Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Цікаві факти » Македонський вундеркінд

Македонський вундеркінд

Дев'ятирічний Марко Каласан з Македонії, на думку засобів масової інформації, є справжнім вундеркіндом у сфері ІТ-технологій.

Македонський вундеркінд у шість років став наймолодшим у світі сертифікованим системним адміністратором Microsoft, а у дев'ять склав іспит на інженера
Македонський вундеркінд


У віці шести років хлопчик став наймолодшим у світі сертифікованим системним адміністратором Microsoft, у вісім років отримав сертифікат Microsoft Certified Professional, а місяць тому успішно склав іспит на отримання сертифікату системного інженера Microsoft Certified Systems Engineer.

Каласан вже встиг попрацювати адміністратором справжньої комп'ютерної мережі, що належить одній з некомерційних організацій. Також Марко викладає у власній школі основи комп'ютерних технологій молодшим школярам у віці від 8 до 11 років.

Марко проводить перед комп'ютерним дисплеєм приблизно чотири години на добу, проте в окремі дні тривалість сеансів роботи може перевищувати 10 годин. До речі, юний ІТ-фахівець зовсім не грає в комп'ютерні ігри, вважаючи це заняття марною тратою часу.

"Коли мені хочеться відпочити, я виходжу пограти з друзями на вулиці", - запевнив Марко.

Для того, щоб хлопець міг приділяти більше часу своїй улюбленій справі, йому дозволили відвідувати шкільні заняття за індивідуальним графіком. Іноді юний адміністратор буває на уроках лише кілька разів в місяць.

Керівництво школи також видало юному вчителю інформатики персональний комплект ключів від комп'ютерного класу і дозволило відвідувати місце роботи в будь-який слушний час.

Одним з останніх проектів Марко є розробка більш ефективних способів передачі сигналів телебачення високої чіткості через досить слабкі канали зв'язку. Для роботи над цим проектом один з македонських телеком-операторів надав школяру прямий доступ до своєї мережевої інфраструктури.

Хоча в рідній Македонії Марко Каласан є місцевою знаменитістю, хлопчик мріє про переїзд в США, де він зможе познайомитися з найсучаснішими ІТ-технологіями і встановити тісніші контакти з корпорацією Microsoft.



Обговорити на форумі
Автор Maksimum Коментарів 0 Переглядів 178
Спонсорська реклама
Загрузка...
загрузка...
Читайте про цікаві факти та нариси з історії світу

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: