Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Головна » Погода в Україні на понеділок, 1 лютого



Погода в Україні на понеділок, 1 лютого

Головна 31 січня 2010
На понеділок, 1 лютого, синоптики прогнозують сильні опади і невеликий мороз. На півдні - дощі, на решті території - снігопади.

Погода в Україні на понеділок, 1 лютого
1 лютого по всій території України пройдуть сильні опади - снігопади і дощі, але температура повітря підвищиться.

У Києві вночі пройде сильний мокрий сніг з дощем, вдень невеликі опади, туман, слабка ожеледь і налипання мокрого снігу. Вітер південно-східний, 5-10 м/сек., місцями пориви 15-20 м/сек., температура повітря вночі й удень коливатиметься близько 0 градусів.

На заході ясно, уночі снігопад, місцями сильний, вдень невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, місцями налипання мокрого снігу. Вітер північно-західний, 5-10 м/сек., місцями пориви 15-20 м/сек. Температура повітря вночі й удень -2...-7 градусів. У Карпатах сніг йтиме і вдень, і вночі, температура повітря від -8 до -13 градусів.

На півночі ясно, уночі сильний мокрий сніг з дощем, удень невеликі опади, уночі й вранці туман, слабка ожеледь, вітер південно-східний, 5-10 м/сек., місцями пориви 15-20 м/сек. Температура повітря вночі й удень +2...+3 градуси.

В центральних областях також опади, подекуди сильні, туман, вітер південно-західний, 5-10 м/сек., місцями пориви 15-20 м/сек. Температура повітря +2...+3 градуси.

На сході мокрий сніг з дощем, туман, на дорогах ожеледиця та налипання мокрого снігу, вітер південно-східний, 5-10 м/сек., місцями пориви 15-20 м/сек. Температура повітря вночі й удень -2...+3 градуси.

На півдні дощитиме, очікується туман, на дорогах ожеледь, вітер південно-західний, 5-10 м/сек., місцями пориви 15-20 м/сек. Температура повітря вночі й удень +2...+7 градусів, у Криму вдень прогріється до +12 градусів.



Обговорити на форумі
Автор Maksimum Коментарів 1 Переглядів 455
Спонсорська реклама
місто КРАСИЛІВ найкрасивіше
#1 написав: Fed (31 січня 2010 21:16)
Фото

Адміністратор
Коментарів: 583
Публікацій: 2375
ляпота... а мені в Хмель такого погодою їхати  sad


--------------------------

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: