Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилівські обговорення » І тільки музика одна



І тільки музика одна

І тільки музика одна

Вже сорок років поспіль «диригує» Хмельницьким обласним відділенням Національної всеукраїнської музичної спілки композитор Михайло Люшня

«Чим далі, тим більше досвіду, тим більше ідей», – каже Михайло Петрович.

Музика і спорт – ці захоплення для душі та тіла «творили» нашого земляка.

І нині, окрім баяну, фортепіано та нот, Михайло Петрович полюбляє відпочинок на природі – риболовлю, збирання грибів, залюбки працює на дачі. Родом він із мальовничої сільської місцевості на Поділлі – Вовковинець Деражнянського району.

«Я виріс у атмосфері розквіту аматорського мистецтва і з дитинства мріяв стати тільки музикантом, і ніким іншим, - ділиться Михайло Люшня. – Починав свій творчий шлях з музичного гуртка у районному будинку культури».

А сьогодні вже із висоти свого досвіду допомагає дитячим колективам Хмельницького району та ярмолинецькому фольклорному ансамблю «Кудрявчик». Як сказав сам пан Люшня, його гордість і творче досягнення – ансамбль музики та пісні «Ретро», що створений при міському культурно-мистецькому центрі «Ветеран». Незважаючи на свої «шістнадцять», артисти багато виступають на мистецьких заходах, у різних організаціях Хмельницького. Михайло Петрович у цьому колективі і художній керівник, і композитор, і поет-пісняр.

Фестивальна та конкурсна «географія» Михайла Петровича за життя простяглася аж за океан на острів Куба, а також до Іспанії, Польщі, Болгарії.

«Стільки ще хочеться зробити! – каже Михайло Петрович. – Чим далі, тим більше досвіду, тим більше ідей. Все промайнуло, як один день! Наче ще вчора був молодий. Мені життя зовсім не набридло. Навпаки!»


джерело
Юлія СТАХАЛЬСЬКА.
Фото Сергія ПРИЩЕПИ.



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 847
Спонсорська реклама
Обговорення та розповіді жителів Красилова та його гостей : новини, факти, розповіді та особисті думки відвідувачів

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: