Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Новини Хмельниччини » П'яний чоловік викрав свій власний автомобіль



П'яний чоловік викрав свій власний автомобіль

П'яний чоловік викрав свій власний автомобіль

Трапляється, що після хороших п'янок друзі розповідають неймовірні речі - і їх не пам'ятаєш, хоч убий. Приблизно те ж саме сталося з жителем Хмельницького. Чоловік прокинувся вранці з моторошного похмілля і не виявив в звичному місці свою Ауді-А6. Схвильований власник авто подзвонив у міліцію.

Пошуки почалися як годиться, з розбиттям міста на квадрати і прочісування їх патрулями державтоінспекції. Зникла іномарка незабаром знайшлася - на парковці, закрита й неушкоджена. Ключі від автомобіля були у чергового по автостоянці. Він-то і розповів приголомшеному водієві і міліції, що той сам вчора ввечері викрав свою машину.

- Ми запитали у власника, чому автомобіль знаходиться тут, - розповідає старший інспектор з профілактики УДАІ УМВСУ в Хмельницькій області Руслан Безручко. - З якої причини він тут стоїть, залишав він його тут. Власник не міг згадати, що робив вчора, так як був у вкрай сильному алкогольному сп'янінні.

На щастя, голова гаражного кооперативу пролив світло на те, що відбувалося напередодні.

- Двоє п'яних, напилися до такого ступеня, що поривалися їхати кудись у місто, - розповідає начальник кооперативу Віктор Шкробтяк. - Але черговий умовив їх залишити машину. Вони поставили цю машину, сіли на таксі і кудись поїхали. Фестивалити або я вже не знаю. Ключі залишили у чергового.

Загалом, все завершилося на перший погляд благополучно. Але справа в тому, що пошуки автомобіля влетіли державі в п'ятизначний суму. І невдалому автовласнику доведеться відшкодувати ці збитки, адже його виклик був свідомо неправдивою.

за матеріалами kriminal.tv



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 465
Спонсорська реклама
Самі свіжі та цікаві Новини Хмельниччини : огляд, анонс та аналіз подій

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: