Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Новини Хмельниччини » У Хмельницькій області на зрізі дерева виник лик Христа

У Хмельницькій області на зрізі дерева виник лик Христа

У нашому житті безумовно не вистачає божественних чудес, які могли б здивувати людину. Тому багато людей жорстоким, і перестають вірити в святе. Правда, це вже справа кожного з нас. Але ось випадок, який стався в Хмельницькій області явно нікого не залишить байдужим. Перед святом воскресіння Господнього, на зрізі дерева проявився образ Христа.

Тепер село Велика Медведівка цілком може стати місцем масового паломництва. Адже не кожен день на рослинах з'являються божественні лики. Образ Христа виникла в терновому вінку. Нерукотворну ікону вже сфотографували, і відправили на експертизу.

Образ з'явився на зрізі ясена, який вже два роки простояв без гілок. Незабаром господар планував пустити його на дрова. Перешкодила випадковість, у знайомого тракториста, який повинен був викорчувати дерево, не виявилося вільного часу. А тут чоловікові ще й віз дров привезли, тому і було вирішено відкласти процедуру.

Диво сталося під час посту. Що примітно, не господар першим помітив лик на дереві, а його сусід Рубік. Чоловік каже, що таким Ісуса Христа зображали ще на старих іконах.

- Я йшов до сусіда, думаю, зайду, сигарети візьму. Доходжу до двору, дід з бабою стояли, воду черпали, я ще з ними привітався, став розмовляти, і тільки повернувся в бік двору - відразу побачив ікону, - згадує сусід Рубік Саргсян.

Старожили не дивуються, що лик проявився саме в цьому місці. Люди кажуть, що ще п'ятдесят років тому тут була церква і цвинтар. Спочатку цвинтар заріс травою, а пізніше люди самі зрівняли його із землею. Місцеві ворожать, що, можливо, ікони та хрести зі старої церкви закопали десь неподалік, тому зараз і відбулося таке відображення божественного образу.

Тепер люди впевнені, що прояв образу справжній знак того, що в селі необхідно побудувати церкву. Адже в останні роки богослужіння проходять у залі колишньої їдальні.

У священиків своє пояснення сільського дива. З одного боку, це знак, що люди повинні покаятися. А з іншого - попередження. Загалом, пост і тиждень перед Великоднем священнослужителі називають «апостольськими годинами», саме в ці дні і відбувалися найбільші дива.

Оскільки своєї церкви в селі немає, люди щодня приходять до образу Христа, щоб помолиться. Приїжджають паломники і з інших міст і сіл. Господарі без роздумів пускають усіх приїжджих до себе. Навіть подумують, щоб зруйнувати свій будинок, а на його місці, біля дерева, побудувати церкву.













За матеріалами kriminal.tv
Теги хмельниччина , релігія



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 226
Спонсорська реклама
Загрузка...
Самі свіжі та цікаві Новини Хмельниччини : огляд, анонс та аналіз подій

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: