Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Новини Хмельниччини » Кому заважає агітаційний намет



Кому заважає агітаційний намет

Сталося це 8 грудня. Саме того дня до обласного центру мав приїхати лідер Партії регіонів Віктор Янукович, а тому чимало «свободівців» пов’язують інцидент, який виник біля зупинки «Либідь-плаза», з його приїздом. Щоправда, Віктор Федорович так і не зустрівся зі своїми прихильниками ні в Хмельницькому, ні в Кам’янці-Подільському. Офіційно – літак не вилетів через погані погодні умови. Разом із тим, як запевнили кореспондента «Є Поділля» представники «регіонів», на умовах анонімності, конфлікт не пов’язаний з Януковичем, оскільки до всіх перипетій вже було відомо, що Януковича не буде. Отож, що ж, власне, сталося.

Намет партії «Свобода», який вже не перший день встановлювався біля входу до підземного переходу з боку «Либідь-Плази», 8 грудня заборонили ставити. Заборонила невідома особа, яка підійшла до націоналістів з вимогою не ставити «агітаторку». Причина – земля належить товариству «Либідь» (керує ним депутат Хмельницької міської ради від Партії регіонів Оксана Кольгофер), яке дозволу на це не давало. «Заяви на кшталт «це земля «регіонів», вона перебуває у власності ТОВ «Либідь», і потрібно просити дозволу на виставлення намету у її власників», «Свобода» трактує як продовження «лозінщини», коли місцеві олігархи оголошують комунальну власність, зокрема, зупинки, своєю приватною власністю, і не дозволяють громадянам вільно користуватися їхньою ж власністю», - йдеться в повідомленні ВО «Свободи», яке після конфлікту розповсюдили в засобах масової інформації. А дозвіл на розміщення намету в прихильників Олега Тягнибока є – від міської влади. Однак «представнику «Либіді» його не показали, оскільки той не пред’являв свої документи. Згодом біля натовпу з’явилися й охоронці з «Либідь-Плаза», які в процес не втручалися, а лише спостерігали. І конфлікт був вичерпаний лише тоді, коли на «небосхилі» з’явився начальник сектора охорони громадського порядку міськвідділу міліції Юрій Гула. У присутності Юрія Миколайовича «свободівці» продемонстрували погодження на розміщення намету і встановили його. То що ж це було? І хто, власне, не дозволяв здійснювати агітаційну та роз’яснювальну роботу «Свободі»?

«Конфлікт щодо встановлення агітаційних наметів політичного об’єднання «Свобода» на тій чи іншій території жодним чином не має відношення до обласної організації Партії регіонів, – зауважив головний «регіонал» Хмельниччини Василь Ядуха. – Якщо в цьому конфлікті задіяні інтереси приватних осіб або намагання «підтасувати» факти та зробити чергову спробу створити політичну провокацію – це питання іншого характеру. Сьогодні на Хмельниччині постійно створюються «умови», щоб членів Партії регіонів втягнути в незрозумілі та брудні політичні технології. Хочу зазначити, що подібні провокації не знайдуть підтримки. Президентські перегони ми проводимо чесно та в рамках Закону України «Про вибори Президента України».

Відхрещуються від причетності в конфлікті й в «Либідь-Плазі». Як повідомили кореспонденту «Є Поділля» в ТОВ «Либідь», їх працівники нікому не забороняли ставити намет. Те, що охоронці з торговельного центру були на місці події, не заперечують і називають це стандартною поведінкою. «Вони завжди йдуть туди, де біля «Либідь-Плази» скупчуються люди та виникають якісь конфлікти», – зазначили в «Либідь». А ось встановити особу, яка забороняла ставити намет «Свободі», нам відшукати так і не вдалося. У Партії регіонів та «Либідь-Плазі» кажуть, що це не їхня людина. То чия ж?..


джерело
Володимир ГОРДИНСЬКИЙ.
Теги хмельницький , вибори



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 658
Спонсорська реклама
Самі свіжі та цікаві Новини Хмельниччини : огляд, анонс та аналіз подій

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: