Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилів соціальний » Розпорядження про громадські слухання з приводу тарифів на комунальні послуги



Громандські слухання: Тарифи на водопостачання у місті Красилів: Чи відвідаєте Ви вказані громадські слухання?
Так, звісно
Можливо, якщо буде вільний час
Ні, мені це не потрібно

Всього проголосувало: 3
 

Розпорядження про громадські слухання з приводу тарифів на комунальні послуги

Для вивчення думки жителів міста та доведення до їх відому фінансово-господарського стану місцевого водоканалу (підприємство комунальної власності), у зв’язку з необхідністю підняття тарифів на послуги по підігріву води (гаряче водопостачання) та перегляду віднятих з 1 липня (рішенням ради) тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення прийнято та затверджено рішенням сесії міської ради від 30.06.2006 року № 5, у якому  проініційовано проведення загальноміських громадських слуханнь на тему: "Фінансово-господарський стан комунальних підприємств міста, відповідність тарифів на послуги, що надаються Красилівським підприємством теплових мереж та Красилівським підприємством водопровідно-каналізаційного господарства і доцільність їх підвищення". Дане засідання відбудеться 05.09.2009 року (точний час поки що не встановлено).

 

Крім того вищезгаданим рішенням затвердженно створення дорадчого комітету з проведення громадських слухань в місті по питанню фінансово-господарського стану комунальних підприємств міста, відповідності тарифів на послуги, що надаються Красилівським підприємством теплових мереж та Красилівським підприємством водопровідно-каналізаційного господарства і доцільність їх підвищення згідно з додатком.

 

Більш детальний оглад рішення преддставлено на офіційному сайті Красилівської міської ради

Теги тариф , ціни , мер



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 1 Переглядів 1020
Спонсорська реклама
Населення Красилова запорука щасливого життя соціуму Красилова - жителів та гостей міста Красилів
#1 написав: vova (31 серпня 2009 16:57)
Фото

Користувачі
Коментарів: 8
Публікацій: 0
Тарифи піднімати все одно прийдеться - такі суворі реалії ринкової економіки. Можна, звичайно, і не піднімати - тоді будемо погодинно отримувати воду. Саме цікаве, що піднімають ціну газу - всі мовчать, піднімають ціну електроенергії - знов мовчать. Спробуй не заплатити - відрубають без попередження. А в тарифі на воду більше 40 % - електроенергія (яка виросла в ціні більш як на 25 %), майже 10 % - паливно-мастильні матеріали (виросли в ціні майже вдвічі). В тарифі на теплопостачання 75 % - газ, який з Нового року виріс в 2,5 рази. Чогось на базарі ціни виросли більш як в 2 рази і всі все одно купують. А ціна на воду чи тепло піднімається - це вже викликає суспільний резонанс. Кожен з міських депутатів, які виступають проти підняття тарифів, розуміє, що відповідно до вищезгаданого закону «Про ціни і ціноутворення» міська рада в разі встановлення збиткових тарифів має відшкодувати комунальному підприємству різницю між тарифами та собівартістю послуг. Коштів в міському бюджеті на це немає (дохідна частина за І півріччя виконана лише на 98,1 %). Тому єдине джерело погашення - скорочення інших, вже закладених в бюджет, видатків. Аналізуючи бюджет Красилова можна сказати, що єдиною можливістю для відшкодування є скорочення видатків за статтею "Дошкільні заклади освіти". Ну тоді давайте припинимо роботу одного з чотирьох міських дитсадків (економія близько 50,0 тис. грн.) і залишимо незмінними тарифи на водо- та теплопостачання до кінця поточного року. Довідково: борг міської ради перед комунальними підприємствами по відшкодуванню різниці між тарифами та собівартістю послуг складає близько 1,0 млн. грн.

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: