Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Новини Хмельниччини » Восени хмельничани побачать кіно у форматі 3D



Восени хмельничани побачать кіно у форматі 3D

В кінотеатрі «Планета» почне працювати кінозал, в якому буде встановлено апаратуру та обладнання з технологією показу в цифровому форматі. Оновлений зал запрацює приблизно у вересні - на початку жовтня.





Під новий формат переобладнають зал «Прем'єрний». Буде встановлено нову апаратуру виробництва Японії з шестиканальним звуком, кіноекран довжиною 10 метрів, нові комфортні крісла, відстань між якими буде 1,10 м. Глядачам не доведеться підводитися, щоб пропустити інших відвідувачів.

- Для показу фільмів не будуть потрібні носії, адже сигнал передаватиметься зі супутника. У Хмельницькому запрацює зал з обладнанням, аналогів якому немає в світі. Але це стало можливим завдяки підтримці керівництва області губернатора Василя Ядухи та голови облради Івана Гладуняка, - розповів директор обласної фірми «Кіновідеопрокат» Василь Піддубняк.

Максимальна ціна квитка буде становити близько 40 гривень. До прикладу, в Тернополі квитки коштують від 30 до 90 гривень в залежності від сеансу. Також плануються два ранкові сеанси для дітей з найнижчою вартістю квитків.

- Ми плануємо ранкові сеанси для малозабезпечених, дітей-сиріт, - продовжив Василь Арсентійович.

Зараз в цьому залі 126 місць та через великий екран їх кількість доведеться скоротити до ста.

Перегляд фільму у форматі 3-D передбачає наявність спеціальних окулярів. Керівництво кінотеатру планує закупити окуляри, які неможливо підробити. Саме завдяки їм глядачі зможуть повністю зануритися у світ фільму. Також в залі буде встановлено систему захисту від виносу окулярів.

Для роботи із новим обладнанням двох працівників кінотеатру «Планета» буде відправлено на навчання.

Апаратурі, яку зараз використовують для демонстрації фільмів у кінотеатрі «Планета», вже 29 років, виробили її ще в Чехословаччині.

- В свій час ми власними силами встановили нові крісла, зробили систему звуку, йдемо в ногу зі світовими прем'єрами. То чому ж ми не можемо зробити кінозал формату 3-D? Чому хмельничани, які хочуть подивитися фільм в цьому форматі, змушені їхати до інших міст, де є кінотеатри з такими залами? - запитав Василь Піддубняк.

В 17 районах області працюють відеопроекційні сучасні мобільні відеоустановки, які були придбані за кошти місцевих бюджетів, виключення становлять лише Шепетівський, Летичівський та Віньковецький райони. Попередньому обладнанню вже 40-45 років і воно було встановлено ще за Радянського Союзу.

- Саме завдяки цим установкам ми можемо привозити більше фільмів і менше обладнання. Вони дають стереозвук, чітке зображення, фільми демонструються з електронних носіїв, приміщення не потребує затемнення, - підкреслив Василь Піддубняк.

Інформаційна служба газети « Діловий тижневик "ВСІМ" »



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 524
Спонсорська реклама
Самі свіжі та цікаві Новини Хмельниччини : огляд, анонс та аналіз подій

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: