Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Цікаві факти » Злодій повернув вкрадений гаманець через 40 років з компенсацією



Злодій повернув вкрадений гаманець через 40 років з компенсацією

Житель Швеції відправив в поліцію поштою гаманець, який він вкрав у свого приятеля 40 років тому. До посилці, яку отримали поліцейські міста Вансбру (центральна Швеція), додавалося анонімний лист.

У посланні розкаявся злодій повідомив, що вирішив зізнатися в злочині після того, як, розбираючи комору, знайшов старе портмоне з добре збереглася банкнотою у 50 крон (7 доларів). Він згадав, що вкрав гроші у приятеля на вечірці, будучи «на мілині» і в нетверезому стані. «Я завжди шкодував про те, що зробив. Але проблема полягала в тому, що я забув, куди поклав гаманець », - говориться в листі.

У гаманці правоохоронці також виявили водійські права, що пролежали в ньому всі чотири десятиліття, і сучасну банкноту в тисячу крон (142 долара), які відправник вклав «з вибаченнями» в якості компенсації, передає Корреспондент.net.

Поліція негайно взялася за пошуки одержувача посилки, але виявила, що він вже помер. Тепер гаманець і гроші будуть передані його родичам.
Нагадаємо, раніше жителю американського штату Техас повернули гаманець, який він втратив 46 років тому в Японії, будучи морським піхотинцем.




Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 575
Спонсорська реклама
Читайте про цікаві факти та нариси з історії світу

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: