Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилівські обговорення » Відкритий турнір Хмельниччини з бодібілдингу



Відкритий турнір Хмельниччини з бодібілдингу


Таких змагань у Красилові ще не було. На відкритий турнір з чоловічого бодібілдингу Хмельницької області на приз спортив- ного клубу «Energi» з’їхалися дванадцять найсильніших культурис- тів. Атлети демонстрували красу свого накачаного тіла, граційність рухів та могутні біцепси, яких досягли роками наполегливих тренувань. Адже культуризмом зай- маються багато юнаків, однак спортсменами-бодібілдерами стають лише одиниці.

Як зазначили організатори турніру, такі змагання, зазвичай, роз- тягуються на чотири години, а в Красилові тривали вдвічі менше. Проте навіть і за такий короткий проміжок часу судді зуміли прискіпливо оцінити учасників у номі- націях пропорції тілобудови, обов’язкового позування, довільної програми та інших.

Заслужену перемогу здобув срібний чемпіон Європи та світу 2007 року серед юніорів, п’яти-кратний чемпіон України, майстер спорту України з бодібілдингу, уродженець Теофіполя Роман Гаврищук. Другу і третю сходинку розділили між собою Олег Ніколаєць та Сергій Павлишин. Краси- лівчани щедрими аплодисментами підтримали свого земляка Володимира Микитюка і подарували йому приз глядацьких симпатій.

Родзинкою турніру став виступ найстарішого учасника, ветерана українського бодібілдингу Олександра Патнощука з Чернівець, який у свої п’ятдесят шість років демонстрував справжній молодечий запал та енергію.

Спонсорувала змагання культуристів місцева торгова марка «Добрий господар». Її керівник Володимир Федченко всі зібрані кошти, які отримали від реалізації квитків, передав як благодійну допомогу інваліду Юрію Пазюку з Красилова.

Микола ЗАВЕРУХА.
Фото автора.
Джерело: газета Є! Поділля!



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 586
Спонсорська реклама
Обговорення та розповіді жителів Красилова та його гостей : новини, факти, розповіді та особисті думки відвідувачів

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: