Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилів соціальний » Про хід деклараційної кампанії 2010 року на Красилівщині

Про хід деклараційної кампанії 2010 року на Красилівщині

З 1-го січня 2010 року в Україні і, зокрема, в Красилові розпочалась кампанія декларування громадянами свого майнового стану і доходів, отриманих ними протягом 2009 року.

Процес декларування доходів громадян – один із найважливіших напрямків податкової політики, який тривав до 1 квітня 2010 року. Протягом трьох місяців громадяни мали змогу відвідати податкову інспекцію та подати декларацію про свій майновий стан своїх доходів.

Для створення комфортних і сприятливих умов для платників податків, працював консультаційний пункт в Красилівській ЦРБ де громадяни мали змогу отримати інформацію щодо декларування доходів громадян, познайомитися із друкованою продукцію з даної тематики, яка розміщувалась на інформаційному стенді читального залу бібліотеки.

Фахівцями інспекції постійно проводилася роз’яснювальна робота щодо річного декларування шляхом надання консультацій громадянам під час особистого прийому (в тому числі в консультаційних пунктах), а також по телефону.

Також, з метою максимального охоплення платників податків до деклараційного процесу та спрощення процедури подання декларацій, у 2010 році фахівці інспекції проводили виїзні прийоми до сільських радах району.

Як наслідок проведеної роботи, станом на 1квітня 2010 року до Красилівської МДПІ подано 456 декларації про доходи, отримані протягом 2009 року. З них: 84 декларацій подані громадянами, які зобов’язані її подати, це в першу чергу громадяни які отримали спадщину, які виявили бажання скористатись своїм правом на отримання податкового кредиту - 372. За наслідками розрахунків громадяни задекларували 80,5 тис грн., до сплати податку з доходів фізичних осіб , до повернення 128,2 тис. грн. податку.

Дякуємо платникам, які виконали свій конституційний обов’язок перед державою завчасно.

Начальник МДПІ
Олексій Шишин
Інформує Красилівська міська рада



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 263
Спонсорська реклама
Населення Красилова запорука щасливого життя соціуму Красилова - жителів та гостей міста Красилів

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: