Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилівські обговорення » Сільгосптехніка, свині, корови, ковбаса… «Агро-Поділлі-2009»



Сільгосптехніка, свині, корови, ковбаса… «Агро-Поділлі-2009»

Сільгосптехніка, свині, корови, ковбаса… «Агро-Поділлі-2009»


Ювілейна виставка , двадцять п’ята за ліком, вже позаду. І, відверто кажучи, мабуть, та кількість людей, яка відвідала 12 вересня територію «Хмельницькголовплемпідприємства», свідчить про те, що подібні заходи мають своє майбутнє. Отож цього разу, як і у попередні роки, всі відвідувачі мали нагоду ознайомитися з досягненнями та продукцією сільгосппідприємств та виробників Хмельницької області. Ось тільки зробити все було нелегко.
При вході натовп людей оточив клітку, в якій стояв величезний племінний бик. Хтось фотографувався, а хтось просто любувався цим природним творінням. Безумовно, велика кількість тварин – від ципок до корів, тішила малечу. «Мамо, а чого ця свинка рожева, а та якась темна та плямиста?» - запитувала маленька дівчинка. А подібних запитань на виставці можна було почути безліч. Дорослі ж, особливо чоловіки, свою увагу спрямовували на сільгосптехніку та… продукцію подільських виробників – сири, ковбаси тощо. Тим паче, чимало підприємств влаштовували дегустацію свого товару. Ну, і, звісно, все продавали. Всього ж у виставці взяло участь близько чотирьох сотень учасників!

Дістатися до « Агро-Поділля-2009 » було нелегко. Так, влада Хмельницького «пустила» маршрутне таксі від зупинки «Меморіал Слави» до місця проведення виставки. Але маршруток було замало і втиснутися у них було проблематично. Хоча, з іншого, іноді вони їхали напівпорожніми. До речі, чи не вперше у Хмельницькому довелося побачити, коли хмельничани, які хотіли дістатися міста маршруткою, вставали у чергу на «бусик». Важко доїхати було і на машині… працівники Державтоінспекції «заблокували» майже всі під’їзди до «Хмельницькголовплемпідприємства», але, склалося враження, заборона їхати була не для всіх. Адже деякі автівки пропускали! А тому й не дивно, що від проспекту Миру до «Агро-Поділля-2009» чимало подолян йшли пішки – метрів п’ятсот.
До речі, у день проведення ювілейної виставки вся Україна святкувала День фізкультури та спорту. А тому організатори «Агро-Поділля» влаштували для глядачів невеличкі спортивні змагання. До прикладу, з армрестлінгу.

Що ж, завершилося сільськогосподарське свято підбиттям підсумків та нагородженням учасників XXV виставки « Агро-Поділля-2009 ». І чимало учасників та відвідувачів цього дійства стверджували, що вже очікують на « Агро-Поділля-2010 ».


ФОТО З "АГРО-ПОДІЛЛЯ-2009"


















джерело
Володимир ГОРДИНСЬКИЙ.
Фото Сергія ПРИЩЕПИ.



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 1915
Спонсорська реклама
Обговорення та розповіді жителів Красилова та його гостей : новини, факти, розповіді та особисті думки відвідувачів

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: