Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Цікаві факти » Автовідповідач для Бога і труси з лівим приводом стали хітами 2009



Автовідповідач для Бога і труси з лівим приводом стали хітами 2009

Автовідповідач для Бога і труси з лівим приводом стали хітами 2009


У році, що минув найбільш просунуті юзери вирішили достукатися до небес за допомогою молитов у 140 символів Twitter, а пасажири майбутнього готуються скинути вагу напередодні космічної одіссеї.

Китаєць винайшов колесо в новому форматі, в той час як у Японії навчилися відловлювати недбайливих студентів, повідомляє Reuters.

Немає звісток від Бога

У Нідерландах актор встановив "прямий телефонний зв'язок з Господом Богом", і тепер будь-який бажаючий може залишити своє прохання на автовідповідачі Всевишнього.

Для цього треба тільки набрати номер і прослухати привітання: "Здрастуйте, вас вітає Господь Бог. В даний час я недоступний, тому залиште, будь ласка, своє повідомлення після сигналу ".

Щоб не дати Амстердаму стати новою релігійною столицею, студент з Тель-Авіва відкрив на інтернет-сервісі Twitter сторінку twitter.com / thekotel, де будь-хто може написати прохання до 140 знаків довжиною - вона буде роздрукована і займе своє місце між святих каменів Стіни плачу в Єрусалимі.

Австралія вирішила заглянути ще вище - в далекий космос - і розробила сайт www.HelloFromEarth.net, за допомогою якого земляни можуть відправити "привіт" іноземним рас.

Зібрані на порталі SMS передаються на Gliese 581d - найближчу схожу на Землю планету, що знаходиться за межами Сонячної системи.

Зв'язані однією мережею

Поки виборці апелюють до вищих сил, політики відкривають для себе стали вже загальним місцем соціальні мережі.

Президент Франції Ніколя Саркозі, бажаючи показати, що він - "людина з народу", додав на свою сторінку в соціальній мережі Facebook відео, де він фліртує і обговорює світову політику зі своєю дружиною Карлою Бруні.

"Я збираюся зустрітися з прем'єр-міністром Іраку", - каже Саркозі. На що його дружина відповідає: "Чудово!". Коли він іде, вона кричить йому услід: "Удачі, дорогий!".

Активно "френд" виборців і в Казахстані. Так прем'єр-міністр Карім Масімов наказав підлеглим наслідувати його приклад і завести персональні блоги для зворотного зв'язку із суспільством.

Не всі соціальні мережі однаково корисні: спецслужби Ізраїлю попереджають, що бойовики використовують такі соціальні інтернет-ресурси, як Facebook, щоб вербувати нових прихильників і, можливо, навіть викрадати ізраїльтян.

Електронний нагляд

Зате абсолютно точно спецслужби Ізраїлю схвалять "кошерний" Koogle - інтернет-пошуковик, який допоможе серйозним в питаннях віри євреям вберегтися від небезпек - фотографій жінок або посилань на онлайн магазини.

По суботах - в Шабат, коли ортодоксальним євреям заборонено працювати, - через новий пошуковик не можна буде робити запити.

Японські студенти більше не зможуть "забити на пару", тому що підступний спокусник, в особі ректора японського університету в місті Сагаміхара роздав наївним учням безкоштовні мобільні телефони iPhone. За допомогою спеціальної програми викладачі тепер зможуть відстежувати місцезнаходження прогульників через GPS.

Космічна дієта

Повним пасажирам, що користуються послугами авіакомпанії United Airlines відтепер доведеться купувати собі два квитки. Минулого року компанія отримала 700 скарг від пасажирів, яким довелося тулитися на своїх місцях з-за ситих сусідів.

Пасажиру майбутнього слід серйозно обмежити себе в борошняному і солодкому, тому що, за підрахунками президента компанії Virgin Galactic Уілла Уайтхорн, вже через 20 років люди будуть здійснювати авіаперельоти на космічних кораблях замість звичних літаків.

Але розраховувати на те, що ціна квитка буде порівнянна з авіапепрелетом не доводиться: щоб забронювати екскурсію на висоту близько 100 кілометрів над Землею в Virgin Galactic, новоявлені астронавти платять 200 тисяч доларів.

Особливо слід звернути увагу на можливість доплати завзятим геймерам, які, як з'ясували вчені, буквально роздуваються як на дріжджах через сидячого способу життя.

Ручний привід

Британський універмаг Debenhams розпочав продаж трусів для шульги. Інновація повинна зрівняти в правах ліву і праву моторику, так як за допомогою горизонтальної застібки лівші також швидко і витончено сходять в туалет, як і праворукі чоловіки.

Новинка може стати в нагоді і армії США, яка використовує самі останні технічні досягнення в контр-терористичної операції на Близькому Сході.

У цьому році 19-річний військовослужбовець Захарій Бойд вже відпрацював на бойовиків-ісламістів Афганістану нове психологічне зброя - уніформу з рожевих трусів і шльопанців, не встигнувши одягнутися під час нападу на блокпост.

"Будь-який солдат, який воює з" Талібаном "в рожевих трусах і капцях, володіє особливою сміливістю. Можу тільки здогадуватися про те, що це вдарить по талібам ", - похвалив юнака міністр оборони США Роберт Гейтс.



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 605
Спонсорська реклама
Читайте про цікаві факти та нариси з історії світу

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: