за її здоров'я - у штаті Техас існують обмеження на кількість силікону, яке можна закачати в грудні імплантати. І тоді Херші вирушила за силіконом до Бразилії, де їй з радістю провели цю процедуру.

Бразильські лікарі зробили рекордну операцію, закачавши в груди Шейли галон (близько 4 л. ) Силікону. «Як на мене, це красиво, - сказала пані після операції. - Я не бачу жодних причин для хвилювань ».

Перші операції Шейла робила на кошти свого колишнього бойфренда з Великобританії, проте коли молода людина занепокоївся мінливим видом своєї коханої і почав благати її зупинитися, жінка порвала з ним і тепер платить за операції сама.

Як зізналася володарка найбільшого бюсту в світі, вона дуже любила свого друга, але повинна була залишити його, щоб виконати свою мрію.

/ / LIVEstory.com.ua



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 1 Переглядів 4842
Спонсорська реклама
Читайте про цікаві факти та нариси з історії світу
#1 написав: AkYLA (12 січня 2010 22:36)
Фото

Журналісти
Коментарів: 1135
Публікацій: 206
одним словом ДУРА


--------------------------

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: