Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Новини Хмельниччини » «Братки повертаються»?



«Братки повертаються»?

Після президентських перегонів у Кам’янці-Подільському поповзли чутки про те, що таксистів та дрібних підприємців навідують «бритоголові» хлопці, вимагаючи від них «данину» за «кришування». Цих гастролерів начебто бачили в районі центрального базару, а дехто навіть вимушений був поділитися виручкою. Однак, люди бояться називати свої прізвища, остерігаючись помсти. Як виявилося, інформація відома й правоохоронцям, але лише на рівні чуток. Жодної заяви до міського відділу міліції з цього приводу не надходило. Та люди й далі продовжують оповідати про «повернення «братків», тиск і образи від яких мали в минулому.

У міськвідділі внутрішніх справ працює гаряча лінія, яка є гарним інструментом спілкування з населенням. Заявник може залишитись інкогніто, подавши тривожний сигнал. Як запевняє начальник міськвідділу МВС Микола Семенишин, у міліції є всі засоби, аби захистити місцевих підприємців від рекету.



Віра ШПИЛЬОВА.
джерело



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 1 Переглядів 428
Спонсорська реклама
Самі свіжі та цікаві Новини Хмельниччини : огляд, анонс та аналіз подій
#1 написав: spirit (24 лютого 2010 22:52)
Фото

Користувачі
Коментарів: 21
Публікацій: 0

да... чси настали, там братки, там машину викрали, там когось вбили, побили... і так далі... Чого ми прагнем, і куди ми прийдемо це вже велике питання


Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: