Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилівський район » ГО «АНТОНІНСЬКИЙ КРАЙ» виступила з ініціативою



ГО «АНТОНІНСЬКИЙ КРАЙ» виступила з ініціативою

ГО «АНТОНІНСЬКИЙ КРАЙ» виступила з ініціативою

У липні цього року громадською організацією «Антонінський край» подано заявку на участь у конкурсному відборі районів для участі у проекті «Громадянська ініціатива на захист економічних та соціальних прав» («Плануємо громадою»), який проводиться творчим центром ТЦК у партнерстві з інститутом громадянського суспільства. Проект впроваджується з березня 2009 року по лютий 2011 року. Донор - «Європейська комісія» .

Вказану ініціативу підтримала Красилівська райдержадміністрація , районна та Антонінська селищна ради .

У рамках впровадження проекту передбачається: тренінгова програма для організації громад, органів місцевої влади, депутатів місцевих рад з питань земельних правовідносин; надання юридичної підтримки громадянам, органам місцевого самоврядування у вирішенні конфліктів навколо дотримання економічних прав у сфері земельних питань; грантова підтримка ініціатив громад у трьох відібраних районах.

27 серпня цього року в смт. Антоніни відбулася зустріч активу громадської організації «Антонінський край» з представниками творчого центру ТЦК та інституту громадського суспільства, у якій взяли участь заступникголови районної ради Л.С.Якушева, т.в.о. першого заступника голови РДА В.І.Ящук, начальник відділу архітектури та містобудування
РДА В.Обертинський.

Відбулася предметна розмова щодо впровадження проекту в Україні і участі нашого району. Присутні переконливо доводили, вмотивовували, чому саме Красилівський район і громадська організація «Антоншський край» мають бути серед трьох вибраних районів, яким буде надана грантова підтримка.

До середини вересня конкурсний відбір буде завершено, сподіваємося, що ініціативу громадської організації «Антонінський край» буде підтримано.

В.ПАСІЧНИК, Антонінський селищний голова.
"ГО «АНТОНІНСЬКИЙ КРАЙ» виступила з ініціативою"
Красилівський вісник, №70-71 (4 вересня 2009)
Теги район



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 805
Спонсорська реклама
Об'єнання місл та селищ - красилівський район , райцент - (рос.) г.Красилов

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: