Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Новини Хмельниччини » Фраза хмельницького губернатора перемогла в рейтингу підхалимників



Фраза хмельницького губернатора перемогла в рейтингу підхалимників



Перше місце зайняла цитата хмельницького губернатора Василя Ядухи: «Ця влада - від Бога. А тому потрібно у бік відкінуті політичні вподобання і працюваті на Її авторитет ».

На другому місці влаштувався міністр економіки Василь Цушко з фразою: «Є головний реформатор В цій країні - це Янукович. Є другий реформатор - це Азаров. Всі решта - це віконавці. Один з таких виконавців - це Тігіпко. От і все. Прем'єр-міністр, Наскільки я бачу, готовий на будь-які реформи. Будь-який реформатор оцінюється Тільки по закінченні якогось часу, згодом. Згадайте реформи Маргарет Тетчер. Її ж на вила піднімалі. Але Після того, як вона пішла у відставку, всі сказали, що завдякі Її діям Англія змінілася ».

На третьому місці заступник глави АП Ганна Герман: «Знаєте, я звікла довіряти Віктору Януковичу. Так, як довіряють батькові - без тіні сумніву. Знаю, що ВІН підняв для себе дуже високу планку жіттєву ». Про це вона заявила, відповідаючи на питання про логіку кадрових призначень Януковича.

Четверний місце зайняв міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов з висловом: «Скажу як юрист: Якщо з людини судімості зняті, віннім ВІН НЕ Вважається. А Якщо назваті це політічнімі репресіямі того часу? Луценко в камері сидів? Сидів (невідомий факт. - Ред.). Тимошенко сиділа? Сиділа. Ось і тут. Це був інший час. Гаразд, а Чорновіл, Який сидів у в'язниці, хто був? Політрепресованій. Не було Тоді політрепресованіх, ВІН за крімінальною статтею сидів ». Про це керівник МВС сказав в інтерв'ю «Лівому березі», відповідаючи на запитання, чи не коробить чи його як главу МВС те, що ним керує двічі судимий чоловік.

Замикає п'ятірку підлабузницьких висловлювань перший заступник голови фракції ПР у ВР Михайло Чечетов: «По суті справи, Янукович реалізував американсько мрію. Хлопчіна з простої сім'ї, сирота. І Зроби собі, Зроби Президентом. Ніхто ж не допомогав - ні тато, ні мама. Я можу (сказати), поклав руку на серце, я не буду називати прізвіщ, але практично всі, хто досяг вершин політичної влади, жоден сам туди НЕ дійшов. Або тато, або мама, або брат, сват або, або свекор. Сам ніхто не дійшов. І ЇХ просто ... бісіть, що сирота сам міг піднятіся ».

В опитуванні брали участь наступні експерти: В. Бала, О. Голобуцький, В. Бондаренко, М. Погребинський, О. Луценко, В. Небоженко, Ю. Тищенко, Тарас Березовець, Р. Павленко, Р. Чайка, І. Жданов , І. Когут, О. Черненка, А. Данилюк, В. Кулик, Г. Куц, Ю. Райхель, О. Гарань, С. Таран, А. Форманчук.




Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 403
Спонсорська реклама
Самі свіжі та цікаві Новини Хмельниччини : огляд, анонс та аналіз подій

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: