Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Новини Хмельниччини » Ключ до знань отримали першокурсники Хмельницького національного університету



Ключ до знань отримали першокурсники Хмельницького національного університету

Ключ до знань отримали першокурсники Хмельницького національного університету

Цьогоріч університет гостинно відкрив двері для 2057 юнаків і дівчат, які стали студентами-першокурсниками цього закладу, більшість з них – студентами денної форми навчання.

Звертаючись до першокурсників, батьків, педагогів із вітальним словом, мер міста наголосив, що для студентів це знаменна подія – навчатися саме в Хмельницькому національному університеті.
Як колишній випускник, Сергій Іванович з упевненістю зауважив, що і колектив закладу, і матеріально-технічна база, сьогодні дають можливість студентам отримати саме ті знання, які допоможуть їм стати успішними в житті.

"Знання не є важким тягарем, який потрібно носити за собою. Коли вони є, то завжди стають в пригоді. А освіченість людини визначається не тільки рівнем знань, а можливістю їх застосування", - відзначив очільник міста.

На завершення вітального слова Сергій Мельник побажав першокурсникам після отримання диплома про закінчення університету бути успішними та знайти гідне місце у досить непростому житті.

З урочистою подією студентів і батьків також привітали ректор національного університету, професор, заслужений діяч освіти України Микола Скиба, голова облдержадміністрації Василь Ядуха та заступник голови обласної ради Олег Хавронюк. Всі вони бажали успіхів, досягати намічених вершин, навчаючись щоденно та протягом всього життя.

Старші студенти університету демонстрували першокурсникам свої пісенні, танцювальні та спортивні досягнення, які вони здобувають, навчаючись в університеті. Залікові книжки першокурсники отримали в урочистій обстановці з рук перших осіб міста й області, громадських діячів.

Автор: УВІП
moyagazeta.com



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 661
Спонсорська реклама
Самі свіжі та цікаві Новини Хмельниччини : огляд, анонс та аналіз подій

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: