Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилівські обговорення » Фільм за кермом



Фільм за кермом

Фільм за кермом Виявляється, автомобіль – це не тільки засіб для пересування, в деяких ситуаціях він може послужити своєму власнику прекрасною театральною ложею.
Нещодавно у Хмельницькому відкрився новий кінотеатр – автомобільний. На досить просторому майданчику встановлено великий екран та апарат з проектором і DVD-програвачем. Наразі це єдине місце в області, де можна подивитися кіно під відкритим небом.
Як розповів кореспонденту «Є Поділля» представник «Автокіно» Павло Козюк, на майданчику одночасно можуть подивитися кіно пасажири 50 машин. Плата береться з авто в розмірі від 25 гривень залежно від дня тижня, природно, у вихідний дорожче (всього на п’ять гривень), при цьому не важливо, скільки людей знаходиться в авто.
Проблем зі звуком під час перегляду фільмів теж немає, адже він лунає в салоні кожної машини з радіоприймача, який потрібно налаштувати на певну частоту FM. Тут є вся необхідна інфраструктура, як і в будь-якому закритому кінотеатрі. Для того, щоб купити колу чи поп-корн машину залишати не потрібно. Варто лише ввімкнути «аварійку» і до вас вмить підійде хтось з організаторів.
«Зал для глядачів у нас, як і в звичайному кінотеатрі, розташований амфітеатром. Екран великий – шириною 10 метрів та 8 - у висоту. Він високо піднятий над землею, так що усе, що відбувається на екрані, видно з усіх місць», – розповідає інший організатор автокінотеатру Олексій Фещук.
Наразі укладачі розкладу фільмів особливого формату не дотримуються, тут показують «все, що бог послав»: блокбастери, романтичне й авторське кіно, молодіжні комедії, трилери, жахи. Одне «але»: новинок, котрі тільки-но вийшли на широкі екрани, тут немає. Організатори притримуються думки, що їх все ж потрібно дивитися в традиційному залі. Планується, що в майбутньому в цьому автокінотеатрі будуть транслювати вагомі спортивні події.
Сеанси в кінотеатрі починаються, коли стемніє – о 22.00. Усього щовечора і вночі в «Автокіно» показують 2 фільми.

джерело
Ірина ОЛІЙНИК.



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 686
Спонсорська реклама
Обговорення та розповіді жителів Красилова та його гостей : новини, факти, розповіді та особисті думки відвідувачів

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: