Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилів соціальний » Відбулось засідання колегії райдержадміністрації



Відбулось засідання колегії райдержадміністрації



27 вересня 2010 року в приміщенні адмінбудинку відбулося засідання колегії райдержадміністрації за участю міського, селищного, сільських голів, керівників агроформувань, окремих підприємств, установ та організацій району, управлінь і відділів райдержадміністрації.
Розглянуто питання:
- Про підготовку та організований початок 2010/11 навчального року (інформував Снігур В.І. – начальник відділу освіти райдержадміністрації, депутат районної ради).
- Про хід виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 25.01.2010 року № 22/2010-р «Про проведену в районі протягом 2009 року роботу з питань погашення заборгованості з виплати заробітної плати, підвищення її рівня та відповідні завдання на 2010 рік» (інформувала Ільїна А.Є. – заступник начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації).
- Про план роботи районної державної адміністрації на четвертий квартал 2010 року (інформувала Кравчук Н.Г. – заступник голови райдержадміністрації).
В обговоренні зазначених питань взяли участь заступник голови районної ради Л. Якушева, начальник фінансового управління райдержадміністрації, депутат районної ради В. Ходак, голова профкому ДП «Красилівський агрегатний завод» М. Галиш, міський голова М. Гвоздьова, начальник житлово-експлуатаційної контори М. Дузева.
Голова райдержадміністрації П. Арсенюк акцентував увагу присутніх на питаннях проведення неякісних робіт з підготовки до введення в експлуатацію дошкільного навчального закладу в с.Манівці, низьких темпах виконання робіт в дошкільному навчальному закладі с.Печеськи, активізації співпраці загальноосвітніх шкіл з місцевими агроформуваннями щодо організації харчування учнів.
П. Арсенюк доручив керівникам підприємств, установ та організацій проаналізувати причини зменшення середньомісячного розміру заробітної плати та вжити заходів по її збільшенню. Він дав також конкретні доручення міському голові М. Гвоздьовій, начальнику комбінату комунальних підприємств О. Тимченко, начальнику житлово-експлуатаційної контори М. Дузєвій щодо ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати на комунальних підприємствах міста, активізації роботи по вивезенню сміття з міста, впорядкування штатної чисельності працівників житлово-експлуатаційної контори та приведення у відповідність тарифів на житлово-комунальні послуги.
З розглянутих питань прийнято відповідні розпорядження.




Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 596
Спонсорська реклама
Населення Красилова запорука щасливого життя соціуму Красилова - жителів та гостей міста Красилів

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: