Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Цікаві факти » Хазяї за час свят зробили з папуги хронічного алкоголіка

Хазяї за час свят зробили з папуги хронічного алкоголіка

Затяжні новорічні канікули відгукнулися гірким похміллям не тільки людям, а й братам нашим меншим. Незвичайного пацієнта принесли минулого тижня одному з ветлікарів Ставрополя. До рук "Айболитя" потрапив хвилястий папужка, що страждає хронічним алкоголізмом.

Хазяї за час свят зробили з папуги хронічного алкоголіка
Хвилястому папузі Кеші наливали горілки, щоб кумедно поводився перед гостями, доки не споїли.

"Господиня папужки розповіла, що перший раз Кеша напився випадково, рік тому, - каже ветлікар Олексій Єрмолаєв. - Коли до них прийшли гості, Кешу випустили політати. Папужка сів на стіл, і хтось з дорослих дядьків пригостив його шматочком хліба, просоченим горілкою".

Ефект був приголомшливий - захмеліла пташка стала пританцьовувала, як п'яний матрос, закочувала оченята, голосила щось незрозуміле. Видовище було настільки потішне, що Кеша став у господарів розважальним моментом - кожного разу, коли приходили гості, його поїли і насолоджувалися "шоу п'яного папуги".

Незабаром 3-річний папуга міцно "підсів на стакан": бився в клітці, закочував "істерики", поки йому не наливали в поїлку міцного. Через рік непробудного пияцтва Кеша захворів: у нього почало випадати пір'я, на шкірі утворилися струпи, він перестав розмовляти. Господарі вирішили, що час рятувати пернатого алкоголіка, і звернулися по допомогу до фахівців.

"Коли його принесли до нас, на пташку шкода було дивитися, - розповідає доктор Єрмолаєв. - У папужки був яскраво виражений абстинентний синдром: прискорене серцебиття, інтоксикація організму, рідкісне оперення. Нам довелося дати папузі вітаміни, зробити нейтралізуючий укол, щоб зняти" ломку ". У моїй практиці це перший випадок, коли приносять такого незвичайного хворого".



Обговорити на форумі
Автор Maksimum Коментарів 0 Переглядів 200
Спонсорська реклама
Загрузка...
Читайте про цікаві факти та нариси з історії світу

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: