Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилівські обговорення » Чи є необхідність роботи магазинів міста у нічний час?



Нічні магазини...: Чи є необхідність роботи магазинів міста у нічний час?
Так, звісно
Ні, не потрібно

Всього проголосувало: 29
 

Чи є необхідність роботи магазинів міста у нічний час?

Чи є необхідність роботи магазинів міста у нічний час? Декілька років тому у місті з’явились магазини з цілодобовим режимом роботи. Спершу це тільки радувало, адже вже не потрібно було слідкувати за часом закриття магазину і в будь-який зручний момент була можливість придбання необхідного товару.

Але згодом ці магазини перетворились на місця, де майже цілу ніч молодь з неабияким галасом проводить своє дозвілля. Все це не могло не турбувати міську владу. Тому, ще 31 березня 2009 року виконавчий комітет прийняв рішення «Про розпорядок роботи торгових об’єктів на території міста у нічний час», яким було встановлено граничний режим роботи торгових об’єктів на території міста Красилів з 6-00 до 23 -00 год.

Контроль за дотриманням режиму роботи торгівельних закладів, відповідно до чинного законодавства, покладено на органи міністерства внутрішніх справ.

Деякі торгові об’єкти чітко дотримуються встановленого режиму роботи, а деякі продовжують цілодобову торгівлю. На даний час до виконавчого комітету міської ради, одним із приватних підприємців міста, подано позов до районного суду з вимогою не чинити перешкоди у цілодобовому режимі роботи його магазину і відмінити раніше прийняте рішення.

Прошу мешканців міста висловити свої думки з цього приводу. Можливо, дійсно, існує нагальна необхідність торгівлі у нічний час? Можливо є такі продукти харчування придбання яких не можна відкласти до 6 години ранку? Хоча, як стверджують багато красилівчан, і я їх цілком підтримую, місто вночі повинно відпочивати. Навіть в обласному центрі великі супермаркети здійснюють торгівлю до 23-00, хоча розташовані, деякі з них, далеко не в житлових масивах. Я запрошую до діалогу всіх небайдужих до цієї проблеми. Тільки разом всією громадою ми зможемо диктувати умови проживання в нашому місті, такі умови, які задовольняють більшість мешканців, а не окрему його частину.


Перший заступник міського голови, Н.Островська
джерело: krasyliv.org.ua



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 1243
Спонсорська реклама
Обговорення та розповіді жителів Красилова та його гостей : новини, факти, розповіді та особисті думки відвідувачів

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: