Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилівські обговорення » ЧП на ринковій площі (+відео)



ЧП на ринковій площі (+відео)

Сьогодні, 9 липня 2010 року, на ринковій площі, за приміщенням новозбудованого торгівельного центру (наразі там "Тритон" у підвальному приміщенні) юнаки копали криницю. Але на даному об'єкті не дотримувалися правила технічної безпеки в частині порушення техногогії копоння криниці. В наслідок чого один юнак постраждав .

Викопавши шахту дринажної криниці глибиною близько 4 метрів,
стінки не витримали і юнака завалило землею " з головою ".


Було викликано бригаду МНС та швидку допомогу.

До приїзду МНС інші робітними самотужки намагалися визволити заваленого юнака. Через кілька хвилин після приїзду МНС вдалося дістатися голови заваленого юнака та подати йому шланг, щоб він міг нормально дихати. Подальша операція з визволення тривала понад півтори години. У визволенні приймала участь вся бригада МНС та робітники, що разом з постраждалим копали криницю.

Під час визволення юнака, міліціонери склали протокол. Також на місці пригоди були приcутні високопасадовці різних ланок, серед яких була Гвоздьова М.К.

По закінченню визволення юнака, його було відвезено на кареті швидкої допомоги у лікарню.

Інші подробиці поки що невідомі.



Відео надав ZeD




Відео надав ZeD




























Медіа-корпорація Є
На хлопця впало чотири тонни землі
За мить Віктор опинився під триметровим завалом землі. За словами МНСників, на нього впало майже 4 тонни ґрунту.
«Виклик надійшов о 16.00, – каже начальник Красилівського райвідділу головного управління МНС в Хмельницькій області Олександр Швед. – Повідомили, що на базарній площі в криниці завалило людину. Ми приїхали. Працювати було важко. Діаметр криниці метр, тож одночасно у ямі міг працювати лише один рятівник. Викопавши півтора метри ґрунту, потерпілому вдалося звільнити голову».
Неймовірно, але Віктор був при свідомості. На той момент він пробув під землею майже 20 хвилин.
«Один копав, а інший витягував землю, –розповідає працівник МНС Василь Гнатюк. – Штиковою лопатою копати було небезпечно. Можна було пошкодити голову. Землю вичерпували ковшем. Спочатку з’явилися пальці правої руки. Коли його засипало, він встиг піднести руку вгору. Коли відкопали голову, хлопець вже хрипів. Постійно з ним говорили. Навіть пробували жартувати. Мовляв, на пиво поведеш. І таке інше. Потр [...цензура...] почали викопувати. У чоботях була земля, і ноги перечавило дерев’яною балкою і тросом, яким вони витягували відра з землею. Ми не знали, можливо, хлопець травмувався. Витягнули його. А яма одразу засипалася. Ще нашого хлопця трохи привалило. Але витягли. Добре, що на вулиці вже стояла карета швидкої допомоги».

Від смерті Віктора відділяли лічені хвилини
Хлопцеві просто поталанило. Коли його засипало, під ним утворився невеличкий вільний простір. Через цю імпровізовану повітряну подушку хлопець деякий час міг дихати. Однак повітря закінчилося саме тоді, коли МНСники відкопали його. Від смерті хлопця розділяли 2-3 хвилини.
«Перед тим як Вітю засипало в криниці, у мене душа була не на місці, – розповідає дружина Віктора Крижанівського Тетяна. – Було якесь передчуття. Я саме була на роботі, коли мені переказали, що Віктора засипало. Подзвонила до матері. Я не те, що підійти, навіть на ту яму подивитися не могла».
Мати з дружиною стояли і плакали над криницею. Про найгірше намагалися не думати. Навколо зібралася купа цікавих.
«Я плачу, а деякі стоять і сміються, – каже мати Віктора Людмила Крижанівська. – Я до них: «Чого смієшся, це що тобі цирк». А ми молилися. І знайомі, котрі знали про це, стояли навколішках перед образами. Я кажу до Тані: «Доню, не плач. Він живий». У мене не було сумнівів у тому, що він живий. Коли відкопали голову я дуже зраділа. А медсестра до мене: «Ви не дуже радійте, бо невідомо, може він травмований. Може щось з хребтом. А коли бачу, мій Вітя йде. Дійшов до машини, ліг, і заплющив очі».
Хлопця одразу відвезли до лікарні. Зробили рентген, інші обстеження. Але крім садна на нозі, котру перечавило балкою, і синця на спині, жодних ушкоджень більше не виявили. Наступного ранку Віктор пішов додому.



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 3 Переглядів 1433
Спонсорська реклама
Обговорення та розповіді жителів Красилова та його гостей : новини, факти, розповіді та особисті думки відвідувачів
#1 написав: Alkogolik (10 липня 2010 11:13)
Фото

Користувачі
Коментарів: 3
Публікацій: 0
Я думаю что в этой ситуацыи виноват человек который собрал этих ребят.Это прибыльный труд но и вто же время опасный.
Еслебы они опустили круги сразу в шахту такого бы небыло,
такчто виноват сам человек.
#2 написав: vovaxxx (11 липня 2010 01:38)
Фото

Користувачі
Коментарів: 1
Публікацій: 0
vot eta da
#3 написав: Fed (18 липня 2010 15:38)
Фото

Адміністратор
Коментарів: 583
Публікацій: 2375
одна з місцевих газет оприлюднила на своїх сторінках даний матеріал та ще й з моїми фото без вказування джерела.

Яка Ваша думка про даний вчинок?

p.s. дана справа - юрисдикція цивільного судочинства. fellow


--------------------------

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: