Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилів соціальний » Нотатки з двадцять першої сесії районної ради



Нотатки з двадцять першої сесії районної ради

Нотатки з двадцять першої сесії районної ради 6 серпня 2009 року у Великому сесійному залі адмінбудинку відбулась двадцять перша сесія районної ради за участю міського, селищного, сільських толів, керівників окремих підприємств, установ та організацій району, управлінь і відділів райдержадміністрації. Вів сесію голова районної ради Анатолій Оцаліок.

Депутати взяли до відома інформацію про хід виконання рішення тринадцятої сесії районної ради від 28 березня 2008 року №7 «Про Програму зайнятості населення Красилівського району на 2008-2009 роки».
Затверджено Програму відпочинку та оздоровлення дітей Красилівського району на період до 2013 року, Положення про районну Дошку пошани , звіт про виконання районного бюджету за перший квартал та перше півріччя 2009 року.

Зокрема, виконання районного бюджету за доходами (із врахуванням трансфертів) за перший квартал 2009 року становило 27553,9 тис.грн , або 99,6 відсотка до показників, затверджених сесією районної ради з урахуванням внесених змін за звітний період.

Видатки загального фонду районного бюджету виконані в сумі 26612,5 тис.грн , або на 92,9 відсотка до плану на перший квартал поточного року.

Виконання районного бюджету за доходами (із врахуванням трансфертів) за перше півріччя 2009 року становило 53944,4 тис.грн, або 98 відсотків до показників, затвердже-них сесією районної ради з урахуванням внесених змін за звітний період.

Видатки загального фонду районного бюджету виконані в сумі 52663,4 тис.грн, або на 98,3 відсотка до плану на перше півріччятюточного року.

Сесія встановила ставки єдиного податку для суб'єктів підприємницької діяльності - фізичних осіб на нові види діяльності а саме: код КВЕД
15.82.0 - виробництво сухарів, печива, пирогів і тістечок тривалого зберігання - 200,00 грн;
51.15.0 - посередництво в торгівлі меблями, речами домашнього вжитку і металевими товарами - 200,00 грн;
52.45.0 - роздрібна торгівля побутовими електротоварами, радіо- та телерадіоапаратурою — 200,00 грн;
55.30.2 - діяльність кафе - 100,00 грн;
70.31.0 - діяльність агентств нерухомості - 200,00 грн;
70.32.0 - управління нерухомим майном - 200,00 грн;
71.10.0 - оренда автомобілів - 200,00 грн.

Депутати ухвалили рішення, яким встановили, що до 1 січня 2010 року орендні ставки за використання об'єктів нерухомого майна спільної власності територіальних громад району застосовуються в розмірі 70 відсотків до встановленого обсягу та затвердили Положення про порядок збільшення (зменшення) розміру статутного фонду комунального унітарного підприємства .

Сесія затвердила розпорядження голови районної ради, відповідно до якого Олександр Микульський приступив до виконання посадових обов'язків директора районного Будинку культури та продовжила термін дії контрактів на три роки з директором міськкомунального сільсько-господарського підприємства « Красилівліс » Олегом Янюком та головним лікарем Антонінської районної лікарні Ігорем Іликом та переуклала контракт з головним лікарем району Михайлом Качаном на три роки.

Депутати ухвалили рішення, якими надали дозвіл відділу освіти РДА на тимчасове призупинення роботи Ключівської ЗОШ І ступеня та реорганізацію Гриценківської ЗОШ І -II ст. у зв'язку із зміною типу закладу в Гриценківську ЗОШ І ступеня Красилівської районної ради Хмельницької області.

Надано дозволи Антонінській районній лікарні на списання з балансу шляхом ліквідації господарської будівлі (конюшні), що знаходиться в користуванні відокремленого підрозділу — Кременчуківської дільничної лікарні, Красилівській центральній районній лікарні на списання з балансу шляхом ліквідації господарської будівлі (пральні та гаража), що знаходяться в користуванні Кузьминської амбулаторії загальної практики сімейної медицини та овочесховища, що знаходиться в користуванні Заслучненської сільської лікарської амбулаторії, які не підлягають відновленню.

Сесія ухвалила рішення, якими затвердила тендерний комітет районної ради в оновленому складі (голова тендерного комітету заступник голови районної ради Любов Якушева) і створила Консультативно-методичний центр для посадових осіб, депутатів, членів виконкомів місцевих рад, активістів громадських організацій при районній раді та затвердила Положення, що регламентує його діяльність.

Депутати ухвалили розпорядження голови районної ради, якими затвердили технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 39299 кв.м, яка надається в оренду приватному підприємцю Василю Костюку за межами населеного пункту с.Слобідка-Красилівська Яворовецької сільської ради для обслуговування будівель і споруд цегельного заводу (нормативна грошова оцінка земельної ділянки становить 796984, 00 грн) та затвердили технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 115715 кв.м, яка надається в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «ОІЛ КОНСАЛТІНГ ГРУП» (м.Київ, вул.Підгірна/Татарська, З/ 7) за межами населеного пункту с.Заслучне для ведення підсобного господарства (нормативна грошова оцінка земельної ділянки становить 3615584,24 грн). Надано згоду на безкоштовний прийом у комунальну власність Михайловецької сільської ради об'єктів соціального призначення. На сесії затвердили звіт про виконання плану роботи районної ради за перше півріччя 2009 року та план роботи районної ради на друге півріччя.

Депутати не підтримали пропозицію районної організації Партії регіонів звернутися від депутатського корпусу районної ради до Голови Верховної Ради України, народних депутатів України з вимогою підтримати законопроект від Партії регіонів щодо підвищення зарплати і пенсії для найбідніших громадян.

У роботі сесії взяла участь і виступила керуюча справами виконавчого апарату обласної ради Світлана Горнишева. Усього на сесії розглянуто 26 питань .

Після завершення сесії відбулося засідання Консультативно-дорадчої ради з питань розвитку місцевого самоврядування Красилівського району, на якому обговорено такі питання:
- «Про хід жнивної кампанії 2009 року»
- «Про виконання зобов'язань по сплаті податків»
- «Про надход-ження коштів до Пенсійного фонду»
- «Про стан виконання соціальних угод»
- «Про хід реалізації проекту районної ради «Електронне врядування - на службу громаді»
- «Про участь місцевих рад в обласних конкурсах на кращий санітарний стан та благоустрій території та «Кращий сільський голова», «Кращий селищний голова, «Кращий міський голова» та районному конкурсі серед сільських та селищної рад на кращу організацію роботи з питань благоустрою підвідомчих територій та утримання закладів соціально-культурної сфери»
- «Про стан медичного обслуговування населення району».

З розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

В.ЧЕРНОВ "Нотатки з двадцять першої сесії районної ради" // Красилівський вісник №64-65 (14 серпня 2009 року), с.1.
(Фото автора)



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 1232
Спонсорська реклама
Населення Красилова запорука щасливого життя соціуму Красилова - жителів та гостей міста Красилів

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: