Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилівські обговорення » Хмельницький ЦППК провів виїзне навчання у Красилові



Хмельницький ЦППК провів виїзне навчання у Красилові

Хмельницький ЦППК провів виїзне навчання у Красилові


На запрошення районної ради Хмельницький Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, керівників державних підприємств, установ та організацій 5 жовтня провів у Красилові виїзне навчання для посадових осіб місцевого самоврядування та голів міської, селищної, сільських виборчих комісій з питань проведення місцевих виборів 31 жовтня 2010 року. У навчанні взяли участь заступник голови районної виборчої комісії Ткачук А. А., досвідчені члени районної виборчої комісії та бухгалтери, а також начальник управління Державного казначейства у районі Залізняк Л. М. та її заступник Кобильчук Н. В.



Викладач Центру Галус О. О. докладно ознайомила учасників навчання із законодавством про вибори, відповіла на численні запитання, а також на багато запитань голів сільських виборчих комісій давали конкретні відповіді з практики роботи заступник голови районної виборчої комісії Ткачук А. А., член районної виборчої комісії Ковальчук М. Ю., заступник голови районної ради Якушева Л. С. та ін. Учасники навчання були також детально ознайомлені із проходженням фінансування виборчої компанії.
Це навчання без сумніву було дуже корисним і вчасним. Якушева Л. С. щиро подякувала заступнику директора Хмельницького ЦППК Гаман Т. В. за постійну співпрацю з районом з питань підвищення кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування району.

Хмельницький ЦППК провів виїзне навчання у Красилові





Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 682
Спонсорська реклама
Обговорення та розповіді жителів Красилова та його гостей : новини, факти, розповіді та особисті думки відвідувачів

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: