Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилівський район » У селі Заставки відбувся виїзний прийом громадян керівництвом району



У селі Заставки відбувся виїзний прийом громадян керівництвом району

У середу, 15 вересня поточного року, у селі Заставки проведено виїзний прийом громадян головою Красилівської районної державної адміністрації Арсенюком П. І., заступником голови районної ради Якушевою Л.С. Також участь у виїзному прийомі громадян взяли прокурор району Ковтуцький М.І., заступник начальника районного відділу УМВС України в Хмельницькій області Мазур В.В., начальник управління Пенсійного фонду України в районі Мельничук Л.Ф., начальник управління Держкомзему в районі Філіпчук В.В., заступник начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Бендюжко І.В., заступник начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Ільїна А.Є., завідувач юридичним сектором апарату райдержадміністрації Процюк Ю.А.

Всього на зустріч з керівниками району та відповідальними працівниками райдержадміністрації у фойє місцевого будинку культури зібралось 58 жителів села.

Під час проведення прийому жителі села порушували питання щодо невиплати СВК „Заставки” орендної плати за земельні частки (паї), виділення майнового паю громадянам, що вийшли із кооперативу з своїми земельними частками, відкриття автобусного маршруту Красилів – Заставки, ремонту дороги до сільського кладовища, виділення коштів для ремонту приміщення будинку культури, підключення комп’ютерного класу загальноосвітньої школи до мережі Інтернет.

На окремі питання було дано вичерпні відповіді під час проведення виїзного прийому, для вирішення інших – керівництвом району дано доручення відповідальним особам. Виконання доручень взято головою райдержадміністрації на особистий контроль.

Заступник голови районної ради Л. Якушева при порушенні питань жителями села щодо ремонту закладів соціальної сфери наголосила на тому, що вирішення їх неможливе сьогодні без активної підтримки самої громади та розповіла про те, як і в інших селах нашого району створюються громадські організації, що разом з сільськими радами визначають важливі місцеві проблеми, беруть участь в Проекті ЄС/ПРООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду”, інших проектах, де залучають кошти міжнародних організацій, фондів, спонсорські кошти та кошти населення і спільними зусиллями вирішують ці проблеми.




Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 746
Спонсорська реклама
Об'єнання місл та селищ - красилівський район , райцент - (рос.) г.Красилов

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: