Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Новини Хмельниччини » У Хмельницькій області відбивали у терористів ракетну базу - військові проводили навчання



У Хмельницькій області відбивали у терористів ракетну базу - військові проводили навчання

Щоб протистояти будь-якому супротивникові, при будь-яких обставин, військовим просто необхідно регулярно тренуватися і відшліфовувати свою майстерність. Саме цим і займалися нещодавно у Хмельницькій області, де військові відбивали в умовних терористів зенітно-технічну ракетну базу. До речі, «терористи» нападають на базу кожен місяць.

На цьому місці проходять не прості навчання. Мало того, що умовний супротивник щомісячно захоплює об'єкт, служиві придумують все нові сценарії захоплення, щоб удосконалювати майстерність.

- З практичними діями особовий склад, безумовно, впорався. Кожен знає свої дії і виконує їх на «відмінно», - говорить командувач Сухопутними військами Збройних сил України Геннадій Воробйов.

Валентин в армії вже сім місяців. За цей час, каже хлопець, навчився не тільки правильно діяти в бою, але і освоїв українське та зарубіжне озброєння. Під час цих навчань Валентин виступав у ролі терориста. Щоб підготувати бійців до такої спецоперації, потрібно, мінімум, три місяці - каже командир групи спецназу. Новобранці фізично погано підготовлені, бояться зброї, їх треба вчити всьому з нуля.

- У зв'язку з цим доводиться застосовувати жорсткі заходи виховання. Наприклад, постійне зближення з ворогом, заняття по ночах, - каже командир групи спецназу Олександр Петрановскій.

Навчання проводилися на базі Старокостянтинівського навчального полку - це стратегічний об'єкт. Щоб не повторити сумний досвід Новобогданівки, тут дотримуються суворих заходів протипожежної безпеки. Цим і пояснюється присутність вогню навіть в програмі навчання.

- Тут зберігаються вироби для протиповітряної оборони. Зенітно-керовані ракети: 9М-33, 9М-311, 9М-37, 9М-36, - пояснює командир військової частини Ігор Міхалечко.
- Найближче село знаходиться за три кілометри звідси. Максимальний розліт осколків, враховуючи всі особливості тих ракет, які тут знаходяться, становить півтора кілометра. Тобто, безпека абсолютна, - говорить Геннадій Воробйов.

Військові кажуть, що в разі небезпеки захистити зможуть. А для більшої впевненості просять хоч трохи підняти зарплати. Саме через низьку заробітної плати чимало кваліфіковані фахівці йдуть із Збройних сил.

за матеріалами kriminal.tv



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 265
Спонсорська реклама
Самі свіжі та цікаві Новини Хмельниччини : огляд, анонс та аналіз подій

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: