Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Зима у надспокусливих асоціаціях



Зима у надспокусливих асоціаціях

Читальна зала 6 листопада 2009
Зима у надспокусливих асоціаціях

Ще недавно ми насолоджувалися теплими днями, а сьогодні осінь, вступивши у свої права, принесла нам тумани, дощі, пожовкле листя... І на зміну карнавалу образів теплої пори року прийшли нові – осінні та зимові тренди. Звісно ж, модницям хочеться бути в курсі усіх цих тенденцій.

Бузковий, сірий, чорний...!
Модний осінньо-зимовий сезон цьогоріч має кілька основних тенденцій. І найголовніша з них – це практичність. Вона передбачає вибір нейтральних матеріалів високої якості. Тканини вибираємо щільні, з багатошаровим плетінням, з графічними малюнками. Розкішні м’які тканини також актуальні, втім, як і завжди. Фаворит сезону - чуттєвий оксамит та речі, оздоблені мереживом, хутром і стрічками, котрі викликають надспокусливі асоціації.
„Нині в моді – усі відтінки синього, бузкового, сірого, і, звісно ж, чорний колір, – розповідає продавець-консультант магазину брендового одягу „Mix” („Мікс”) Лариса Наумова. – Тому в гардеробі кожної модниці має бути кілька речей, витриманих в цій кольоровій гамі, не важливо чи це штани, блузка або сукня. Залишаються актуальними легкі сукні та туніки в поєднанні з лосинами та легінсами, стилізованими під шкіру. Туніки, плетені сукні-светри, задовжені або вкорочені светри на маленьких гудзиках відмінно виглядають у поєднанні з високими чоботами. На зміну завуженим донизу спідницям прийшли елегантні прямі спідниці та короткі, розширені донизу фасони: вони чудово виглядають в комплекті з ботильйонами, тими ж чоботами, широкими поясами. Короткі сукні без чітко визначеної талії гарні в парі з ботфортами, які також носити дуже модно. Цікавим є поєднання в одязі тканин різних фактур, наприклад, шифон з трикотажем. Доповнюють стиль хутряні жакети та куртки (обов’язково з хутром), щоб виглядати дорого та розкішно. Щодо верхнього одягу, то акцент можна зробити на шкіряному одязі, утепленому сентипоном, з ефектом „дутої шкіри”. Модні фактури – „жатка” та тиснення”.

Банани – Не лише смачний фрукт...
Ще одним модним акцентом цього сезону, запозиченим ще з весни, стали штани-дудочки та штани до кісточок зі складками на межі стегон і звужені донизу. Пояс в цих штанах повернувся на свою історичну батьківщину, тобто на талію. На джинсах вітається класична потертість. Широкі джинси-хулігани – також в моді. Їх носять трохи спущеними і з підвернутими штанинами. Доповнюють такий одяг ботильйонами.
„Укорочені штани з об’ємом на стегнах і в зоні галіфе – справді мають неабияку популярність цієї осені, – розповідає продавець магазину „Максі мода” Лідія Вельська. – Це можуть бути штани-банани в стилі 80-х або різні варіації зі складками нижче поясу. Словом, все, чого ми в останні роки уникали – обсяг на стегнах, складки з „бульбашками” на талії – все це стало ультрамодним. З чим носити такі штани – вибирати вам. Якщо це чоботи, то штанину заправляємо в них обов’язково, якщо ботильйони – має залишатися вільна відстань до штанів. Зверху надягаємо кардиган, пальто чи жакет. І не забудьте про шарф або хусточку. Штани в цьому сезоні можуть бути атласними або шовковими”.
Не здає своїх позицій і етнічний стиль. Саме завдяки йому нині ми можемо насолоджуватися оригінальними тканинами та кольоровими рішеннями. Туніки та плаття з орнаментами в стилі „фолк”, плетіння ниток, характерне для епохи „хіппі”, різнокольоровий твід, пофарбований денім, шотландка – все це актуально й в цьому сезоні.

„Лакову” шкіру – до шафи
Цьогоріч дизайнери взуття, нарешті, вирішили абстрагуватися від пафосу й екстравагантності і перейшли від химерних форм до простих і зручних. Приємні для ока кольори і класичні форми – ось те, у що варто взуватися цієї зими. „Відтінки чорного, сірого, асфальтовий, темно-фіолетовий, темно-зелений, коньячні й коричневі – вони наче додадуть затишку в холодну пору року, – каже продавець-консультант магазину „Mix” („Мікс”) Лариса Наумова. – У формі підборів найголовніше – зручність. Особливо популярні класичні шпильки і стійкі підбори. Також в моді залишається прихована платформа в поєднанні з підбором і танкеткою. Таке поєднання присутнє як в туфлях, так і в чоботях”.
Нові сумки також мають більш строгу форму – на противагу об’ємним та безформним, з якими ми ходили минулої зими. Гостромодний варіант – сумка-портфель, елегантна, але з легким присмаком „ретро”. До речі, сумки, як і взуття з блискучої „лакової” шкіри, краще поки заховати до шафи, а натомість придбати замшеві аксесуари.


джерело
Ірина ОЛІЙНИК.
Фото Сергія ПРИЩЕПИ.



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 975
Спонсорська реклама
Матеріаля для читання - книги, новини, цікавинки з різних джерел

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: