Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилівський район » Терешківській ЗОШ вручено автобус



Терешківській ЗОШ вручено автобус

Терешківській ЗОШ вручено автобус

Свято першого дзвінка в Терешківській ЗОШ І-ІІІ ступеня цьогоріч було надзвичайним. Гостями на ньому були: заступник голови райдержадміністрації Надія Ковальчук, начальник відділу освіти Володимир Снігур, керуючий відділу с. Терешки Петро Гопанюк, сільський голова Володимир Капустинський.

Свято відкрила директор школи Надія Жарчинська.

Настали приємні хвилини свята. Надія Ковальчук розпочала своє вітання зі «Звернення президента України до учнів шкіл та педагогів» і привітала всіх з новим навчальним рогом та вручила директору школи ключі від новенького автобуса для підвозу дітей до школи з сіл Юзіно , Гриценки , Тріски .
Начальник відділу освіти РДА Володимир Сніїур, привітавши всіх присутніх зі святом, наголосив що програма «Шкільний автобус» буде діяти до 2010 року і подякував місцевим керівникам за плідну співпрацю зі школою.

Представники райдержадміністрації вручили подарунки першокласникам.

Керуючий відділу с.Терешки Петро Гопанюк привітав усіх присутніх з початком нового навчального року та вручив грошові премії дітям, які працювали влітку в місцевому господарстві. До привітань приєднався сільський голова Володимир Капустинський. Гостям свята піднесли запашний коровай на вишитому рушникові.

Першокласники у своєму виступі запевнили, що вони будуть гарними, слухняними учнями. А одинадцятикласники сказали слова настанови першокласникам, для них шкільний дзвінок звучав востаннє. Гарні номери художньої самодіяльності підготували учні Тетяна Купельська, Яніна Купельська та Тетяна Семенюк. Першими до школи ввійшли під аркою рушників, першокласники.

Свято закінчилось покладанням квітів до пам'ятника загиблих воїнів і жертвам репресій.
У всіх класах було проведено традиційний перший урок.

Л.КОНДРАТЮК (заступник директора школи з виховної роботи) "Терешкіеській ЗОШ вручено автобус" // Красилівський вісник, №70-71 (4 вересня 2009)
Теги район



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 1155
Спонсорська реклама
Об'єнання місл та селищ - красилівський район , райцент - (рос.) г.Красилов

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: