Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Новини Хмельниччини » Аварія поблизу Хмельницького (7 авто, 2 загинуло, 7 травмовано) + фото та відео

Аварія поблизу Хмельницького (7 авто, 2 загинуло, 7 травмовано) + фото та відео

Аварія поблизу Хмельницького (7 авто, 2 загинуло, 7 травмовано) + фото та відео
Інформація ЗМІ про те, що у сьогоднішній автоаварії під Хмельницьким, в якій загинули двоє і травмовано семеро людей, винуватий туман, не відповідає дійсності. Біда сталася через густий дим від стерні, яку було підпалено навмисне.

З місця аварії щойно повернулася група журналістів, які розповідають зі слів працівників міліції, МНС та очевидців.

Група робітників, що працюють на полях фермера, ще з ночі підпалила стерню. Саме димом від цієї рукотворної пожежі й затягнуло ранком частину міста Хмельницького.

Близько восьмої години ранку у низині, де траса Хмельницький - Кам'янець-Подільський перетинає річку Вовк, в умовах поганої видимості зіштовхнулися три перших автомобілі з тих, які постраждали. Однак наслідки на той момент були не важкими. Водії та пасажири вийшли з машин на дорогу.

І у цей момент в юрбу людей врізався мікроавтобус, який їхав дорогою перед автобусом NEOPLAN. Водії через густу димову завісу не бачили дорожньої обстановки, і це призвело до зіткнення. Водночас у NEOPLAN врізалися ще два легкових автомобілі, що їхали позаду.

У результаті зараз окрім двох людей, що загинули, з важкими травмами у реанімаційні відділення доставлено п'ятеро дітей та у нейрохірургію - двоє дорослих. Ще двом постраждалим надано допомогу без госпіталізації.

Кількох осіб, яких підозрюють у причетності до підпалу, затримано. Власника сільськогосподарських угідь розшукують.

Аварія поблизу Хмельницького (7 авто, 2 загинуло, 7 травмовано) + фото та відео






джерело: www.proskurov.info





В Хмельницкой областной больнице умер еще один пострадавший в крупнейшем ДТП с участием семи транспортных средств, которое произошло вчера на 194-м километре автотрассы Житомир-Черновцы. Всего в ДТП пострадали 10 человек, один скончался на месте.

Как сообщает пресс-служба Министерства Украины по вопросам чрезвычайных ситуаций, утром 22 августа, двигаясь по трассе в условиях ограниченной видимости, водитель микроавтобуса "Volkswagen Transporter" допустил столкновение с тремя стоящими на дороге легковыми автомобилями - "ВАЗ-2105", "Ford Mundey" и "ВАЗ-2108", которые остановились из-за препятствия.

После этого, вследствие несоблюдения безопасности дистанции, водители рейсового автобуса "Neoplan" и легковых автомобилей "Seat" и "Москвич", которые двигались во встречном направлении, допустили столкновение с этими транспортными средствами.

Пострадавшие с травмами разных степеней тяжести госпитализированы в Хмельницкую областную больницу.

На месте работала оперативная группа Главного управления МЧС в Хмельницкой области.

джерело: www.liga.net



Відео






Аварія поблизу Хмельницького (7 авто, 2 загинуло, 7 травмовано) + фото та відео


Аварія поблизу Хмельницького (7 авто, 2 загинуло, 7 травмовано) + фото та відео













Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 754
Спонсорська реклама
загрузка...
Самі свіжі та цікаві Новини Хмельниччини : огляд, анонс та аналіз подій

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: