Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Новини Хмельниччини » У Хмельницькому стартував фотоконкурс



У Хмельницькому стартував фотоконкурс

У Хмельницькому стартував фотоконкурс


В обласному центрі 1 серпня стартував фотоконкурс "Хмельницький крізь об’єктив", присвячений Дню міста. Як зазначається у рішенні виконавчого комітету Хмельницького, конкурс має на меті стимулювання творчої, пізнавальної і соціальної активності жителів та гостей міста, підтримки, розвитку і закріплення кращих традицій фотомистецтва, розвитку творчих зв’язків і обміну досвіду між фотографами.

Бажаючі спробувати свої сили у фотоконкурсі можуть подати від однієї до десяти чорно-білих або кольорових фотографій, зроблених в Україні. Мінімальний формат світлин 20 на 30 сантиметрів.

Варто зазначити, що сам фотоконкурс відбуватиметься у три етапи. Спочатку до 17 -го вересня здійснюватиметься збір фотографій. Вони класифікуватимуться за тематикою «Новини та повсякденне життя», «Люди» і «Погляд фотографа».

Авторів кращих, за рішенням журі, робіт нагородять у переддень чергової річниці з дня першої писемної згадки про місто. Розмір премій сягатиме півтисячі гривень.

Ну а потім кращі фотороботи експонуватимуться у виставковій залі приміщення управління у справах сім'ї та молоді, а також на офіційному веб-сайті Хмельницької міської ради та виконавчого комітету. Варто зазначити, що часу, аби помилуватися світлинами наших митців буде пре достатньо, адже фотовиставка триватиме аж до 15 жовтня.


Інформаційно-аналітична програма
«Від Дністра до Горині»
www.odtrk.km.ua



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 356
Спонсорська реклама
Самі свіжі та цікаві Новини Хмельниччини : огляд, анонс та аналіз подій

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: