Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилівські обговорення » Експерти прогнозують, що до кінця серпня ціни знову поповзуть вгору



Експерти прогнозують, що до кінця серпня ціни знову поповзуть вгору

Темпи зростання інфляції до кінця року прискоряться і досягнуть 9% в 2010 році. Дефляція в липні склала 0,2% у зв'язку з сезонним зниженням цін на продукти харчування.

З початку поточного року, споживчі ціни зросли всього на 3,1%, проте в серпні очікується значне зростання - на 3%. Зростання цін на газ на внутрішньому ринку на 50%, у свою чергу, стане причиною 2-процентного збільшення індексу споживчих цін (ІПЦ), а нещодавнє підвищення акцизних зборів додасть 1% до ІПЦ.

"Раніше ми чекали значного зростання, яке не сталося у зв'язку з повільним зростанням кредитування і стабільністю змінного курсу гривні", - повідомляє аналітик Мар'ян Заблоцький.

На думку аналітиків, сповільнення темпів річної інфляції, які зміняться вже в серпні, будуть помітними на тлі підвищення тарифів на газ (на 50%) і очікуваного зростання тарифів на гаряче водопостачання і опалення на 25%.

Підвищення тарифів було однією з основних вимог МВФ для прийняття позитивного рішення Фонду за новою програмою кредитування stand-by.

Нагадаємо, 18 серпня виконавчий директор Національного банку України з економічних питань Ігор Шуміло прогнозував збереження валютно-курсової стабільності в третьому-четвертому кварталах 2010 року.




Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 391
Спонсорська реклама
Обговорення та розповіді жителів Красилова та його гостей : новини, факти, розповіді та особисті думки відвідувачів

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: