Best CV - HR агенція

Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Новини Хмельниччини » Хліб буде ще смачнішим



Хліб буде ще смачнішим

Стара як світ приказка про те, що хліб – усьому голова, актуальна й нині, а якість цього важливого продукту хвилює як пересічних громадян, так і контролюючі органи.

Саме тому нещодавно науково-виробничий центр «Хмельницькстандартметрологія» розпочав проведення циклу семінарів з питань підвищення якості та конкурентоздатності продукції підприємств нашої області, які випікають хлібобулочні вироби. «Не секрет, що останнім часом питання технологічного контролю та випробувань готової продукції перебувають не на першому місці, – стверджує директор «Хмельницькстандартметрології» Роман Чайка. – Про це свідчать і результати державного нагляду, перевірки санітарного стану виробництва та якість продукції в торгівлі. Тому ми намагаємося знайти з керівниками підприємств хлібобулочних виробів спільну мову, що звісно ж вплине на якість цих виробів».

Першим кроком на шляху до кращого хліба та булочок стане створення випробувальних лабораторій харчової продукції та продовольчої сировини, переоснащення лабораторій технологічного контролю виробництва хлібобулочних виробів на підприємствах. Саме цей крок істотно вплине на якість нашого хліба, переконані в «Хмельницькстандартметрології».



Ірина ОЛІЙНИК.
джерело



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 327
Спонсорська реклама
Самі свіжі та цікаві Новини Хмельниччини : огляд, анонс та аналіз подій

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: