Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилів соціальний » Новосілля у Красилові



Новосілля у Красилові

Серед новоселів, в основному, представники пільгових категорій населення
Новосілля у Красилові
За спорудження будинку, фундамент якого було закладено ще наприкінці далеких вісімдесятих років, почергово бралися декілька підрядних організацій.

нагадаємо про публікацію на нашому сайті - Новобудову заселяють.. .

Ще один довгобуд здано в експлуатацію на теренах подільського краю. Ним став стодвадцятиквартирний десятиповерховий будинок у центрі Красилова. Минулого вівторка 46 щасливих родин отримали ордери на безкоштовне житло. Ключі від комфортних і затишних квартир сучасного планування новоселам вручили, народний депутат України Олександр Буджерак, т.в.о. першого заступника голови Красилівської райдержадміністрації Віктор Ящук, голова районної ради Анатолій Оцалюк та перший заступник міського голови Ніла Островська.
За спорудження будинку, фундамент якого було закладено ще наприкінці далеких вісімдесятих років, почергово бралися декілька підрядних організацій. Та не доводили справу до кінця. Роботи на об’єкті, то розпочиналися, то припинялися знову. Через відсутність фінансування він набув статусу довгобуду, і внаслідок дії природних факторів почали зазнавати часткової руйнації верхні поверхи. І хтозна, яка доля б чекала десятиповерхівку, якби керівники міста і району не знайшли підрядника в особі ТОВ «Промбуденерго». А завдяки старанням мера Марії Гвоздьової та підтримці уряду, будинок потрапив до переліку об’єктів, кошти на добудову та безкоштовне придбання житла в яких виділила Державна іпотечна установа.
Серед новоселів, в основному, представники пільгових категорій населення: інваліди війни, учасники бойових дій в Афганістані та ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, багатодітні сім’ї, інваліди праці, сім’ї, що виховують дитину-інваліда, вчителі. 40 відсотків житла за квотою уряду виділено для поліпшення житлових умов працівникам правоохоронних органів та військовослужбовцям. Решта квартир піде на продаж.


Микола ЗАВЕРУХА.
Фото автора.
джерело



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 1008
Спонсорська реклама
Населення Красилова запорука щасливого життя соціуму Красилова - жителів та гостей міста Красилів

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: