Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилів соціальний » Чому не ходять буси міського призначення???



Чому не ходять буси міського призначення???

30 червня 2009 року на сесії міської ради із 30 депутатів були присутні 20 , з яких 19 депутатів голосували за призупинення рішення міськвиконкому щодо розірвання договорів перевезення до наступної сесії міської ради , яка відбудеться у вересні. Доручити розглянути це питання депутатській комісії, яка мас винести свос рішення та поставній на голосування, а до цього часу здійснювати перевезення, згідно з договорами та графіками руху, які підписані обома сторонами.
Натомість 3 серпня міський голова відмінила рішення сесії міської ради від 30.07 , що автоматично призвело до вступу в дію рішення виконавчого комітету від 10.07.2009 року, яким підприємству «Арсенюк & Штефанік» заборонено здійснювати міські перевезення пасажирів за маршрутами №1,2,3 .

О.АРСЕНЮК, генеральний директор СП ТОВ «Арсенюк & Штефанік» // Красилівський вісник №62-63 (7 серпня 2009 року)




13 серпня 2009 року о 10-00 міський голова скликає позачергову сесію Красилівської міської ради, в зв'язку із зупиненням дії рішення міської ради від 30.07.2009 р. № 16 «Про призупинення рішення виконкому міської ради щодо розірвання договорів з СП ТОВ «Арсенюк & Штефанік» , відповідно до ч. 4 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

ЗВЕРНЕННЯ ДО КРАСІПІВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ ДЕПУТАТІВ КРАСИЛІВСЬКОЇ РАДИ

ШАНОВНА МАРІЄ КОСТЯНТИНІВНО!
На сесії Красилівської міської ради, яка відбулася 30 липня 2009 року в присутності 19 депутатів із 30 та громадян м. Красилова розглядалося питання щодо відміни піднятих тарифів на водопостачання і водовідведення. Вами, незважаючи на вимогу представників громади міста Красилів, не було поставлено на голосування пропозицію депутата О.І.Арсенюка «Про призупинення рішення виконавчого комітету по підняття тарифів до проведення громадських слухань». Ми, депутати міської ради, як представники громади міста, відмовляємося брати участь у продовженні сесії до того часу, доки Ви не поставите цю пропозицію на голосування в присутності громади міста, забезпечивши явку всіх депутатів на сесії міської ради.
О.АРСЕНЮК, Ю.ТИМЧУК, М.СКРИПНІК,В.КЛЬОРИК, С.ПУСТОВИЙ, В.СОКОЛИК, Ю.ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ, С.МАРЦИНЮК, В.КОБИЛЬЧУК, В.БІЛОБРИЦЬКИЙ,О.КОСІНСЬКИЙ,В.ХАННІЯЗОВА.
Теги Красилів , рада



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 1 Переглядів 1357
Спонсорська реклама
Населення Красилова запорука щасливого життя соціуму Красилова - жителів та гостей міста Красилів
#1 написав: vova (8 вересня 2009 14:03)
Фото

Користувачі
Коментарів: 8
Публікацій: 0
І хоча б один з цих депутатів (майбутніх кандидатів на посаду міського голови) прийшов на громадські слухання. Ганьба таким депутатам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: