Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилівські обговорення » Ховайте язики!!! І не пийте водопровідну воду!



Ховайте язики!!! І не пийте водопровідну воду!

В грудневому випуску інформаційного листа громадської організації "Голос громади" городянам пропонувалось підтвердити або спростувати чутку про те, що підприємство водопровідно-каналізаційного господарства (водоканал) скидає в річку Случ неочищені стоки.
Одержані нами відгуки красилівчан підтвердили: викиди нечистот в Случ – то не чутки, а гірка правда.
Працівників водоканалу, які мали совість виступити проти забруднення річки – «упакували», тобто звільнили з роботи.

То що ж насправді коїться на водоканалі?

Водоканал повинен забезпечувати очистку стічних вод, для цього і призначені очисні споруди, які є в розпорядженні цього підприємства. Але очищення стічних вод проводиться не завжди, якщо взагалі проводиться. Нечистоти, накопичившись у великих кількостях, спрямовуються не на очищення, а скидаються прямісінько в річку Случ.

Це неподобство твориться ночами, по мірі наповнення резервуарів з нечистотами. За один такий викид в річку потрапляє до 100 кубометрів нечистот, тобто біля 100 тонн забрудненої води.

Що ж потрапляє у річку?

В річку потрапляють шкідливі хімічні речовини, що містяться в пральних порошках, кислотні реактиви, якими чистять ванни, раковини, унітази. Так наповняється річка чи не повним набором хімічних елементів, згаданих в таблиці Мендєлєєва. У річку потрапляє також все, що люди зливають в унітазну дірку!

А далі річка наповняється брудом, потім бруд потрапляє до ґрунтових вод, а вже тоді ці ґрунтові води закачують у міський водогін, і ми з вами, відкривши у себе на кухні водопровідний кран, п’ємо цю забруднену воду, готуємо на ній їжу, перемо в ній одяг, миємось самі! А ще ж влітку діти купаються в прилеглих до річки Случ водоймах! Або ж на березі забрудненої річки хтось полюбляє посидіти з вудкою, щоб впіймати собі до столу декілька рибин (може й комусь рибу з двома головами чи двома хвостами траплялось впіймати?).

Всі ми знаємо, що в місцевостях, де ще є чисті джерела, де люди п’ють цілющу природну воду – там панує здоров’я і довголіття.

Отож, запитаймо самі себе:
на скільки нам, красилівчанам, вистачить здоров’я , якщо ми змушені споживати таку воду?
чи здоровими ростуть наші діти , якщо вони мало не з самого дитинства отруюють свій організм брудною водою?
...
Чи є ознаки злочину в регулярних викидах рідких нечистот в річку Случ? Відповідь на це питання – в компетенції прокуратури, екологічних служб. Ми ж просто проінформуємо красилівчан: стаття 242 Кримінального кодексу України передбачає відповідальність за «порушення правил охорони вод (водних об'єктів), якщо це спричинило забруднення поверхневих чи підземних вод і водоносних горизонтів, джерел питних, лікувальних вод або зміну їхніх природних властивостей, або виснаження водних джерел і створило небезпеку для життя, здоров'я людей чи для довкілля» (цитата з Кримінального кодексу). Відповідальність за такі діяння – від значних штрафів до обмеження волі винних осіб.

Згадаймо історію: коли в поселення приходив ворог і хотів винищити місцевих жителів, він нерідко отруював воду в колодязях, щоб позбавити людей питної води. І подумаймо: якщо сьогодні нас свідомо позбавляють доброякісної питної води, то що це має означати?!

У тариф за водопостачання та водовідведення, по якому красилівчани сплачують водоканалу за спожиту воду, входить і вартість очищення стоків. Тобто, гроші за очищення з нас беруть, а самого очищення – не проводять, бо так дешевше. Ми – платимо, а вони – економлять. Економлять на нашому з вами здоров’ї! Куди діваються ці зекономлені гроші? Красилівчани хочуть знати!

В наших силах – застерегти всіх городян: обмежте споживання води з водопровідних кранів, по можливості – встановіть на своїх кухнях очисні фільтри.
Це проблема, що потребує широкого обговорення жителями міста, і якнайшвидшого вирішення.
Бо тут, в Красилові – жити нам, тут жити нашим дітям!
Теги вода , водопостачання , водойми , водоканал



Обговорити на форумі
Автор Голос громади Коментарів 37 Переглядів 2192
Спонсорська реклама
Обговорення та розповіді жителів Красилова та його гостей : новини, факти, розповіді та особисті думки відвідувачів
#1 написав: visnuk (27 січня 2010 17:12)
Фото

Користувачі
Коментарів: 2
Публікацій: 2
ну так подайте в суд и всі проблеми...
#2 написав: Голос громади (27 січня 2010 18:42)
Фото

Користувачі
Коментарів: 10
Публікацій: 5

visnuk ,

1. Якби Ви трохи розумілись на подібних речах, і читали уважніше публікацію, то зрозуміли б, що розслідування і передачу справи в суд має здійснити уповноважений на то орган. А вони братись за розслідування не надто поспішають.

2. Чи приємно Вам бути споживачем того сурогату, що тече з водопровідних кранів? Мабуть, ні. І цю проблему суд не вирішує, а от інтереси людей поваинні відстоюватись. От ми і намагаємось зробити так, щоб у людей нарешті включались мозги. Це погано, як Ви вважаєте?
#3 написав: колян (27 січня 2010 19:21)
Фото

Гости
Коментарів: 0
Публікацій: 0
мізки ми вже включили-- а тепер підскажіть що конкретно ми( як прості жителі) можемо зробити???????????7
#4 написав: Голос громади (28 січня 2010 11:57)
Фото

Користувачі
Коментарів: 10
Публікацій: 5
колян ,

Дуже приємно, що є розумні люди, які хочуть знайти відповіді на питання, що потребують невідкладного вирішення.

Ми, Красилівська районна громадська організація "Голос громади", докладаємо зусиль до того, щоб місцеві проблеми не замовчувались, і вирішувались.

Вичерпної відповіді з приводу того, що належить зробити задля вирішення проблем, ми не можемо надати на сторінках сайту, оскільки це буде суперечити прийнятим на сайті правилам. Правилам, яких всім належить дотримуватись.

Але якщо Ви не байдужі - пропонуємо Вам завітати до нас в офіс (вул. Булаєнка, 13, або зателефонувати 4 40 33), і в особистій розмові Ви одержите відповіді про необхідні задля вирішення проблем дії, висловити свої думки та пропозиції, які будуть почуті і враховані.

 

Краще запалити одну маленьку свічку, ніж проклинати темряву!

#5 написав: За справедливість (28 січня 2010 14:52)
Фото

Гости
Коментарів: 0
Публікацій: 0
Офіс на Булаєнка,13, це Арсенюкове приміщення. Тепер зрозуміло, хто надихає Голос громади. Було б краще змінити назву на Голос Арсенюка.
Хто хто, а він вміє цинічно перекручувати факти. Нажаль, є ще люди, які йому вірять і допомагають в його брудних справах. 
 
#6 написав: Голос громади (29 січня 2010 09:48)
Фото

Користувачі
Коментарів: 10
Публікацій: 5

За справедливість ,

1. Я розумію, що простіше бути незареєстрованою примарою, щоб заходити на сайт і розпускати тут свою отруйну жовч. Якщо ви такий (така) сміливець, то хоча б зареєструйтесь на сайті, перш ніж розвішувати тут свої упереджені висновки.

Вам би таки точно варто змінити своє поганяло з "За справедливість" на "За брехливість".

2. Майте хоча б якусь елементарну вихованість. Не можна звинувачувати в перекручуванні фактів, якщо ви самі тими фактами не володієте. Якщо ваша робоча адреса - міськрада, то це не обов'язково має означати, що вас надихає Гвоздьова. А за те, що Арсенюк нам надав приміщення в користування - то за це йому тільки вдячність.

3. А так звані вами "брудні справи" Арсенюка О. І. ми теж знаємо:

- це він організував фірму і підрозділи, які забезпечили роботою 400 красилівчан;

- це він вчасно платить податки в місцевий бюджет, з якого отримують зарплату працівники бюджетних установ (можливо, і ви!);

- це він підняв два "лежачих" колгоспи - з розтрощеними фермами, боргами за електроенергію, по зарплаті, із зневіреними людьми;

- це він, будучи депутатом міської ради двох скликань, зробив багато що корисного для міста. Не кожен депутат має такі здобутки перед красилівчанами.

 

Отож, не повторюйте чиїсь побрехеньки.

#7 написав: За справедливість (29 січня 2010 11:17)
Фото

Гости
Коментарів: 0
Публікацій: 0
Голосу громади (Голосу Арсенюка)
От, тепер ви і відкрили все нутро.
Так, це Арсенюк відколи організував СП ТОВ "Арсенюк-Штефанік" в деклараціях показує суцільні збитки, жодна приватна фірма собі в Красилові такого не дозволяє.
Мав "Доброго" бухгалтера Скрипника жінку, але тепер і вона натерпається від тієї податкової брехні.
Так, це він прихватизував кінотеатр "Случ" і стадіон "Юність", які зараз в заставі в банках за непогашені кредити, і навіть в далекому майбутньому нам  всім не світить можливість переглянути сучасний фільм, як це можуть в усіх районах області.
Так, це йому подякуйте за встановлену вишку мобільного звязку на кінотеатрі,  поблизу дитячого садка та будинку творчості, наплювавшина всі звернення батьків.
Можна багато ще таких "заслуг" перерахувати.
А для кращої  об`єктивності,  ви поспілкуйтесь із жителями тих сіл, які він "ощасливив", подивіться навесні на багаторічні бур`яни на занедбаних полях.
Нехай ще розкаже як він подякував швейцарцю Петеру Флуку (людина яка з ранньої зорі до пізньої ночі проводила на полях) та німцю Йоахіму Бернд Баху за вкладені 2 мільйона євро в с/г техніку.
Те що він зробив, підірвало імідж не тільки Красилова, а і всієї нашої країни.
#8 написав: Fed (29 січня 2010 11:29)
Фото

Адміністратор
Коментарів: 583
Публікацій: 2375

Цитата: За справедливість
Нехай ще розкаже як він подякував швейцарцю Петеру Флуку (людина яка з ранньої зорі до пізньої ночі проводила на полях) та німцю Йоахіму Бернд Баху за вкладені 2 мільйона євро в с/г техніку. Те що він зробив, підірвало імідж не тільки Красилова, а і всієї нашої країни.

 

ось це я підтримую... якогось разу мене навіть, випадково дізнавшись, що я з Красилова, запитували про цю справу... Запитувала викладачка, яка є в даній справі перекладачом...



--------------------------
#9 написав: EXTASYS (29 січня 2010 11:55)
Фото

Користувачі
Коментарів: 30
Публікацій: 0
Гвоздьова і Арсенюк-це те ж саме що нас очікує у другому турі виборів Президента України....вибори без вибору.
#10 написав: Stal (29 січня 2010 11:58)
Фото

Користувачі
Коментарів: 34
Публікацій: 0
Згоден 100% . За теперішнього мера в місті повно невирішених є проблем, але і Арсенюк аж ніяк їх не вирішення .
#11 написав: Голос громади (29 січня 2010 14:55)
Фото

Користувачі
Коментарів: 10
Публікацій: 5

За справедливість ,

 

 

1. Я своє «нутро», як ви висловились, не приховую з самого початку перебування на цьому сайті. А ваше вперте небажання реєструватись на цьому сайті – дуже показова річ. Чи, може, щоб виступати «за справедливість», треба залишатись безликим(ою)?

2. Змушений нагадати вам: тут, в коментарях до публікації, обговорюється проблема забруднення вод і забезпечення красилівчан якісною водою, а не бізнес-справи Арсенюка, Гвоздьової чи ще когось. Ви готові до цього обговорення? Тоді, будьте добрі, зареєструйтесь і додавайте коментарі по суті піднятого в публікації питання. Нема чого сказати по суті? Тоді й не говоріть нічого, ніхто ж не змушує.

3. Хоча ви перебуваєте біля влади і хочете зійти на новий щабель, самого лише цього бажання недостатньо. Потрібна і здатність приділяти увагу вирішенню місцевих проблем, спроможність вирішувати ці проблеми. Тому потрудіться хоча б поінформувати красилівчан про те, як вирішується (чи не вирішується) проблема забруднення річки Случ і проблема якості питної води, що постачається красилівчанам.


..."Гюльчатай, открой личико!" (c).

#12 написав: Перший (29 січня 2010 18:17)
Фото

Гости
Коментарів: 0
Публікацій: 0
Fed , це добре, що ти і наші із тобою читачі спілкуються, дискутують. Але як хотілося б все таки бачити обличчя тих хто завідомо обманює (якщо не говорити "нагло бреше") бо це не є правда кожного. а безкарана брехня, що стосується самого АРСЕНЮКА. Тому люди , які пишуть правду , то вони є зареєстровані і з них можна навіть щось і спитати, а не просто собі кидати звинувачення.
#13 написав: За справедливість (30 січня 2010 10:24)
Фото

Гости
Коментарів: 0
Публікацій: 0
Голос громади (Голос Арсенюка) дозволяє собі від імені всієї громади друкувати в листівках статті, які не підписані жодним автором, запитайте їх чому?
А тому, що вони боять відповідальності за наглу брехню. Прочитайте листівку - ні редакції, яка друкує,  ні тиражу, ні редактора, ні жодного автора.
А щодо якості питної води в Красилові, то дійсно є мікрорайони, де вона не відповідає стандартам, але не по забрудненості, а по вмісту заліза. І дійсно стоїть зараз гостро проблема у  зменшенні його вмісту. 
А закиди, що ми п`ємо воду з каналізації розраховані на дилетантів і не більше.
В Красилові 14 артезіанських свердловин, з них ми і п`ємо воду.
А ситуація на водоканалі дуже турбує колишнього керівника і його прибічників (в т.ч. Арсенюка). Ввірвалося їм, на підприємстві наводиться елементарний порядок. Звільняються дійсно зайві працівники із роздутого штату. Все це робиться з єдиною метою - зменшити затрати по водопостачанню і водовідведенню, щоб згодом і зменшити тариф для нас з вами. 
#14 написав: SHARP (30 січня 2010 10:41)
Фото

Гости
Коментарів: 0
Публікацій: 0
Перший ,Підтримую!!! Облити брудом людину просто і недостойно.Людці,які тільки чешуть язики (на справедливість) зазвичай нічого путнього не можуть запропонувати!!!


автору За справедливість ,
Не перетворюйте сайт на поле зведення особистих рахунків.Складуеться враження,що вас хтось образив особисто.
Просьба до АДМІНАа зробити зауваження відвідувачам,які ведуть себе не толерантно.Надіюсь,що слово толерантність знайоме для "за справедливість".Не знаю хто ви,але ви дуже відкрите граєте на стороні владної команди міста,що не допоможе у вирішенні проблем міста.
#15 написав: Fed (30 січня 2010 11:40)
Фото

Адміністратор
Коментарів: 583
Публікацій: 2375

SHARP ,  "за справедливість" і "Голос громади" - так би мовити, по різні сторони барикад, і за те, що думки когось із них, чи навіть обох я не поділяю - я не буду ущімлювати права/інтереси когось із них...

 

поки що правил не порушено... і кожен може висловлювати свою думку, незалежно від "прихильності" до певний осіб.



--------------------------
#16 написав: SHARP (31 січня 2010 10:23)
Фото

Гости
Коментарів: 0
Публікацій: 0
Fed ,
Барикад не потрібно створювати штучно.Проблема або є або її немає.Проблеми потрібно вирішувати,а не вдавати, що їх немає-тим більше будувати барикади для захисту.
Однозначно ПІДТРИМУЮ позицію "Голосу громади".Хоч хтось взяв на себе сміливість в повний голос заявити про проблеми міста.І якщо влада буде удавати ,що нічого не чує,то потерпати від цього будем ми з вами ,незалежно від того кому ми симпатизуєм чи не симпатизуєм.Є питання,які завжди повинні стояти вище власних амбіцій!
#17 написав: Fed (31 січня 2010 10:41)
Фото

Адміністратор
Коментарів: 583
Публікацій: 2375

Цитата: SHARP
Барикад не потрібно створювати штучно.Проблема або є або її немає.Проблеми потрібно вирішувати,а не вдавати, що їх немає-тим більше будувати барикади для захисту.

 

до мене є якісь питання? чи хочеш сказати, що Я замовчую проблему? чи Я створюю барикади? (є звернення до мене - значить абзац стосується мене, а виходячи з тексту що був написаний і реальності я можу в повній мірі трактувати це як "не толераність", а самі ж думаю пам'ятаєте, що зробити відносно таких користувачів пропонували  fellow )

 

Цитата: SHARP
Просьба до АДМІНАа зробити зауваження відвідувачам,які ведуть себе не толерантно.

а це я називаю - "на кол інакодумних" ))

 

P.S. пора реєструватися!!!



--------------------------
#18 написав: bulka (31 січня 2010 11:53)
Фото

Гости
Коментарів: 0
Публікацій: 0
За справедливість ,
підтримую голос громади!!!...

згідна з громадою
#19 написав: SHARP (31 січня 2010 12:56)
Фото

Гости
Коментарів: 0
Публікацій: 0
Fed ,
Пропонував зробити зауваження,а не "на кол інакодумних".Будь-яку суперечку можна вести на певному інтелектуальному рівні,не обов"язково опускатися самому і "опускати" інших.
#20 написав: Fed (31 січня 2010 13:28)
Фото

Адміністратор
Коментарів: 583
Публікацій: 2375

Цитата: SHARP
Пропонував зробити зауваження,а не "на кол інакодумних".Будь-яку суперечку можна вести на певному інтелектуальному рівні,не обов"язково опускатися самому і "опускати" інших.

 

так, я теж за те, що не обов'язково опускатися самому та "опускати" інших...

наприклад:

Цитата: SHARP
... зауваження відвідувачам,які ведуть себе не толерантно.Надіюсь,що слово толерантність знайоме для "за справедливість"

 

завжди є "2 сторони однієї монети"...

 

Особисто я не є прихильником ні вищезгаданого кандидата в мери, ні теперішнього - я нейтральний для публічної думки... а на сайті я ЗА кожного користувача, незалежно від його поглядів...

 

З.І. приємного спілкування, надалі я за спострігача побуду...



--------------------------
#21 написав: demical (31 січня 2010 13:29)
Фото

Користувачі
Коментарів: 1
Публікацій: 0
SHARP , рекмендував би почитати брошурку "голосу громади" в оригіналі... там багато, тобто високий "інтелектуальний рівень"...
#22 написав: SHARP (31 січня 2010 16:49)
Фото

Гости
Коментарів: 0
Публікацій: 0
demical ,
Ще не читав "голосу громади",спробую надолужити,але від знайомих чув тільки схвальні відгуки.На протязі тижня знайду,прочитаю і опублікую свої відгуки.Бо часто люди беруться судити про те ,що не читали і в очі не бачили.
Не претендую на право абсолютної істини,але правом на власну думку скористаюсь,тим більше це є конституційним правом.
Спасибі АДМІНУ,що надає нам таку можливість!
#23 написав: Голос громади (1 лютого 2010 10:32)
Фото

Користувачі
Коментарів: 10
Публікацій: 5

Хочу звернути увагу користувачів і відвідувачів сайту на деякі варті уваги речі:

  1. Цитата: «А щодо якості питної води в Красилові, то дійсно є мікрорайони, де вона не відповідає стандартам, але не по забрудненості, а по вмісту заліза».

Тобто: проблема якості води в місті дійсно існує, і недаремно ця тема була піднята в інформаційному листі. І вмістом заліза у воді проблема не обмежується, на превеликий жаль. Бо час від часу, відкривши водопровідний кран, відчувається неприємний запах. Ми, красилівчани, повинні вірити в те, що це ЗАЛІЗО (а не щось інше) надає воді неприємного запаху? Ну і хто ж в таке повірить?

2. Цитата: «А закиди, що ми п`ємо воду з каналізації розраховані на дилетантів і не більше. В Красилові 14 артезіанських свердловин, з них ми і п`ємо воду».

Тобто: нас намагаються переконати в тому, що скинуті в річку нечистоти не потрапляють в ґрунтові води. Ще й як потрапляють! Вода (в тому числі брудна) має здатність просочуватись крізь грунт, потрапити в підземні води, а звідти вже цю воду з розчиненим в ній брудом видобувають з артезіанських свердловин і закачують в міський водогін. Щоб зробити цей висновок, достатньо знати властивості води, які вивчаються ще в школі.

3. Цитата: «Звільняються дійсно зайві працівники із роздутого штату».

Показово: цікавим є критерій визначення цієї «зайвості» працівників. Ті працівники, які відмовились виконувати вказівки про те, щоб ночами зливати в річку каналізаційні нечистоти, потрапляють в список «зайвих», а далі на них чиниться тиск, з тим щоб вони звільнились з роботи. Людей ЗМУШУВАЛИ писати заяви про звільнення з роботи «за власним бажанням». Інакше погрожували звільнити «по статті за порушення трудової дисципліни», з відповідним записом в трудовій книжці.

Такий тиск породжує питання і щодо законності таких звільнень, і щодо законослухняності тих, хто вчиняє такі звільнення.

А красилівчани з вищенаведеного самі можуть зробити висновки про те, чи проблемним підприємством чи ні є Красилівський водоканал.

#24 написав: Fed (1 лютого 2010 15:25)
Фото

Адміністратор
Коментарів: 583
Публікацій: 2375

Цитата: Голос громади
 1. Цитата: «А щодо якості питної води в Красилові, то дійсно є мікрорайони, де вона не відповідає стандартам, але не по забрудненості, а по вмісту заліза».

 

питання брудної води дійсно піднімалося, навіть на громадських слуханнях з приводу підняття тарифів на водопостачання та водовідведення, а також на сесії міської ради (після мітингу під адміністрацією)

 

"Голос громади" на той час вже "діяв"?



--------------------------
#25 написав: Голос громади (1 лютого 2010 16:18)
Фото

Користувачі
Коментарів: 10
Публікацій: 5

Цитата: Fed

питання брудної води дійсно піднімалося, навіть на громадських слуханнях з приводу підняття тарифів на водопостачання та водовідведення, а також на сесії міської ради (після мітингу під адміністрацією)


"Голос громади" на той час вже "діяв"?

 

Під час мітингу під адміністрацією дійсно піднімалось питання водопостачання. Мова тоді йшла насамперед про підвищення тарифів на водопостачання і водовідведення, і про те, наскільки в'яжуться такі речі, як, з одного боку, рішення про те, що красилівчани мусять платити за воду за підвищеним тарифом, а з другого боку - вода стала дорожчою, але не стала кращою.

І ще деякі показові моменти:

Цитата: «А щодо якості питної води в Красилові, то дійсно є мікрорайони, де вона не відповідає стандартам, але не по забрудненості, а по вмісту заліза»

Звідси питання:

1. Чи були поінформовані жителі згаданих, але не названих конкретно мікрорайонів про те, що їм постачається вода з підвищеним вмістом заліза? Дуже сумніваюсь, що це було зроблено. Тобто, інформувати красилівчан про реальний стан речей не вважають за потрібне. Точно так само замовчується і те, про що розказано в публікації - що водопровідна вода має не тільки підвищений вміст заліза, а й ще багато чого шкідливого, про що нам доводиться тільки здогадуватись.

2. Чи піднімалось (не говорю навіть - чи вирішувалось) питання про те, що жителі мікрорайонів, яким, як вказує наближена до міськради сторона, постачається вода з підвищеним вмістом заліза - повинні платити за воду за нижчим тарифом? Адже ж визнано - вода в їх кранах не відповідає стандартам. То може хоча б тариф для них знизили, визнавши цей факт? Та де там, не знизять. Чи може помиляюсь - таки знизять?!

 

Громадська організація "Голос громади" діє з жовтня 2009 року.

#26 написав: Перший (1 лютого 2010 19:42)
Фото

Гости
Коментарів: 0
Публікацій: 0

   І всетаки цікаво, хоч і маленька частка громади а все таки щось думає, дискутує. Не тільки за власну "ШКУРУ" дбає. Дискутуйте більше, активніше, можливо тоді і додасть нам усім Господь Бог розуму, і можливо МИ всі разом майже одноголосно виберемо гідного господара міста Красилова. Не хабарника, або як у росії кажуть "взяточника" ( не помастиш не поїдеш, хочиш щось то занеси он туди та віддай он тому чоловікові), злодія як у росії кажуть "вор" (а що казав Жиглов?, хоча у нас у громади можна вкрасти четверту частину міліона гривень, а доказів не буде), брехуна, на томість у російській мові є таке слово як "обманщик", але його можна і перекласти як жатівник, людина яка багато обіцяє, а щоб чітко зазначити брихуна то тільки нашою рідною УКРАЇНСЬКОЮ мовою можна.Не порахуйте мене "націоналістом" але я буже люблю нашу неньку Україну та глибоко поважаю людей, які є українцями, а не тільки себе ними називають, та готов скласти руки за таких людей і правду. Кланяюсь всім.

#27 написав: SHARP (6 лютого 2010 14:16)
Фото

Гости
Коментарів: 0
Публікацій: 0
Нарешті я знайшов час і відвідав, в п"ятницю ,офіс організації "Голос громади".Не буду приховувати-був приємно здивований! Ці люди насправді роблять те,що ми,жителі міста,повинні робити самі-відстоювати свої права.Вони відстоюють наші з вами права!
Це ніяке не "таємне і закрите акціонерне товариство",а громадська організація,яка старається об"єднати всіх небайдужих людей. Вступ вільний як і вихід.До речі,я вступив в члени "Голос громади".
Взяв два останніх номери газети "Голос громади".Це "бомба"! Давно в нас так ніхто не писав! Влучно,дотепно,на досить високому рівні!
#28 написав: Детектор (8 лютого 2010 18:31)
Фото

Гости
Коментарів: 0
Публікацій: 0

Читав і я "Голос громади". Написано все по ділу, толково.

А міськрада хай попродає свої тачки і купить очки то може побачить реальний бардак в Красилові.

#29 написав: Fed (8 лютого 2010 18:43)
Фото

Адміністратор
Коментарів: 583
Публікацій: 2375

Цитата: Детектор
Читав і я "Голос громади". Написано все по ділу, толково. А міськрада хай попродає свої тачки і купить очки то може побачить реальний бардак в Красилові.

 

таке враження, що комменти дублюються просто...  smile

 

ну якщо та брушурка сприймається як "толково" - то хто вам суддя, але як на мене - некультурно написано, брудно - схоже на якусь бульварно-жовту прессу (с) моя думка

 

якщо писати про проблему, то про проблему, а не "хтів підмочити репутацію А.Яценюка" - із статті про туалет, і те, що начеб-то якийсь перехожий хотів помочитися під палатку (є достовірні факти, що даної ситуації не було в реальності)  - а самі подумайте, хто був "головним" в Красилові від Яценюка раніше - не Арсенюк?...  і можна ще багато написати...

 

 



--------------------------
#30 написав: bulochka (16 лютого 2010 18:34)
Фото

Гости
Коментарів: 0
Публікацій: 0
"Голос громади" - це СУПЕР !!! Нарешті і в нашому місті є можливість місцеву владу "поставити на місце", бо вже і землі під собою не чують.Завтра ж запишусь у її склад і буду дуже активно працювати! 
← Сюди Туди →
1 2


Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: