Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилівські обговорення » Син депутата отримав два роки умовно за збиту мотоциклістку



Син депутата отримав два роки умовно за збиту мотоциклістку


Суд присудив сина депутата Сімферопольської міськради Йосипа Файнгольда Віталія, який був учасником дорожньої аварії зі смертельним результатом, до двох років ув'язнення умовно.

Син депутата отримав два роки умовно за збиту мотоциклістку


Суд також позбавив його права керування транспортними засобами на 3 роки, а також відмовив батькові загиблої мотоциклістка Олександру Гоппе у відшкодуванні моральної шкоди на суму 500 тис. грн.



Гоппе заявив, що незадоволений рішенням суду і має намір оскаржити його.

Суд також зняв арешт з транспортних засобів, які брали участь в аварії. Розбитий мотоцикл загиблої Ганни Мішуткіної буде повернуто її батькові, а автомобіль "Бентлі" - Файнгольду.

Як повідомлялося, раніше державне обвинувачення пом'якшило вимогу і замість 6 років позбавлення волі для Файнгольда зажадало 3 роки з позбавленням права керування транспортним засобом на відповідний термін.

Адвокат підсудного запропонував призначити йому випробувальний термін у 2 роки з позбавленням права водіння на відповідний термін.

Архів

ДТП, в якому загинула Мішуткіна
Зазначимо також, що у Головне управління МВС України в АРК надійшла заява з проханням розібратися в ДТП, до якого, за деякими даними, причетний Йосип Файнгольд.

Про це повідомив начальник відділу зі зв'язків з громадськістю Главку Олександр Домбровський.

За його словами, заявник стверджує, що днями потрапив в аварію за участю автомобіля депутата, однак при розслідуванні події були допущені помилки. "Заявник вважає, що відносно нього застосовувалися певні заходи тиску і порушення при складанні протоколу", - пояснив Олександр Домбровський.

І додав, що, відповідно до даних заявника, в момент ДТП за кермом авто сидів Йосип Файнгольд. Тим не менш, друга сторона аварії заперечує таку інформацію, стверджуючи, що машиною керував водій.

"Надійшла заява до головного управління, яка одписана відповідним службам для розгляду. Заявникам буде дана відповідь з цього приводу", - повідомив Олександр Домбровський.

Аварія за участю "Бентлі" Віталія Файнгольда відбулася проти ночі на 16 вересня 2008 року в районі залізничного вокзалу Сімферополя. Дорога іномарка сина Йосипа Файнгольда буквально розірвала мотоцикл "Сузукі Бандит", яким керувала 25-річна Ганна Мишуткіна, відома в байкерських колах під ніком "Нікіта".

Швидкість депутатського "Бентлі" в момент аварії перевищувала 171 км / год. Тим часом, в інтерв'ю журналістам Йосип Файнгольд заявив, що його син рухався на допустимій швидкості, не більше 60 - 80 км / год.

Розслідування аварії проводилося майже рік. У результаті Віталію Файнгольду висунули звинувачення за статтею 286 ч. 2 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті). Цей злочин карається позбавленням волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.




Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 1 Переглядів 785
Спонсорська реклама
Обговорення та розповіді жителів Красилова та його гостей : новини, факти, розповіді та особисті думки відвідувачів
#1 написав: Fed (6 листопада 2009 22:02)
Фото

Адміністратор
Коментарів: 583
Публікацій: 2375
ось таке в нас правосуддя!!!


--------------------------

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: