Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Новини Хмельниччини » Орендар ставка не дозволяє спустити воду, щоб знайти потопельника. Каже, він і так спливе



Орендар ставка не дозволяє спустити воду, щоб знайти потопельника. Каже, він і так спливе

Багатьох людей абсолютно не чіпає чуже горе, навіть якщо воно сталося не десь далеко, а зовсім поруч. Звичайно, якщо тебе це не стосується, то за великим рахунком все одно. Подружжя з Хмельницької області вже два тижні не можуть знайти свого сина. Імовірно, хлопець втопився у місцевому ставку. Батьки хочуть вірити, що він живий, поки не побачили тіла.

Все відбулося близько сьомої вечора на очах у десятка людей. Компанія молоді відпочивала на березі місцевого ставка. Коли всі вже збиралися йти додому, Василь вирішив ще пірнути наостанок. Хлопець доплив до середини водойми, і пішов на дно.

- Ми тут всі сиділи, він на камері плавав. Потім поплив на центр, біля тієї верби. Ми лежали, сохли, розмовляли. Та і хто за ним дивився - поплив, так поплив, - каже товариш Василя Олександр Саварин.

Зниклого юнака шукали спочатку своїми силами, а потім вже викликали рятувальників. Але дно ставка дуже брудне, і видимість, практично, нульова.

- Водолазною службою робота проводилася, нашими підрозділами. За висновком водолазної служби, видимість води дуже погана, тому що ставок замулений. Для знаходження тіла, потрібно спустити ставши, - говорить начальник СДПЧ-15 Дунаєвського РВ ГУ МНС у Хмельницькій області Олег Скоцеляс.

Спустити ставок потрібно на метр-півтора. Але є одна проблема - орендар водойми не хоче цього робити. А шукати тіло на десяти гектарах замулених, все одно, що шукати голку в стозі сіна.

- Воно ж все одно знайдеться. Не сьогодні, так завтра. Не в каменях, так у лісі, або десь у землі, - міркує орендар ставка Анатолій Рудик.

- Господар не реагує ні на які прохання. Я йому вже робив пропозицію - хочеш, я куплю у тебе ті всі квитки, якщо заважаємо рибалкам. Рибу можу викупити, якщо вже на те пішло. Тільки спусти ставши, спусти цей проклятий ставши! - Нарікає батько зниклого хлопця Василь Ціхановскій.

У райдержадміністрації пообіцяли, що вони незабаром змусять чоловіка спустити водойму. І батьки нарешті-то зможуть дізнатися про долю своєї дитини.

за матеріалами: kriminal.tv



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 253
Спонсорська реклама
Самі свіжі та цікаві Новини Хмельниччини : огляд, анонс та аналіз подій

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: