Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилів соціальний » Засідання "круглого столу" в Красилівській МДПІ

Засідання "круглого столу" в Красилівській МДПІ

Нещодавно в Красилівській МДПІ відбулося чергове засідання «круглого столу», на засідання запрошувались представники місцевої влади, журналісти, приватні підприємці, керівники підприємств. Засідання розпочав начальник Олексій Шишин, який повідомив присутнім, що мета даного заходу – висвітлити актуальність проблеми нелегальної праці, її наслідки для найманих працівників та держави. Також наголосив, що – нелегальна праця – це частина тіньової економіки, створення проблем не тільки для держави і суспільства, а й для самої людини.

До обговорення даної теми приєдналися і приватні підприємці, які відзначили, чому підприємцям не вигідно легально оформлювати людей на роботу або сплачувати їм копійки, щоб решту додати у «конверті»? Цілком очевидно, що в тінь їх заганяють непомірні податки.

Виплата заробітної плати «в конвертах», приховування реальних доходів, виплачених громадянам, негативно впливає на наповнення бюджетів місцевих органів самоврядування, зазначила у своєму виступі заступник міського голови Ніла Островська.

За матеріалами сайту Красилівської міської ради



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 262
Спонсорська реклама
Населення Красилова запорука щасливого життя соціуму Красилова - жителів та гостей міста Красилів

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: