Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилівські обговорення » "1 +1" запускає безпрецедентне шоу "Без мандату"



"1 +1" запускає безпрецедентне шоу "Без мандату"

"1 +1" запускає безпрецедентне шоу "Без мандату" Телеканал "1 +1" оголошує про запуск нового телевізійного проекту, в якому відомі політики на тиждень позбавлятися привілеїв і будуть жити в пересічної української сім'ї.

"1 +1" запускає безпрецедентне шоу "Без мандату"
Взяти участь у безпрецедентному шоу "Без мандату", яке запускає канал "1 +1", запрошуються представники української політики, які отримають унікальну можливість не тільки словом, але й ділом довести свою готовність відстоювати інтереси пересічних українців.


Суть шоу проста: на один тиждень відомий український політик відмовляється від звичного способу життя, залишає своє оточення, відмовляється від охорони, референтів та помічників і відключає всі засоби зв'язку з власним офісом. Протягом 7 днів він живе в пересічної сім'ї, допомагає вести господарство і вирішувати побутові проблеми. Що з цього випливає протягом 24 годин на добу відстежує знімальна група каналу "1 +1".

Докладніше про проект та про те, хто з представників української політичної еліти вже погодився взяти в ньому участь, розповість Генеральний директор групи компаній "1 +1" Олександр Ткаченко та продюсер програми "Без мандата" Оксана Кучерова під час прес-конференції, яка відбудеться 7 червня. Захід розпочнеться о 15:30 за адресою: Хрещатик, 4, УНІАН. Акредитація за телефоном: 490-70-96.

за матеріалами tsn.ua



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 3 Переглядів 1950
Спонсорська реклама
Обговорення та розповіді жителів Красилова та його гостей : новини, факти, розповіді та особисті думки відвідувачів
#1 написав: олена (14 грудня 2010 11:13)
Фото

Гости
Коментарів: 0
Публікацій: 0
наша сімя проживає у Львівській обл.Сокальський р-н.м Великі Мости.ми проживаєм у 2 кімнатній кв.,нас проживає у ній 5,а скоро народиться 6.квартира дуже маленька.Будь -ласка допоможіть нам у чомусь,нам дуже важко,а грошей на щось краще немає.!!!!!!!!!!!!!!!!!мій номер 0976605626.
#2 написав: Катерина (17 грудня 2010 22:29)
Фото

Гости
Коментарів: 0
Публікацій: 0
Дуде просимо, допогти нашій сімї у вирішенні типових питань, які сомотужки невирішуючі.наша адеа Рівненська обл., Рокитнівський р-н., с.Томашгород,вул.Молодіжна тел0968768267)))))))надіємось на вашу підтримку!!!!
#3 написав: Марія (22 березня 2011 17:03)
Фото

Гости
Коментарів: 0
Публікацій: 0
Моя сімя проживає у Львівській обл.,Жовківському р-н., Бишків.,моя сімя має велике господарство, але ми неспроможні побудувати стайні,будь - ласка допоможіть нам у цій проблемі, бо батьки не мають грошей, щоб поставити стайні.,тел.0984639148.

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: