Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилів соціальний » Святий Миколай приніс дарунки дітям-сиротам



Святий Миколай приніс дарунки дітям-сиротам

17 грудня у районному будинку творчості дітей та юнацтва відбулося свято для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають під опікою, піклуванням та в прийомних сім’ях району, приурочене до Дня святого Миколая.
Його спільно підготували служба у справах дітей, відділи освіти та у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації, районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
Із святом дітей привітали та вручили подарунки, теплий одяг та солодощі, заступник голови Красилівської райдержадміністрації Ковальчук Н.В. та заступник голови Красилівської районної ради Якушева Л.С.

Святий Миколай приніс дарунки дітям-сиротам


Святий Миколай приніс дарунки дітям-сиротам


Для дітей вихованці районного будинку творчості підготували цікаві концертні номери Під час заходу всі діти мали змогу взяти участь у різноманітних конкурсах та одержали призи.
Благодійниками та спонсорами цього заходу виступили названі вище служби і відділи райдержадміністрації та дочірнє підприємство закритого акціонерного товариства „Оболонь” „Красилівське”.

У цей день не залишилися без привітань та подарунків діти – пацієнти Красилівської районної лікарні та діти-вихованці Центру ранньої соціальної реабілітації на базі дошкільного навчального закладу № 4 м. Красилова.

джерело: krasylivrada.km.ua



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 775
Спонсорська реклама
Населення Красилова запорука щасливого життя соціуму Красилова - жителів та гостей міста Красилів

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: